bebek hassasiyeti

Çok masum temiz birine benziyorsun eşin seni kolay kandırmıştır.Allahtan sana sahip çıkmış,hamile kaldın diye terketmemiş.çocuğuna sahip çıkmış.İnşallah durumunuz düzelir de ayrı eve çıkarsınız.

Ya bnm saglik problemim var kulagim az duyuyo ve bn bu sekilde okuyabilcegimi dusunmuyorum aciktan okusammiki diyorum

Evet esim durust biri bn ne desem yapiyo cok sukur bebegi aldirirsan konusmam senle bda dedi zten bya buyumustu 5 haftalik falan olmustu ogrendigimde

Gunduzleri oglen ikilere kadar uyuyo esim suan gunes var mesela uyanincada kahvaltiydi falan aksam oluyo okulu var zaten bna firsat ayiramiyo kendimde cikartamiyorum evdeyim iste oyle

Ya bnm saglik problemim var kulagim az duyuyo ve bn bu sekilde okuyabilcegimi dusunmuyorum aciktan okusammiki diyorum

bu zamana kadar nasıl okudunuz
kendinize daha şimdiden bahane yaratmaya baslamışsınız bile ev tatlı geldi herhalde
benim okulum da 82 yaşında gözleri cok az gören bir beyefendiyle aynı dönem mezun oldum
hatta bu alkışlanacak insan su an bir baroya kayıtlı stajyer avukat
böylelerini görüyorum bir de sizin gibileri görüyorum sonra öyle düşünüp kalıyorum

canim yolculuk baska birsey, arkadasim 3 bebegiyle gunluk yuruyuslere cikiyor ama onun disinda sadece doktora goturuyor. biraz toparlansin bence de hep beraber gidersiniz

Yok gercekten bahane degil doktora gittim sende kulak zari falan kalmamis dedi yani umidim kalmadi

Bir kaç ay bekle, nisan -mayıs ayına eşini ikna et. Hem bahar geliyor, hem de gittiğin yerde sen de keyif alırsın. Bebeğin de biraz daha büyümüş olur...

Yok gercekten bahane degil doktora gittim sende kulak zari falan kalmamis dedi yani umidim kalmadi

önceki konuda da yazdım bu adam sizle ilgilenmiyor akşama kadar yatıyor akşamda okul ee ne zaman çocukla ve sizle ilgilenecek
sadece mecbur
siz madem böyle yasamak istemiyorsunuz
kv den izin almak zorunuza gidiyor vs.
o zaman bu hayattan kurtulmak için çaba göstermelisiniz kimseden bir şey beklemeyin kendi ayaklarınızın üstünde durmaya çalışın
tırnağın varsa başını kaşı diye boşuna dememişler

İlgilenmezmi hic msjla cok analtamiyo insan herseyi aslinda anlatilcak daha bisuru sey var oglunu kicagina alip seviyo aksamlari napsin yorgun oluyo oda bunaliyo arkadslarindan aksam gelincede sevdgi arkadslarina gidip bnm gbi dert yaniyo iste bnm buraya yazdgim gibi oda samimi arkadsina gidip muhabbet ediyo tabi tlfonunda da oyun oynar yetmez benimkiyle oynar gecer diyorum yarin bigun meslegini eline alinca bu sacma tutkularindan vazgecer diyorum

Hmm erken evlendim derken anne babamin rizasi yoktu bide evlenirken zaten hamileydim hani cocugu yalniz yaptiniz yalniz dogur hesabi
tahmin etmiştim böyle olduğunu.ama bir karar vermişsiniz ,çocuğu aldırmamak gibi,eşin de istemiş evlenmişsiniz.umarım mutlu bir yuvanız olur.ama şimdi sen de annesin,annenin tavrını yanlış bulmuyor musun? ne olursa olsun olan olmuş evlenmişsiniz,torunu olmuş,gelip görmemek nedir.

demek ki mutlular.eşiyle birbirleriniz seviyorlar,çocuktan dolayı da mutlular.zorunlu evlilik gibi görünse de burda da okuyoruz bir sürü şey,adam istemdikten sevmedikten sonra evlenmezdi.evet bir sürü olumsuzluk var ama bu duruş itibariyle ,seneye adama mezun olduğunda ,güzel bir hayat kurabilirler.konu sahibi de okuluna devam edip ,meslek sahibi olabilir.

bu olmadı ama şimdi..hele ki evlenmeden hamile kalmış biri oalrak,başkalarını yargılaman çok saçma..sen şimdiki kocan eskiden sevgilin olan adamla aynı evde kalmadan sevişmedin heralde..ne oldu unutuldu da mı başkalarıı yargılıyorsun şimdi.yok bizden çok yatıyorlar yok ailesine yalan söylüyor diye..sen aynı haltları yemedin mi evlnemeden önce?

Nereye gidip gidemeyeceğine kadar karışan kayınvaliden ,nerede ne şartlarda oturduğunuzu mu bilmiyor ..
Ayrıca o eşin mi mahçup ,üşütürsen oğlumu seni pişman ederim diyen adam ??
Böyle gözleriniz kapalı nasıl sevebiliyorsunuz ya bende istiyorum bu kafalardan mutlaka ..
Sevgi karın doyurmuyor bak en iyi sen anlamışsın ,hikayeni okuyanlara da ders olmalı ..
Kolay gelsin sana ama bir tavsiye benden ,kendi kararların olsun hayatta ..
Kv gelip sindirmesin kolayca

Ayy şimdi bayılacağımmm
gercekten evliliği oyun sanmışsınız
Allah yardımcınız olsun yolnuz acık olsun
Allah o çocuğun yüzüne baksın da inşallah biraz akıllanırsnız

Ama bn bikez gidip geldim o surekli kaliyo ne bilim ya bu daha kotu degilmi bn esimle kalmiyodum yurtta kaliyodum evlenmeden once keske gelmeseydim diyorum eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…