Bebek hediyesi ..

Burayi okuyunca iyice şaşırdım,
Yanis anlamayin ama biz ekip olarak aldigimiz kahve, pasta, tatli vs icin para toplarken bile asistan ve stajyer arkadaslarimizdan para almiyoruz, ki nedir yani topladığımız 5-10 tl max. Sizden boyle direterek 200 tl istemeleri cok cok ayip olmus.
olur mu işyerinde düzenli olarak tatlı pasta söylerler, ne bana sorarlar ne de sana da söyledik al ye derler siparişleri gelir otutrur yerler hepsi. ben kalmadım onların pastalarına tatlılarına tabi ama yaptıklarını anlatmak istedim.

niye ağlıyorsun ki?sinir oldum.yoksa yoktur açıklamada yapmana gerek yok ben kendim alırım/aldım arkadaşlar kusura bakmayın de gitsin.

mühendislik firmasındayım ve işyerindekiler mühendis. ben asistanımm (aslında sekreter işte) asgari ücrete çalışyorum onların en kötüsü 6 7 bin maaşlı biri hele 13 bin maaş alıyor. ha hakları ben bişe diyemem ama bir değiliz işte beni zorlamalarını anlamıyorum sadece.
Ya cidden sunu okuyunca cok sinirlendim.
Sartlarınız maasınız eşit degıl, hıcbır durumda esit degılsınız.
Nasıl para konusunda esıtlık isterler ya???

Ya cidden sunu okuyunca cok sinirlendim.
Sartlarınız maasınız esir degıl, hıcbır durumda esir degılsınız.
Nasıl para konusunda esıtlık isterler ya???
ya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..

ya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..
Saka ya.
İnsanların her gun saatlerce birlikte calıstıkları gorduklerı insana bu sekilde duyarsız davranmalarına en cok onların adına uzuldum.

Kızlar selam,

Sinirimi atmaya yine size geldim.

Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..

Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..

Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.

Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.

Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.

Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.

Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.

Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.

Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.

Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.

Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.

Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.

İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..

Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...
Fikir olarak biz böyle yapıyoruz, katılır mısın diye sorabilirler ama bu dayatma tavrı hiç hoş değil. Kaldı ki 200 lira bu devirde iş arkadaşı bebeği hediyesi için çok yüksek bir tutar. Siz kendinizi üzmeyin, terbiyesizlik ve düşüncesizlik yapanlar onlar.

Sizin katilip katilmamaniz sorun degil siz katilmayinca onlarin koyacagi miktar artacak dertleri bu
200 lira az para mi ya nasi mecbur tutabilirler ki
Yoksa yok yani borc al ne demek
Parayi cikarip vermek kolay belli ki 200 lira eksik gecinemicek durumdasiniz iste ne kadar insanliktan nasibini almamislar

Fikir olarak biz böyle yapıyoruz, katılır mısın diye sorabilirler ama bu dayatma tavrı hiç hoş değil. Kaldı ki 200 lira bu devirde iş arkadaşı bebeği hediyesi için çok yüksek bir tutar. Siz kendinizi üzmeyin, terbiyesizlik ve düşüncesizlik yapanlar onlar.
teşekkür ederim :KK200:

Sizin katilip katilmamaniz sorun degil siz katilmayinca onlarin koyacagi miktar artacak dertleri bu
200 lira az para mi ya nasi mecbur tutabilirler ki
Yoksa yok yani borc al ne demek
Parayi cikarip vermek kolay belli ki 200 lira eksik gecinemicek durumdasiniz iste ne kadar insanliktan nasibini almamislar
20 değil 30 değil ben kimden 200 lira borç alayım dimi ama

malesef öyle.. gözlerinin önünde neler çekiyorum ama işte.. öyle..
Belli ki siz bir sınavdan gecıyorsunuz suan maddi olarak. Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda feraha cıkın ınsallah

Dua edelim de Rabbım yoktan anlamayan, hergun yemekte bıskuvı yiyene agzının tadını bilmiyorsun diyen parasızlıktan bunu yaptıgını dusunemeyen insanları bu maddi sıkıntı sınavına tabi tutmasın. Cunku gecebıleceklerını sanmıyorum, akıl saglıklarını yıtırırler.

:KK61: Bu ucrete heryerde calısırsınız bence, baska ıs bakın . Sıze daha yakın kısılerle calısmıs olursunuz

Onların derdi sizin vermeyeceğiniz 200 TL'yi kendi aralarında toplamak zorunda kalmaları.

Maaşlarınız da biribirinden bu kadar farklı iken, sizin az çok ne yaşadığınızı görmelerine rağmen bu kadar duyarsız, bencil düşünmeleri çok sinir bozucu.

Ama sizde biraz daha güçlü olmalısınız. Size bu kadar ısrar etme cesaretini de sizden alıyorlar aslında.

Terbiyesizler, okumuş ama insan olamamışlar.

Son düzenleme:
mühendislik firmasındayım ve işyerindekiler mühendis. ben asistanımm (aslında sekreter işte) asgari ücrete çalışyorum onların en kötüsü 6 7 bin maaşlı biri hele 13 bin maaş alıyor. ha hakları ben bişe diyemem ama bir değiliz işte beni zorlamalarını anlamıyorum sadece.
O zaman bu arkadaş dediğiniz tipler tam beyinsizmiş ne diyeyim başka bilemiyorum.

Back
X