MERHABA 4 yıl sonra oldu demişssiniz nasıl bir yol izledniz banada bilgi veriri misiniz?
perşembe yer yokmuş canım doktor çok yoğunmuş cumaya zor aldım randevuyu adetimin 11. günü oluyor cumagünü geç olmaz inş evet canım çok zayıfta olmayalım kiloludaoy oyyy insallah kuzum hadi müjdelerle gel kuzum bizede umut ol.tahminen benim doktorumda klomen vercek evlenince aynı sekilde yani.cok içme canım zaten gerek görürse doktor cogaltır:26:kız cokta tontiş olmayalım napcaz biz bilyon pcosta kilo iyi degil:26:dikkat etmemiz gerekama bende zayıf halimşi sevmiyorum dediğin gibi böle iyiyiz dahadaalmayalım alıyosak bebişten alalım insallahhhhhh insallah kuzum ben resmimi koycaktım benimki izin vermedi üye oldugumu bilyo kk ya anlatyom bazen insallah canım insallah razı edersem koymak istiyom hadi büyüsünler insallah carsamba sana dua edicem kuzum.insallah ablasının gülü insallah yüzümüz güler kuzum dualarım seninle
perşembe yer yokmuş canım doktor çok yoğunmuş cumaya zor aldım randevuyu adetimin 11. günü oluyor cumagünü geç olmaz inş evet canım çok zayıfta olmayalım kiloluda
sağlığımz için zayıfolmamız lazım ama görsellikte önemli ama demioy kuzum sennkide benm kociş gibi kıskanç desene benmkide resmiizi koydum ya profile birara ağzıma tükürdü bende değiştirdim gelinarabamızın resmini yaptım yasakta bana kk girmek gizli gizli giriyorm uyuyor şimdi yakalasada çok kızmaz ama herhalde kötü bişey yapmıyorum sonuçta öptüm kuzum seni
duanda unutma canım benm öptm bu arada bugün 3 tane içtim ilacı dayanamadım gelişmez diye korktum iyi olur inş
kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim boş gebelik vardı bende ilaçları keselim kendi kendine düşer dedi ama ben de bi kanama yada onun gibi bişey yok düşük yapan varmı aranızda nasıl olucak ağrım falanda yok öyle şiddetli tüp bebekti 8 haftalık ama 15 mm de kalmış büyümemiş birden ani kanama falan olurmu yarın çalışıcam işe gidicem iş yerinde falan zor bi durum olmaz inşaallah bi tecrübesi olan arkadaş varmı arnızda nasıl olu bu düşük
canım kasıklarında agrı ve kanaman baslar.sen yanında ped bulundur canım.hayırlısı olsun canım insallah saglıklı bebişine kavusursun
bende anne olmak istiyorum ama olmuyo kafayı yicem hamile olup çığlıklarla kocama mutlu haberi vermek istiyorummmm. allah hepimizin yar yardımcısı olsun. gelsin bebeişlerimiz artık inş.bu bebek konusu çok canımı sıkıyo. 2 kere aşılama yapıldı ve ikiside olmadı. galiba ben hiç anne olamıcamm. hiç umudum yok artık nedense.
olsun canım cuma mübarek gün daha iyicok kıskanc canım anlatamam.olsun sevsinlerde bizleri razıyız demi farkındamısın kuzu alttaki evlilik panasundada gelin damat resimlerimiz aynı. dua edicem canım unuturmuyum Allah yardımcın olsun ve yumoslar büyüsün.bence doktorun dediğine uy canım:26:hadi müjdelerle gel.cok öptüm seni canım :13:
Merhaba arkadaşlar
Herhangi bi yerde TVde yolda parkta bi bebek gördüğümde içimden cigliklar atarak ağlamak geliyor 2 senedir ugrasiyoruz olmuyor tedavi görüyorum ama bu tesellisi olmuyor bende evime neşe katacak hic yoktan bana yoldaş olacak parçam olsun istiyorum askimin canini tasimak istiyorum
Biliyorum psikolojide çok önemli ama kendime engel olamiyoru. Gozyaslarim akip gidiyor
Bebeklerini sokağa atan ölümüne sebep olan olmadik işkence yapan anneleride bogasim parcalayasim geliyor
Bende birgün ANNE sozunu duymak istiyorum o küçük bedende simsiki sarilip sevgimi vermek istiyorum bebisimee
ALLAHİM BANADA NASİP EDER İNSALLAH
aaa evet aynıymış hiç farketmemiştim canım zevklerimizde benziyor sanırım kaderimiz gibi
valla hiçbirşey yapmadım canım....son zaman sabredip allahın takdiridir dedim....bir defa aşılama yaptırdık geçen yıl ama olmadı....kafanın rahat olması lazım kesinlikle....çevre baskısı,kv sorunları çok etkiliyor....biz ayrılıyorduk neredeyse..oyüzden herkes kendine çekidüzen verdi ben de rahatladım demek..ondan sonra oldu...allah sana ve isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah....rahat ol,düşünmemeye çalış
benim bu hafta yumurtlama zamanım oyüzden bizde 24 saatte bir ilişkiye giriyoruz boş geçirmemek için :) allahım bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşlh ve bizde kasım ayı anne adayları oluruz dualarınızı esirgemeyin özellikle hamile olan adaylar :))
Karamsarliga düşme arkadasimm allh YARDIMCINIZ olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?