canım öncelikle geçmiş olsun bebebeğini kaybettiğine çok üzüldüm allah inşallah tekrar nasip eder hiç değilse olma ihtimali var ben de çokuğraşıyorum hiç ilerleme yok düşükten sonra tekrar kalır diyorlar allah hepimize tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin benimde 5cise ne oluyor tık yok napalım çırpınıyoruz ama arkadaşın biri şey yazmış kuranikerim de meyrem suresi var onu 41 gün okumuş bitince oruç tutmuş3gün 3arkadaşıyla beraber okumuşlar hamile kalmışlar ben okuyorum başladım
canım okurken rahatlıyorum o süreyi ama sakın bırakma hergün oku allahtan umut kesilmez dün gece herkez için namaz kılıp kur an okudum dua ettim tüm anne olmak isteyenler için allah inşallah kabul eder benim de günüm yaklaşıyor içim yanı yor hasta olacağım diye
yazımı yazdıktan sonra senin yazını okudum ve ikimizdede aynı etkisi varmış surenin
gerçektende çok rahatlatıyo inş duan kabul olurda bütün evlat isteyenler hasretlerine kavuşsunlar inş
gününde yaklaşıyomuş inş duan kabul olmuşturda
evlat hasreti çekenler arasında ayrılırsın :Saruboceq:
canım sizde sorun varmıydı tedavi oluyomusun
ben 1,5 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri eşime hamile olduğumun haberini verme hayali kuruyorum. arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu ama benim işim çok zok çünkü erken menapoz dendi. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin!
bazen çok bunalıyorum eşimde çocuk delisi resmen onu arkadaşlarının çocukları severken gördükçe çok üzülüyorum ona bunca sıkıntıyı çektirmeye hakkım yok diye düşünüyorum bazen boşanmayı bile düşünüyorum, böyle olacağını bilseydim zaten evlenmezdim. ssssenağlama
canım benim şuan bir sorunum kalmadı 4 senedir hallettik eşimdede hiç sorun yok benim ama şun tedaviyi 3ay önce aşılama yaptırmıştım tutmadı bende tedaviyi bıraktım allah hayırlısını versin senin sorunun varmı olmaması için birde vakia suresi varya onuarada oku oda lilek için fakirlik için
slm arkadaşlar bende yeniyim bu sitede.bende 4 yıllık evliyim ve bebek yok.cok üzülüyorum amaelden bisey gelmiyo.sorun bende doğustan bir kanalım yok ama olur diyolar.aslında encoğu pskolojikmis.cabuk olsun diye tüpbebek yaptırdım ama ALLAH dilemedikce olmuyo işte olmadıda zaten birbirimize cok dua edelim işllh olur
arkadaslar bende yenı katıldım aranıza bende 2 yıl 8 aylık evlıyım bende bebek ıstıyorum etraftafımda herkes hamıle oyle can sıkıcıkı benımde moraolım cok bozuluyor ara kanamalarım oluyo sızınde olan varmı yada bılgısı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?