Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

.......

Son düzenleme:

............

Son düzenleme:
ben 1,5 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri eşime hamile olduğumun haberini verme hayali kuruyorum. arkadaşlarımın hepsinin çocuğu oldu ama benim işim çok zok çünkü erken menapoz dendi. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin!

bazen çok bunalıyorum eşimde çocuk delisi resmen onu arkadaşlarının çocukları severken gördükçe çok üzülüyorum ona bunca sıkıntıyı çektirmeye hakkım yok diye düşünüyorum bazen boşanmayı bile düşünüyorum, böyle olacağını bilseydim zaten evlenmezdim. ssssenağlama

canım benim şuan bir sorunum kalmadı 4 senedir hallettik eşimdede hiç sorun yok benim ama şun tedaviyi 3ay önce aşılama yaptırmıştım tutmadı bende tedaviyi bıraktım allah hayırlısını versin senin sorunun varmı olmaması için birde vakia suresi varya onuarada oku oda lilek için fakirlik için

slm arkadaşlar bende yeniyim bu sitede.bende 4 yıllık evliyim ve bebek yok.cok üzülüyorum amaelden bisey gelmiyo.sorun bende doğustan bir kanalım yok ama olur diyolar.aslında encoğu pskolojikmis.cabuk olsun diye tüpbebek yaptırdım ama ALLAH dilemedikce olmuyo işte olmadıda zaten birbirimize cok dua edelim işllh olur

benim hiç aklımdan çıkmıyor benim hem eşimde hem bende sorun eşimin spermleri yeterli değil benimde yum urtalıklarım düzenli çalışmıyor bende 1,5 sendedir bekliyorum meleğimi rabbim herkese hayırlı evlat verir inşallah.

canım benim arkadaşımın da eşindeydi sorun ada şimdi 9haftalık hamile eşide hiç tedavi görmedi ama eşine keçi buynuzu pekmezyedirmiş allah hepimize nasip etsin

..............

Son düzenleme:

......

Son düzenleme:
arkadaslar bende yenı katıldım aranıza bende 2 yıl 8 aylık evlıyım bende bebek ıstıyorum etraftafımda herkes hamıle oyle can sıkıcıkı benımde moraolım cok bozuluyor ara kanamalarım oluyo sızınde olan varmı yada bılgısı olan

geçmiş olsun canım rabbim şifanı ve bebek versin inşşşş

evet arkadaşlar morali çok bozuluyo insanın her ay sabır göster bekle ve sonunda boşa kürek çekmiş ol..
ama yine de dua ederken 'rabbim hakkımızda hayırlı olan vakti saatte hayırlı bi evlat nasib et 'diyorum herşeyim hayırlısı vakıa yı bende okuycam bi umut işte :)aynı tarihlerde evlendiğimiz kişilerden ikinci çocuğunu dünyaya getiren bile var kardeşim benden küçük onun da meleği var bi bizim yok üzülüyorum bazen, bazen de olur bi gün takmıycam diyorum ama adet günüm yaklaşınca ümidim artıyor 1-2günde geçtiyse iyice kuruyorum kendiimi sonrası malum adetin ilk günü moralim çok bozuluyo sonra yine rutin tekrara dönüyorum işte rabbim hepimize meleklerini nasib etsin inş.

bende evlat ozlemi cekenlerdenimAllah herkese hayirli evlatlar nasip etsin....

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu sitenin eski üyelerindenim. Bende çok şey yaşadım.Şu an canım çok sıkılıyor. Yine çocuk özlemim arttı. Rüyalarımda görüyorum artık. Ben sizlere kısa ne yaşadıklarımı analatayım. Evliliğimde bu sene 7 yılıma giricem. ılk 2 sene biz istemedik. Daha sonra 1 yıl tedavi gördük olmadı. Bende Polikistik over sendromu var. Eşimde de sperm hareketliliği az. Tüp bebek deedik. ılk denemede tuttu ikizdi. Fakat düşükle sonuçlandı. Daha sonra dondurulmuş embriyolar transfer edildi, tutumadı. Yaklaşık 9 aydır hiçbir doktora gitmiyorum. Öyle bekliyoruz.Ama bişey olduğu yok malesef. Bu aralar canım çok sıkkın sanırım bi kaç ay sonra yine tüp bebek deniyicez.

Arkadaşlar merhaba; ben sitenizde yeniyim ama bende yıllardır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Benimde yumurtalarım çatlayamıyor ve kiştleşiyor. Zaman zaman umudumu yitiriyorum ama inşallah bizimde yazgımızda anne olmak vardır diye düşünmeye çalışıyorum. Ümidimizi kesmememiz gerek.

ah ah arkadaşlar benim de aklımdan hiç çıkmıyor bebek..zaten çıkarabilsem belkide kendiliğinden gelecek meleğim...ama şu meraklı insanlar yok mu habire soruyorlar bebek yok mu bebek ? daha ne bekliyorsun ? zaman geçiyor? diyip duruyolar canımı sıkıyorlar inşallah birgün bizde anne olacağız ...demekki vakti saati değil

bersu cum aynı dertteniz demekki bizim sıkıntımız yetmezmiş gibi sanki inadına yapıyor insanlar,2 gün önce görüyorsun soruyor anlatıyorsun 2 gün sonra karşılaşıyorsun yine tekrar sanki bilmiyormuş gibi baştan alıyor sinir bozucu bi durum bana geçen konşum sen hamileymişsin dedi bende hadiya ne zaman doğuruyomuşum dedim. pişkin pişkin bide bi kaç aylıkmış diyor çok sinirlerim bozuldu aynı kişi bebek mevlüdüne çağırmıştı bi kaç gün önce orda oturup konuşmuştuk tedavi gördüğümü falan anlatmıştım aradan hafta geçmeden gelip dediği lafa bak insanlar niye böyle anlamıyorum ondan sonra gelde stres yapma olmamasını neyse sabır allah diyorum demekki bizlerin sınavıda bu...

hmm birde arkadaşlar bebek isteyen herkese yazıyorum ve ilgilenenlere; ben şu vakıa suresinin hikmetini çok duydum çokta okumuşumdur ama yalan yok her hangi bir dilek için okumamıştım taki geçenlerde yine burda aynı konuyu görene kadar şimdi başladım okumaya hergün okumaya çalışıyorum beynimin en sakin olduğu evimde yanlız kaldığım da okuyorum 4-5 gün oldu başlayalı o zamanlarda okumanın nedeni de tamamen rabbime yöneliyorum ve ondan dilerken yanımda hissediyorum kalpten gelerek yalvarıyorum bence hepimiz deneyelim kaybedecek birşey yok hatta allah kelamını okuduğumuz için sevap kazanacağız kuran-ı kerim okumayı bilmeyen türkçe yazılı kuranlar oluyo ordan da okuyabilir dilerim kabul olur niyetlerimiz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…