Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

bebiş benimde aklımda cıkmıyo bende bir sorun yok eşimde var bence kendimizi kandırmayalım bununla yaşamaya alışalım bize sürpriz olsun aklımda cıkaramıyorum diosanız benim gibi hergün kendinizi yiyin tavsiyrlere acığım

Naıl çıksınki bebiş aklımızdan bende 10 senelik evliyim bebişim yok 2.tüp bebek denemem olucak
Birde benim eşim ailenin tek çocuğu başka kardeşide yok o yüzden kendimi çok kötü hissediyorum canım yansada acıl çeksemde susuyorum yeterki olsun diye piskoloji diye bişide kalmadı artık depresyondamıyım değilmiyim onuda bilmiyorum artık düşünme yeteneğimide kaybettim nasıl olucak nasıl ilerlicek hiç bişi bilmiyorum sadece denilenleri yapiyorum kurulmuş robot gibiii

merhaba arkadaşlar hiç aklımdan çıkmıyor.Çıktı dediğim zamanlarda da anlık aklımdan çıkıyor kimbilir hangi cennettedir bebeğim şimdi bütün kalbimle onun gelişini bekliyoruz.Allah hepimizin sesini duysun inşallah.

ben daha çok yeniyim 6 aylık evliyim ve çok bebek istiyorum bende sorun yok tahliller normal eşimin tahlillerini daha yaptırmadık ama olmuyo falan diye kafaya takmakta hormonları etkilermiş gerçekten takmadanda yapamıyoruz sanırım...

bende yeni evliyim 6 aylık ve bebek istiyorum tahlillerimde bi sorun yok gibi görünüyor.Eşiminde pazartesi yapılacak tahlilleri aslında çok takmamak gerekiyormuş doktorun demesine göre ama takmadan da yapamıyoruz sanırım.Allah herkezin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar slm pko var bende ilk aşılamam yapıldı kaldı 7 gün öğrenmeme aşılamadan 2 saat sonra kasıklarımda ağrı oldu ve 7 gün oldu yaptıralı bu sabah sol kasığımda batma tarzı ağrı oldu ara ara olup kısa süreli geçiyo göğüslerimin uçları yoktu uçları patladı ve acıyo sizce bunlar güzel belirtiler mi doktorum 3 yumurta ve yıkama sonrası 32 milyon sperm sayısıyla şansın çok yüksek dedi.idrarda ne zaman çıkar acaba çok merak ediyom...ne olur bildikleriniz varsa yazın

2 seneyi geçti evleneli
kendi ailem tarafından sürekli eleştiriliyorum korundunuz ondan olmuyor diyorlar korunmayı bıraktıktak 2 ay sonra hamile kaldım doktor hatası yüzünden kaybettim 1 yıldır olmuyor
kayın validem geçenlerde dediki, kızkardeşinin gelini için yaşı küçük olduğu için çok az tedaviyle hamile kaldı dedi o kadar üzüldümkü hiçbirşey diyemedim bu arada ben 27 yaşındayım oğlunu 4 yıl bekledim bahsettiği 23 yaşında
rabbim büyük kendi kızıda var
akşam eşim işten gelince söyledim yanlış anlamışsındır dedi ,hem öyle bile olsa cevabını verseydin dedi
geçenlerde komşunun torununu istemişler vermemişler kadın marifetmiş gibi bana diyorki bak sena geç evlendi onun gibi seninde çocuğun olmaz dedim diyor onuda rabbime havale ettim
bu durumda nasıl akıldan çıkarılabilir ki yediğimiz içtiğimiz herşey bebek oldu,psikolojim bozuldu

canım sıkma canını önemli olan eşinin sana karşı iyi olması.onlar konuşur konuşur susarlar dengesiz insan o kadar çok ki bende çevremdeki insanlardan çekiyorum.hamile kaldığını söylemişsin ne gibi doktor hatası yüzünden kaybettin bebeğini.buarada ben yukarıya aşılama sonrası belirtilerimi yazdım sende hamile kaldığında böyle belirtiler yaşadın mı?yardım et ne olur allah hepimize fazla aratmadan versin bebişlerimizi...:gitme: :ecrin_bebek:

selam benıde aranıza alırmısınız bende 3 yıllık evliyim son 1 senedir bebek istiyoruz tüplerimin ikiside tamamne tıkalı benımde bebek hiç aklımda cıkmıyor.onu düşünerek yatıp kalkıyorum.tek avantajım yasımın kucuk olması dıyorum 21 yasındayım tedavılere baslayacagız bakalım yaz bası Allah isteyen herkese versın kımsenın kucagını bos bırakmasın.

canım tüplerinin tıkalı olmasına doktor ne diyo açılabilirmiymiş ve gebelik oluşabilirmiymiş.benim teyze kızamında tüpleri kapalıydı ve laparoskopiyle açtılar ve kendiliğinden hamile kaldı şimdi 3 aylık dünyalar tatlısı oğluşu var.allah hepimize nasip etsin benimde aşılamam biran önce belli olsa valla kafayı yicem ama bebeğim geldi gibi belirtilere göre.allahım ne olur fazla aratmadan ver evlatlarımızı yarabbim...:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

mrb. kızlar. bende 5 yıllık evliyim.maalesef bebiş yok.tam 4 kez düşük yaptım. kanımda pıhtılaşma varmış.bebeklerim beslenemedikleri için daha canlanamadan öldüler.buna rağmen beb bile umudumu yitirmedim. inanıyorum rabbim birgün bizede anneliği bizlerede nasip edecek....

inş.tutmuştur canım ,rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın
ben adetim bittikten 1 hafta sonra tekrar adet oldum korktum hemen hastaneye (doğumevine) gittik
basit kist dedi doktor 2-3 adet döneminde atılır dedi korunmayı bıraktık duphaston diye ilaç verdi onu kullanmaya başladım 3 ay sonra hamile kalırsın dedi
o doktora güvenemedik 1 ay sonra başka özel hastaneye gittik tesadük oda duphaston,folbiol birde rulid diye ilaç yazdı ilaçlar bitince adet olucan tekrar gel dedi ilaçlar bittim adet olmadım telefon açıp sordum kistle adet olmazsın dedi ama ben geçen oldum dedim bişey demedi , gel bakalım dedi göğüslerim aşırı derecede sızlıyordu üzerine yatamıyordum başkada belirti yoktu, ama içimde hamileyim diye bi his vardı
doktora gittim muayene etti kist hala duruyor dedi doğum kontrol hapı ve folbiol u tekrar yazdı ağlayarak eve geldim tabi ilacıda aldım kullanmaya başladım
folbiol u eczane vermedi eline görünüyo veremeyiz dedi kendi paramla aldım eskiden günde 1 taneydi sonrakini günde 4 e çıkarmış telefon açtım aaa yanlış yazmışım sakın 4 tane alma dedi
sonra tekrar aradım midem çık bulanmaya başlamıştı, belirttim doğum kontrol hapı mide bulantısı yapar kistinden kurtulmak istiyorsan kullanacaksın dedi ilacı kullanırken 5-6 .günü temizlik yaptım ağır şeyler kaldırmıştım kanama başladı 3 gün konra şiddetli ağrıyla gittik hormon testi yapmışlar hormon testiyle birlikte doktor bhcg yide istemiş 300 lerde bişey
hamilesin ama düşük riski var dedi
1 gün sonra tekrar test yapıldı 200 lere düşmüş 1 hafta sonta başka hastaneye gittik 111 lerdeydi doktor dediki bu normal gebelikmiş normal gebelik olmasaydı değerin çoktan sıfırlanırdı dedi
yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı

canım anlayamadığım hamilesin ama kullandığın ilaçlardan dolayı bebek düştü mü yoksa sakat kalma (allh korusun)durumu mu var.anlayamadımda kusura bakma.sıkma canını bitanemsenağlama

canım anlayamadığım hamilesin ama kullandığın ilaçlardan dolayı bebek düştü mü yoksa sakat kalma (allh korusun)durumu mu var.anlayamadımda kusura bakma.sıkma canını bitanemsenağlama

canım bebek düştü sanırım ağır kaldırdığım için oldu hamile olduğumu bilmiyordum çünkü diğer doktora söyledim belirtleri bebek olsa görmezmiydim dedi beni azarladı bende o zaman bu konularda çok cahildim hamile kalınca ultrasonda görünür zannediyordum
düşmeseydi özürlü olurdu dedi şuanki doktorum

kıyamam canım ya vardır bunda da bi hayır sıkma canını ama bizleri unutma gelişmeleri yaz.benimde bebeğim cuma günü belli olcak yani aşılamam inşallah tutmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek: senağlama

ya güzelim takma kafana bizi hep bu çevrenin baskısı etkiliyor zaten benim 3,5 yıllık evliliğim evlendik eşimde bende aynı evde yaşşamaya alışana kadar çocuk yapmayalım dedik ve düğünün haftasında kayın validem sormaya başladı tabi yeni olduğumuz için doğal olarak utanıyordum en son eşim bi gün tersledi hergün sorulurmu 2 sene istemiyoruz dedik size ne sorup duruyorsunuz diye sonra tabi sormadılar ama iki lafından biri şimdi istemeyin sonra doktor doktor dolaşırsınız olmıycak diye diye aklımıza soktu korku aldı bizi en son 10. ayda korunmayı bıraktık ama 3,5 yıla ulaştık hala bebek yok ve doktor tamamen psikolojik diyor her iki laftan biri biz demiştik biz demiştik yeni evlenenlere bile benim yanımda beni örnek veriyorlar bu bizim dediğimizi yapmadı şimdi olmuyor dediğimize geldi diye akrabada yeni evlen biri var gelinle ne zaman aynı ortamda bulunsak kıza beni örnek veriyorlar ve bişiy diyemeyince sinirim tavan yapıyor gelin bile bıktı 1 değil iki değil yani en son yine aynı şeyi yapıyorlardı ki ben onlardan önce davrandım laflarını kesmek zorunda kaldım daha doğrusu 'bak güzelim korunma ondan sonra bunlar diye diye pisikolojini bozar olsun dediğin zamanda bu laflar yüzünden olmaz sonra da biz demiştik derler düşünmezlerki biz diye diye aklını bulandırdıkta o yüzden olmuyor' dedim susup kaldılar kesin onada kulp takmışlardır ben kalkınca. hatta benim eşimde hareketlilikte çok az bi düşüklük çıkmıştı ama doktor problem olmaz demişti sonraki ay randevumuza kayınvalidecim de geldi bahaneyle doktor ben muayeneden sonra üzerimi giyinirken doktora soruyor ben duymuyorum sandı tabi daha öncesi kayınvalidem sormuş bize bende eşimdeki problemi söyledim ama problem olmazmış dedim inanmamış doktora gelinimin hareketliliği düşükmüş problem o mu diyor doktorda saf değil ya anladı hareketlilik spermde olur o da oğlunda mevcut teyze ama korma abarttığın kadar değil dedi aldı ağızının payını yanımıza almasak bu sefer gelin istemiyor kusuru var diye diyecek sonra anladı zaten ama hala deyip duruyor desin sonn 3 aydır her duyduğuma aaaaammmmaaaaaaaaaannnn deyip geçiyorum ve daha iyiyim hatta netteki yazılara göre bu ay hamilelik beliirtilerim var ama henüz günüme 2 gün var o yüzden güzelim takma ben artık öyle yapıyorum bizim daha çooooook zamanımız var menapoza kadarsırnaşık şey sıkıyosa kendi doğursun versin demiii:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…