- 21 Aralık 2009
- 913
- 698
- 123
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Hemen bitiyo bu yaz insallah kyinvalidem de oyle dedi bakamazsn orda hasta edersin cocugu dedi buraya geldim cok kizdilar zaten mevliti falan iptal ettiler yapmam diyo hakkinizi kaybettiniz diyo ama bn esimden ayri duramiyodum zaten esimden haric uc oglu daha var cok canim sıkiliyodu orda kirkim ckmasina 1 hafta varken geldim buraya iste simdi kayinvalideylede arayi duzelttim bni cagiriyo hem torunu gorurum hemde gondereceklerim var onlar goturursun yersiniz diyo burda esimin arkadaslarnda kaldgmizi bilmyolar blseler kizarlar alirlar bni burdan
ay bu mevsimde eskisehirde bebek zaature olur. hem neden kendi memleketinizde hasta oluyomus kvnin memleketinde olmuyomus cocuk hasta? ben kendimi cok erken anne olmus sanirdim ama siz daha cocuk yasta anne olmussunuz nerdeyseBartinliyim da su an mugladayim esim okuyo ama kaynanamda cagiriyo gel burayada biraz dur sonra yiyecek biseyler koyarim goturursun yersiniz diyo osa eskisehirde ne yapcam bilmiyorum oraya giderkende usuyecek
Ailen senin gibi saf kalpli bi kızı Nası bu kadar uzağa okumaya gönderdi anlamadım.Bakamazki okadar emiyo zaten gece gec uyudugu icin gunduz gec kalkiyo uyku problemi var cok uykusunu alamsa bile o gunun aksami yine gec uyur vidyo falan izler tlfndan belgesel cubbeli ahmet hoca dinler bide clash of clans oyununu oynar sizin esinizde oynarmi oyun boyle yda varmi tanidginiz
allaha emanet ol dedi göndediler böyle olacagını bilsem bnde gelmezdim universite ortamı okadar kötuku gec anladım herkes heryerde yaniAilen senin gibi saf kalpli bi kızı Nası bu kadar uzağa okumaya gönderdi anlamadım.
bırakamam bn oglumdan ayrı yasayamam hem kaynanamın esinden hariç uc oglu var yaramazdı üçüde canım sıkıldı geldim esmin yanınaCanım senin yerinde olsam gider kaynanamda kalırdım. O şekilde sefalet çekmekten iyidir. Bebeğin biraz büyüyünce kaynana bırak okulunu bitir. Bugünün yarınıda var.
cok sagolun bu arada var olmazmı cok seviyorum esimi ve oglumuallah yardımcın olsun kardeşim
hatalarının farkındasın inş. düzelir herşey, sevgi ve saygınız varsa herşey düzelir zamanla
bartına aktarmalı giderken yolda hastalanır diye dusunyolar ama eskisehire direk araba varay bu mevsimde eskisehirde bebek zaature olur. hem neden kendi memleketinizde hasta oluyomus kvnin memleketinde olmuyomus cocuk hasta? ben kendimi cok erken anne olmus sanirdim ama siz daha cocuk yasta anne olmussunuz nerdeyse
birinci donem 1027 sini verdi babası biyerden borc almıs ikinci doneme allah kerim yine babası verir gönderir heralde dha esim okul bitince kredisini odicek taksittli 10000 kadar para bideEşin formasyona 2054 tl yi nasıl verdi?
esimin kredisi benim bursum var oyle boyle idare ettik buzama na kadr 400 olması iyi oldu bzim için kira 700 ikiye bölunuyor tum masraflar anneside yeni işe girdi maasını aldıkça gonderir heralde o bizi 500 veriyo sanıyo nasıl verdiğimizi dusunen yok iyi yerden yakalamıssın onlarn yapmadgı hesabı sen yapttn gercekten zor yetiriyoruz bezide bimden alıyoruz 15 eÖnceki konularınızı da okudum hayretler içindeyim resmen. Yahu bende öğrenciyim ve küçük bir şehirde kalmama rağmen 500 tl kira veriyorum. Annem geldi yanıma. Bunun doğalgazı,yemeği,elektriği,suyu var.Eşiniz çalışmıyor burslarla idare ediyoruz diyorsunuz. Burs daha bu ay 400 tl oldu nasıl geçiniyorsunuz Allah aşkına ? Bir de bebek var bezi vs çok masraflı olur bildiğim. Ailesi öğrencilerle kaldığımızı bilmiyor diyorsunuz da maddi yardım etmiyorlarsa tek başınıza kirada kaldığınızı nasıl düşünüyorlar. Hesapladım hesapladım işin içinden çıkamadım. Bu arada eşiniz öğretmenmiş sanırım atanması da muamma. Ben hemşirelik okuduğum halde atanır mıyım bilmiyorum. Ee okul bitince burs da kesilecek nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz ? Bebeğinize yazık. Daha 19 yaşında kendi hayatınızla birlikte onunkini de mahvetmişsiniz.
esim atanana kadar biyerde calısır hem insallah hemen atanır sizde oyleÖnceki konularınızı da okudum hayretler içindeyim resmen. Yahu bende öğrenciyim ve küçük bir şehirde kalmama rağmen 500 tl kira veriyorum. Annem geldi yanıma. Bunun doğalgazı,yemeği,elektriği,suyu var.Eşiniz çalışmıyor burslarla idare ediyoruz diyorsunuz. Burs daha bu ay 400 tl oldu nasıl geçiniyorsunuz Allah aşkına ? Bir de bebek var bezi vs çok masraflı olur bildiğim. Ailesi öğrencilerle kaldığımızı bilmiyor diyorsunuz da maddi yardım etmiyorlarsa tek başınıza kirada kaldığınızı nasıl düşünüyorlar. Hesapladım hesapladım işin içinden çıkamadım. Bu arada eşiniz öğretmenmiş sanırım atanması da muamma. Ben hemşirelik okuduğum halde atanır mıyım bilmiyorum. Ee okul bitince burs da kesilecek nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz ? Bebeğinize yazık. Daha 19 yaşında kendi hayatınızla birlikte onunkini de mahvetmişsiniz.
Ay git o neymiş, Eskişehir'e giderken direk ışınlanacaksın herhalde. Oraya giderken de üşütür Allah korusun. Kayınvalide sussun Bi kenarda da sen yine de az sabret bence. Ben de gurbetteyim, evdeyim Bi de şimdi çocuk için, çooook sıkıldım Ama bebeğim üşütür diye gidemiyorumBartinliyim da su an mugladayim esim okuyo ama kaynanamda cagiriyo gel burayada biraz dur sonra yiyecek biseyler koyarim goturursun yersiniz diyo osa eskisehirde ne yapcam bilmiyorum oraya giderkende usuyecek
allaha emanet ol dedi göndediler böyle olacagını bilsem bnde gelmezdim universite ortamı okadar kötuku gec anladım herkes heryerde yani
Keşke aynı şehirde olaydık, sana Bebek konusunda yardımcı olabilsem.bırakamam bn oglumdan ayrı yasayamam hem kaynanamın esinden hariç uc oglu var yaramazdı üçüde canım sıkıldı geldim esmin yanına
bnde cok uzuluyorum ama sabrediyorum isteBen bir yere gitmek istersem giderim. Yani şuraya gitmek istiyorum uygun mu derim. Ben mi çok asiyim ne? Annemi iki sene görmesem yataklara düşerim ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?