- 23 Mart 2011
- 1.152
- 14
- 108
herkese merhabalar,,,,
doğum yapan arkadaşım ,tebrik ediyorum. Allah size bağışlasın,sağlık sıhhatle büyüsün.
gelelim asıl meseleye
. bende hamileyim
ve aynı senin yaşadıklarının içinde hissettim kendimi. bizim sülalede böyle düşüncesiz. :19 yani sizin tarafa özgü bişi değil. iş insanın düşüncesinde bitiyo.gelincede sanki büyük bi iylik yapmış hissediyolar. marifet ya. bende napcam bilmiyorum. valla terslemeyi düşünüyorum eğer yataktayken zırt pırt gelen olursa. biraz rahatım çünkü Allahın izniyle doğumum ramazan ayına geliyo pek gelen olmaz,araya bayram da giriyo. yani bir ay rahat olurum inş. sonrası Allah kerim. bi geçmiş olsuna,2.sinde hediyeli. amaaaannnnnnn onlara olssun hediye..bide çoluk çocuk toplanıp gelirler ya....
sende fazla taviz verme hele çocuklara. napcakları belli olmaz Allah muhafaza.görmek isteyen olsa kucağında göster yada beşiğin cibinliği varsa ordan baktır,dokunmasınlar bi süre.sonra zorlanan sen olursun.ikramlık hazı şeyler bulundur evde. çay koy üstüne,herkes kendine hizmet etsin.
tekrar tebrikler..
doğum yapan arkadaşım ,tebrik ediyorum. Allah size bağışlasın,sağlık sıhhatle büyüsün.
gelelim asıl meseleye

sende fazla taviz verme hele çocuklara. napcakları belli olmaz Allah muhafaza.görmek isteyen olsa kucağında göster yada beşiğin cibinliği varsa ordan baktır,dokunmasınlar bi süre.sonra zorlanan sen olursun.ikramlık hazı şeyler bulundur evde. çay koy üstüne,herkes kendine hizmet etsin.
tekrar tebrikler..