- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.506
- 598
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Çok masum temiz birine benziyorsun eşin seni kolay kandırmıştır.Allahtan sana sahip çıkmış,hamile kaldın diye terketmemiş.çocuğuna sahip çıkmış.İnşallah durumunuz düzelir de ayrı eve çıkarsınız.Evet onlar bizden zengin cunku ikiyerden para geliyo onlara ayri bisuru aksam keyfi yapiyolar esimde bn onlardan eksik kalmim diye aliyo bisuru seyler bu arada kira 700 elektirik en az 100 su desen 70_80 lira cok harcaniyo iste allahtan ikiye bolunuyo yani bide pazar masrafi var her hafta oda en az yuz lira
Ya bnm saglik problemim var kulagim az duyuyo ve bn bu sekilde okuyabilcegimi dusunmuyorum aciktan okusammiki diyorumdışarı bebekle gayet de güzel çıkılır sonuçta erzurum da yasamıyorsunuz muğla ne kadar soğuk olabilir ki önlemini aldıktan sonra
ayrıca ben soğuğun abartıldığını düşünüyorum hastalıkta önemli olan mikroptur virüstür bence sizin bebek o kalabalık evde dışarıda olduğundan daha cok hasta olur
bebek 7/24 vaktinizi almıyordur herhalde
okula dönmeye kararlıysanız oturun boş vakitte derslere calışın okula başlayınca sudan çıkmış balık gibi olmayın
kendinize oyalayacak bir şeyler bulun
ailenize gitmek için de ısrar edin
Evet esim durust biri bn ne desem yapiyo cok sukur bebegi aldirirsan konusmam senle bda dedi zten bya buyumustu 5 haftalik falan olmustu ogrendigimdeÇok masum temiz birine benziyorsun eşin seni kolay kandırmıştır.Allahtan sana sahip çıkmış,hamile kaldın diye terketmemiş.çocuğuna sahip çıkmış.İnşallah durumunuz düzelir de ayrı eve çıkarsınız.
Gunduzleri oglen ikilere kadar uyuyo esim suan gunes var mesela uyanincada kahvaltiydi falan aksam oluyo okulu var zaten bna firsat ayiramiyo kendimde cikartamiyorum evdeyim iste oyledışarı bebekle gayet de güzel çıkılır sonuçta erzurum da yasamıyorsunuz muğla ne kadar soğuk olabilir ki önlemini aldıktan sonra
ayrıca ben soğuğun abartıldığını düşünüyorum hastalıkta önemli olan mikroptur virüstür bence sizin bebek o kalabalık evde dışarıda olduğundan daha cok hasta olur
bebek 7/24 vaktinizi almıyordur herhalde
okula dönmeye kararlıysanız oturun boş vakitte derslere calışın okula başlayınca sudan çıkmış balık gibi olmayın
kendinize oyalayacak bir şeyler bulun
ailenize gitmek için de ısrar edin
Ya bnm saglik problemim var kulagim az duyuyo ve bn bu sekilde okuyabilcegimi dusunmuyorum aciktan okusammiki diyorum
Komik bi durum yok herkesin basina herturlu sey gelir sen yazma en iyisi moral bozcaksanBazi konular cok komik oluyo gercekten. Cocuk yasta evlenince de boyle olur iste. Karisanin cok olur adim atamazsin
Yok gercekten bahane degil doktora gittim sende kulak zari falan kalmamis dedi yani umidim kalmadibu zamana kadar nasıl okudunuz
kendinize daha şimdiden bahane yaratmaya baslamışsınız bile ev tatlı geldi herhalde
benim okulum da 82 yaşında gözleri cok az gören bir beyefendiyle aynı dönem mezun oldum
hatta bu alkışlanacak insan su an bir baroya kayıtlı stajyer avukat
böylelerini görüyorum bir de sizin gibileri görüyorum sonra öyle düşünüp kalıyorum
Hmm tmm bekliyim bari biraz dahacanim yolculuk baska birsey, arkadasim 3 bebegiyle gunluk yuruyuslere cikiyor ama onun disinda sadece doktora goturuyor. biraz toparlansin bence de hep beraber gidersiniz
Yok gercekten bahane degil doktora gittim sende kulak zari falan kalmamis dedi yani umidim kalmadi
Ben gercekleri yazdımKomik bi durum yok herkesin basina herturlu sey gelir sen yazma en iyisi moral bozcaksan
İlgilenmezmi hic msjla cok analtamiyo insan herseyi aslinda anlatilcak daha bisuru sey var oglunu kicagina alip seviyo aksamlari napsin yorgun oluyo oda bunaliyo arkadslarindan aksam gelincede sevdgi arkadslarina gidip bnm gbi dert yaniyo iste bnm buraya yazdgim gibi oda samimi arkadsina gidip muhabbet ediyo tabi tlfonunda da oyun oynar yetmez benimkiyle oynar gecer diyorum yarin bigun meslegini eline alinca bu sacma tutkularindan vazgecer diyorumönceki konuda da yazdım bu adam sizle ilgilenmiyor akşama kadar yatıyor akşamda okul ee ne zaman çocukla ve sizle ilgilenecek
sadece mecbur
siz madem böyle yasamak istemiyorsunuz
kv den izin almak zorunuza gidiyor vs.
o zaman bu hayattan kurtulmak için çaba göstermelisiniz kimseden bir şey beklemeyin kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışın
tırnağın varsa başını kaşı diye boşuna dememişler
Oyle ama braz yumusak olsaniz cunku bn kabullendim hatami sizde ona gore yazinBen gercekleri yazdım
tahmin etmiştim böyle olduğunu.ama bir karar vermişsiniz ,çocuğu aldırmamak gibi,eşin de istemiş evlenmişsiniz.umarım mutlu bir yuvanız olur.ama şimdi sen de annesin,annenin tavrını yanlış bulmuyor musun? ne olursa olsun olan olmuş evlenmişsiniz,torunu olmuş,gelip görmemek nedir.Hmm erken evlendim derken anne babamin rizasi yoktu bide evlenirken zaten hamileydim hani cocugu yalniz yaptiniz yalniz dogur hesabi
demek ki mutlular.eşiyle birbirleriniz seviyorlar,çocuktan dolayı da mutlular.zorunlu evlilik gibi görünse de burda da okuyoruz bir sürü şey,adam istemdikten sevmedikten sonra evlenmezdi.evet bir sürü olumsuzluk var ama bu duruş itibariyle ,seneye adama mezun olduğunda ,güzel bir hayat kurabilirler.konu sahibi de okuluna devam edip ,meslek sahibi olabilir.isteyerek yapılmış planlanmış bir evlilik değil ki
hamile kalınca mecburen evlenmişler
sadece bir ev arkadası da evde birkaç kişi var ev küçücük bir de bebek var gelirleri sadece ailenin gönderdiği harclık olduğu için bebeğin bakımı yeterince iyi yapılamıyor vs. vs. bu böyle uzar gider
kadın okulu dondurmuş kocanın eline bakıyor
ve tüm bu olumsuzluklara rağmen takıldığı çok küçük şeyler bana o ters geliyor
bu olmadı ama şimdi..hele ki evlenmeden hamile kalmış biri oalrak,başkalarını yargılaman çok saçma..sen şimdiki kocan eskiden sevgilin olan adamla aynı evde kalmadan sevişmedin heralde..ne oldu unutuldu da mı başkalarıı yargılıyorsun şimdi.yok bizden çok yatıyorlar yok ailesine yalan söylüyor diye..sen aynı haltları yemedin mi evlnemeden önce?aynen zaten biyemekte goruyoruz onlari cogu zamn disari cikiyolar zaten pek muhatabim degil esim eskisi gibi degil arkadasiyla artik cunku hep kuz arkadasiyla oturuyo yanimiza hic gelmiyo cok kilibik diyolar onun icin mesela eve misafir gelsin kiz odada olsun gidyo yanina orda bekliyo ama esim evli oldugu halde bn odadayken gelmez misafir varken bya sevmiyo yani ortak kalinca belli kurallar oluyo dus yemek kahvalti faln ne bilim sevmedim bn bunlari ya sigara iciyo bide kiz bizden fazla yatip kalkiyolar valla kizin ailesinin haberide yok yaln soyleyip duruyo bnmle kaldgni anltyo ailesine seytan diyo sene sonunda cagir babasini ne mal oldugunu gorsunler
Valla hayat oyle herkesin dilediği gibi olmuyor malesef he deyince hersey olmuyo bide olduktan sonra soyle olsaydi diyenleri aanlamiyorum olan oldu bn ve esim caresiziz hataliyiz tmmda artik olan oldu diyip sabrediyoruz biz boyle olacagini ne bilelim esim zaten magcup bna karsi iyi bisekilde yasatamiyorum diye annesi babasininda durumu malum napsinlar haberleri bile yok burda kaldigimizdan herseye katlaniyoruz iste gencligimmi Ev et belki artik gencligimi yasayamam ama bn oğlumu ve esimi cok seviyorum guzel gunler bizi bekliyo esim bna karsi cok hassas ailesine beni koruyan biri yani allahim sabir versinde cabucak kurtulalim sunlarin yanindan cunku esim zerre sevmiyo evde kalanlari bende oyle katlaniyoruz iste hatta gidip onlarin birlikte kaldiklarini anlatasim var ailesine ama icimdeki melekler sabret diyo cok zor gercekten ama napalim olmus gozuyle yorumlar yazin artik bn istermiydim olaylarin bu noktaya varacagini
İlgilenmezmi hic msjla cok analtamiyo insan herseyi aslinda anlatilcak daha bisuru sey var oglunu kicagina alip seviyo aksamlari napsin yorgun oluyo oda bunaliyo arkadslarindan aksam gelincede sevdgi arkadslarina gidip bnm gbi dert yaniyo iste bnm buraya yazdgim gibi oda samimi arkadsina gidip muhabbet ediyo tabi tlfonunda da oyun oynar yetmez benimkiyle oynar gecer diyorum yarin bigun meslegini eline alinca bu sacma tutkularindan vazgecer diyorum
konu sahibi de okuluna devam edip ,meslek sahibi olabilir.
Ama bn bikez gidip geldim o surekli kaliyo ne bilim ya bu daha kotu degilmi bn esimle kalmiyodum yurtta kaliyodum evlenmeden once keske gelmeseydim diyorum evetahmin etmiştim böyle olduğunu.ama bir karar vermişsiniz ,çocuğu aldırmamak gibi,eşin de istemiş evlenmişsiniz.umarım mutlu bir yuvanız olur.ama şimdi sen de annesin,annenin tavrını yanlış bulmuyor musun? ne olursa olsun olan olmuş evlenmişsiniz,torunu olmuş,gelip görmemek nedir.
demek ki mutlular.eşiyle birbirleriniz seviyorlar,çocuktan dolayı da mutlular.zorunlu evlilik gibi görünse de burda da okuyoruz bir sürü şey,adam istemdikten sevmedikten sonra evlenmezdi.evet bir sürü olumsuzluk var ama bu duruş itibariyle ,seneye adama mezun olduğunda ,güzel bir hayat kurabilirler.konu sahibi de okuluna devam edip ,meslek sahibi olabilir.
bu olmadı ama şimdi..hele ki evlenmeden hamile kalmış biri oalrak,başkalarını yargılaman çok saçma..sen şimdiki kocan eskiden sevgilin olan adamla aynı evde kalmadan sevişmedin heralde..ne oldu unutuldu da mı başkalarıı yargılıyorsun şimdi.yok bizden çok yatıyorlar yok ailesine yalan söylüyor diye..sen aynı haltları yemedin mi evlnemeden önce?
Cahillik degil caresizlik bosuna vakit kaybetmiyim diyebana yazdığı cevapları bir okuyun lütfen
cahillik akıyor mesajlarda
okuldan vazgecmiş cünkü işitme sorunu varmış
daha şimdiden bahanelere başlamış bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?