- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
tv nin kablosunu arkaya gizli kablo seklinde monte ettirebilirsinizArkadaslar belki burda daha kolay cevap bulurum diye dusunuyorum bir sure konum tasinmazsa sevinirim oglum tv unitesinin ustune cikip tv ile oynuyordu bizde daha guvenli olur diye tvyi duvara monte ettik simdide fisini cekiyo kablosunu salliyo nasil cozum bulabilirim bunun icin cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Kabloları kaptan pimapen gibi bi kaplama var ondan yaptırın kablo üstüne o Zaman oynayamaz. Google a kablo kanalı yazarsan çıkar büyük ihtimalleArkadaslar belki burda daha kolay cevap bulurum diye dusunuyorum bir sure konum tasinmazsa sevinirim oglum tv unitesinin ustune cikip tv ile oynuyordu bizde daha guvenli olur diye tvyi duvara monte ettik simdide fisini cekiyo kablosunu salliyo nasil cozum bulabilirim bunun icin cevaplariniz icin simdiden tesekkurler
Canm 20 aylik oglum o citlerin icinde mumkun degil durmasi:)Bebek çitleri var ev içine kuruyorsun. Bebek içerde oynuyo dışarı çıkamıyo.
Unitedeydi zaten tv ama alcak oldugu icin ustune cikip arkasiyla oynadigi icin duvara monte ettikTv unitesi alin tum kablolar arkasinda kaliyo priz de dahil
Ondan aldim aslinda ama daha yapistrmadik bakinca oda cozum degil gibi duruyo ama deneyecegim yinede biraz kirmayi dokmeyi seven bir cocuk:)Kabloyu gizlemek için iki cm kalinliginda plastik var adini bilmiyorum yapiskanli ucu bisey ve kendin rahatlıkla yaparsın hirdavatcilara falan sor bi
Malesef prizleri bebek guvenligi acisindan uygun yerlere yapmamislar o yuzden oda zorUlaşamadığı prize arakabloyla takın.
tabi arakabloyu da çocuğun erişemeyeceği şekilde yerleştrmek lazım.
20 aylik ne zaman ogrenirki hep arkasindan kosturmaca:)zaten tv yuksektede iki tane kablo var biri uydu biri tvnin onlarla oynuyo salliyo prizden cikaripKaldıracaksınız tv yi
Ya da daha yükseğe takacaksınız
Çocuğun yaşı kaç bir süre sonra öğrenip çıkmıyorlar
Yukari almak icin tesisatla.baya ugrasilmasi gerekiyo sanirimfişini nasıl çkeiyo priz aşagıda mı?
öyleyse prizi yukarı alın.. kabloları yukarı yapıştırabilirsiniz.
Ondan aldim deneyecegimde o da pek aklima yatmadi aslinda cunku cok merakli ve yaramaz :)Kablo gizleyici şeritler var duvara yapışan dikdörtgen onlardan alın.
Bizim tv de duvara monte kabloları o şekilde toparladık.
Kablo kanalı diye geçiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?