bebek gordugumde dayanamiyorum

MERHABA 4 yıl sonra oldu demişssiniz nasıl bir yol izledniz banada bilgi veriri misiniz?

valla hiçbirşey yapmadım canım....son zaman sabredip allahın takdiridir dedim....bir defa aşılama yaptırdık geçen yıl ama olmadı....kafanın rahat olması lazım kesinlikle....çevre baskısı,kv sorunları çok etkiliyor....biz ayrılıyorduk neredeyse..oyüzden herkes kendine çekidüzen verdi ben de rahatladım demek..ondan sonra oldu...allah sana ve isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah....rahat ol,düşünmemeye çalış

canım eğer sen içini ferah tut stres böyle durumlarda olumsuz faktör,rahat davran,beklemeyi bırak yani akışına bırak bak o zaman herşey yoluna girecek düzelecek,hem birde şöyle düşün demekki hayırlısı böyleymiş,hayırlı olacağı bir zaman var ve bebeişin göbişine o zaman girecek,doğum saati ve ölüm saati değişmezmiş onun saati daha gelmedi sıkma canını dua et tedavine devam et...

perşembe yer yokmuş canım doktor çok yoğunmuş cumaya zor aldım randevuyu adetimin 11. günü oluyor cumagünü geç olmaz inş evet canım çok zayıfta olmayalım kiloluda
sağlığımz için zayıfolmamız lazım ama görsellikte önemli ama demi oy kuzum sennkide benm kociş gibi kıskanç desene benmkide resmiizi koydum ya profile birara ağzıma tükürdü bende değiştirdim gelinarabamızın resmini yaptım yasakta bana kk girmek gizli gizli giriyorm uyuyor şimdi yakalasada çok kızmaz ama herhalde kötü bişey yapmıyorum sonuçta öptüm kuzum seni
duanda unutma canım benm öptm bu arada bugün 3 tane içtim ilacı dayanamadım gelişmez diye korktum iyi olur inş

kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim boş gebelik vardı bende ilaçları keselim kendi kendine düşer dedi ama ben de bi kanama yada onun gibi bişey yok düşük yapan varmı aranızda nasıl olucak ağrım falanda yok öyle şiddetli tüp bebekti 8 haftalık ama 15 mm de kalmış büyümemiş birden ani kanama falan olurmu yarın çalışıcam işe gidicem iş yerinde falan zor bi durum olmaz inşaallah bi tecrübesi olan arkadaş varmı arnızda nasıl olu bu düşük

olsun canım cuma mübarek gün daha iyicok kıskanc canım anlatamam.olsun sevsinlerde bizleri razıyız demifarkındamısın kuzu alttaki evlilik panasundada gelin damat resimlerimiz aynı.dua edicem canım unuturmuyum Allah yardımcın olsun ve yumoslar büyüsün.bence doktorun dediğine uy canım:26:hadi müjdelerle gel.cok öptüm seni canım:13:

canım kasıklarında agrı ve kanaman baslar.sen yanında ped bulundur canım.hayırlısı olsun canım insallah saglıklı bebişine kavusursun

bende anne olmak istiyorum ama olmuyo kafayı yicem hamile olup çığlıklarla kocama mutlu haberi vermek istiyorummmm. allah hepimizin yar yardımcısı olsun. gelsin bebeişlerimiz artık inş.bu bebek konusu çok canımı sıkıyo. 2 kere aşılama yapıldı ve ikiside olmadı. galiba ben hiç anne olamıcamm. hiç umudum yok artık nedense.

benim yengemin ablası 5 sene tedavıden sonra ıkızlerıne hamıle kaldı.neler denedıler karnına ıgneler mı yapmadı hormonlar mı almadı aşılama tüp bebek derken sonunda yavrularına kavustu.
sıkma sen canını umutsuzluga kapılma ne ınsanlar var yıllar yıllar sonra cocuk sahıbı olan.
dua et kalbini temiz tut sen arkadaşım Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah..

Son düzenleme:

Karamsarliga düşme arkadasimm allh YARDIMCINIZ olsun..

aaa evet aynıymış hiç farketmemiştim canım zevklerimizde benziyor sanırım kaderimiz gibi

Tedavinin yanında 1-2 seans psikolojik destek almayı düşünmez misiniz? Doktorunuzla konuşsanız, eminim sizi bir psikolağa yönlendirecektir. Yaşadığınız durum, algıda seçicilikten ileri geliyor. Odaklanmış olan beyin, her halukarda siz neye kodlamışsanız size onu gösteriyor, hissettiriyor. Bunu aşmanın yolu, bunlardan uzaklaşacak aktivitelere yönelmek. Tv'de bebek mi gördünüz, "Tanrı benim içinde bir tane yaratsın" diyip geçin. Baktınız, yine içten gelen bir negatif enerji söz konusu, hemen başka bir şeye odaklanın. Odaklanmaya çalışın.

Burada eşinizin de rolü olmalı. Evde sürekli bu durumun yarattığı bir negatiflilik olmamalı. Çocuk sahibi olmamanın bir anormallik olmadığını kabullenmek gerekiyor, her şeyin başında. İkinci olarak da denediğiniz yöntemlerin elbet bir sonuç vereceğini unutmayın. Tıp çok ilerledi. Dünyadan her yıl binlerce insan sadece tüp bebek için Türkiye'ye geliyor. Kendinizi olumsuza odaklamanız ise, işte bu pozitif ortamı egale ediyor.

Salın olumsuz düşünceleri bir bozkıra, onlar bırakın etraftaki büyük boşlukta dolansın. Siz kendi içinizdeki bahar ortamında, canınızı sıkmadan tedavinizi olun ve evliliğinizin tadını çıkartın.

Sevgiler..

Hayirli yada hayirsizda olsa istiyorum diyorsun Allaha teslim ol bu dusuncelerin sagliklo degil hayirli olani iste Allahyltan 3 sene bekledim bende oglumu ustelik normal yolla degil tup bebek oldu 3 deneme igneler haplar islemler hic birini unutamiyorum bugum hala ruyamda cocugumun olmadigini goruyorum
Bemim oglumun dunyaya gelme ihtimali o kadar az idiki hasta degildi fakat problem ciddiydi
Cok istiyorsun yazdiklarindan anladim cok dua et Allaha sigin ve ona birak
Ben ilk kez oglum dogdugunda Allahin beni kucakladigini hissettim ilk ve tek
Ben hep soylerdim eger mucizeye ihyitacin varsa bu direk Allah tan gelicek ona yonel

Canim allah en kisa zamanda sanada nasip eder insallah,bizim 7 sene olmadi ikinci tüp bebek tedavisinde kavustum evlatlarima ve rabbim ikiz verdi bize....allaha sıgın ve bolllllll dua et,rabbım neyın nezaman geleceynı cok ıyı bılır,bundada vardır bı hayır....

benim bu hafta yumurtlama zamanım oyüzden bizde 24 saatte bir ilişkiye giriyoruz boş geçirmemek için :) allahım bana ve tüm isteyenlere nasip eder inşlh ve bizde kasım ayı anne adayları oluruz dualarınızı esirgemeyin özellikle hamile olan adaylar :))

evet gerçekten dua ediyorum ben....isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah....allah denk getirsin buay olsun inşallah hadi bakalımya bir de bizde çok dikkat ediyorduk önceleri yumurtlama zamanına falan....ama işte 7 8 ay önce hiç öyle takip etmedik zaten dedim ya ayrılığın köşesinden döndük diye....onu düşünecek bir durum yoktu...rastgele oldu ve gelmiş meleğimiz...çok da takılmayın yumurtlama zamanına..bir de ona endeksli gibi mi oluyor nedir daha çok beynimiz meşgul oluyor belki de....rahat bırak kendini...en kısa ve en hayırlı zamanda gelir inşallah hepinizin meleği

bir şeyi istemek ve üzerine çaba sarf etmek güzel ama inandığımız şeye de tam teslimiyet önemli.
sanırım çok ama çok hassas bir yapıya sahipsin.bu hastalıkta bildiğin üzre stres minimum seviyelerde olmalı.
bunu da kimse sana sağlayamaz sen istemedikten ve yapamadıktan sonra.

madem bu kadar önemli stres bu durumda, neden bile bile kendine bir yokuş oluşturuyorsun ki?
bırak zamana,farklı şeyler üzerine yoğunlaş.olmuyorsa bir bildiği vardır de, tedavine ,yemene ,içmene yine dikkat et.
ama tek bir şeye odaklanırken insan, diğer pek çok şeyi heba ediyor.bazen üzerimizdeki ağırlıkları atmak durup düşünmek adına
en güzelidir.

Allah bebek bekleyen tüm anne adaylarına sağlık,sabır ve direnç versin.

Ben de bir buçuk senedir uğraşıyorum olmadı.. Hoş, eşimin de benim de sorunlarımız vardı ameliyat olduk beklemedeyiz şimdilik ama hep hayirlisini diledim.. Hayırlı da olsa hayırsız da benim evladım diye düşünme.. Elbette yetiştirme tarzın etkileyecek ama bir ailede beş çocuktan birisi hayırsızsa ne diyeceksin yetiştirme tarzından mı? Hayır.. Sen gönlünü ferah tut ve sadece dua et.. Eğer inançlı birisiysen, duaların gücüne inanıyorsan bunun için dualar var özelden yazabilirim istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…