Arkadaşlar merhaba; ben sitenizde yeniyim ama bende yıllardır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum. Benimde yumurtalarım çatlayamıyor ve kiştleşiyor. Zaman zaman umudumu yitiriyorum ama inşallah bizimde yazgımızda anne olmak vardır diye düşünmeye çalışıyorum. Ümidimizi kesmememiz gerek.
ah ah arkadaşlar benim de aklımdan hiç çıkmıyor bebek..zaten çıkarabilsem belkide kendiliğinden gelecek meleğim...ama şu meraklı insanlar yok mu habire soruyorlar bebek yok mu bebek ? daha ne bekliyorsun ? zaman geçiyor? diyip duruyolar canımı sıkıyorlar inşallah birgün bizde anne olacağız ...demekki vakti saati değil
bersu cum aynı dertteniz demekki bizim sıkıntımız yetmezmiş gibi sanki inadına yapıyor insanlar,2 gün önce görüyorsun soruyor anlatıyorsun 2 gün sonra karşılaşıyorsun yine tekrar sanki bilmiyormuş gibi baştan alıyor sinir bozucu bi durum bana geçen konşum sen hamileymişsin dedi bende hadiya ne zaman doğuruyomuşum dedim. pişkin pişkin bide bi kaç aylıkmış diyor çok sinirlerim bozuldu aynı kişi bebek mevlüdüne çağırmıştı bi kaç gün önce orda oturup konuşmuştuk tedavi gördüğümü falan anlatmıştım aradan hafta geçmeden gelip dediği lafa bak insanlar niye böyle anlamıyorum ondan sonra gelde stres yapma olmamasını neyse sabır allah diyorum demekki bizlerin sınavıda bu...
canım ne hangi ilaçlar kullandığın halde çatlamıyo yumurtaların ben çatlatma iğnesi vurulduğum halde çalamıyo beni çatlatıyolar tam tersineeee
inş senin yumoşlar çatlatlarrr
aman aynı sorular hep aynı bu tür insanlara tedavi olduğunu bile söylemiceksinnn
moral bozmaktan başka yaptıkları birşey yokkk
bide hep cepte hazır hikayeleri var kaç yıllık evlisin 5
hıııı bizim falan kişide vardı 5 senedensonra oldu
her yıla ayrı bir hikayeleri vardır kesinnn belki umut olsun diye söylüyolar ama tam tersi oluyo umut bırakmıyolar sanki bizden daha çok istiyolar dışarı çıkmak bile istemiyorummm
bu insanlar yüzündennnn
birde senden başka aileni bıktırırlar bi senden sorarlar bide annenden yetermiki hiç bir cevap almakkkk offfffffffffffff offffffffffffffffff
mevlam yardımcımız olsunnnnnn
aslında başta söylemiyorduk tedavi gördüğümüzü özel bi hastaneydi gittiğimiz yer bi tanıdıkla karşılaştık ve durum ortadaydı mecbur söyledik bu sefer o duydu bu duydu derken daha saklamadık ama inan bazen fenalık geliyor aynen dediğin gibi, çocuk bakmaktan konu açılsın sana laf düşürmezler neymiş; sen doğurmadın daha doğurunca anlarsın derler. ama hamile kalamamaktan konu açıldımı hepsi profesör kesiliyor başına yok başta korundun suç sende der biri, öbürü kocakarı ilacı tarif eder bi de mutlaka yapacaksın dediğini uzmanlık alanı sanki yapmayıncada ben ona şöyle yap böyle yap demiştim yapmadı hep doktorların dediğine gidiyor bizde biliyoruz herhalde demezler mi? allah aklı az ve cahil insanla muhat etmesin derdin 1 ken 2 luyo allah yadımcımız olsun güzelim... Aman bacım çok dogrusun bende 5 yıık evliyim ama hala çocugum yok dedigin şeyleri hep yaşadım önce düşünmüyoruz dedik arkamızdan eline keçmiyorda öyle diyor dediler dedigin gibi sonra sonra doktorda görüldük etik yanlarında çocuk sevemiyorsun ayy kendinin yokya nasıl seviyor sevmiyorsun kıskanıyor diyorlar bana dayım kızı nededi bizi kıskanıyorsunuz dedi eşim tedavi görüyor bana şakayla karışık senle benim eşimi bir tutmacanım biri karnımda biri kucagımda dedi sen anne olmadan anlayamasın bu benzer niçe şeyler bacım:sinifsinif: namaz kılmayınca namaz kılmıyormsun adetmi oluyorsun kılmıyorsam adet oluyorum demekila onu duymak isyorlar :Saruboceq:rabim cüle olmayana versin
ne çokmuşuz meğer böyle acılı.
Merhaba arkadaşlar.
Ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok maalesef. Sorun eşimde. 2 kez tüp bebek denedik olmadı. bu olay beni gerçekten derinden üzüyor. yaptığım hiç bir işe konsantre olamıyorum. hayatımdaki hiç bir şey beni mutlu etmiyor. çok severek evlenmemize rağmen eşim bile beni mutlu etmiyor. Çocuksuz olunca hep bi yanım eksik gibi geliyor. benim için dünyanın merkezinde çocuk var sanki. kendimi çevremden soyutladım. kimseyle pek görüşmek istemiyorum. çünlü herkes çocuk soruyor ve ben herkese düşünmüyoruz diye yalan söylemekten yoruldum. bazen içimden gazeteye "bizim çocuğumuz olmuyor, lütfen bana bu konuda bi daha soru sormayın diye ilan veresim geliyor.
İnşallah bu çektiğimiz sıkıntılar bir an önce biter.
Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim isteyen herkese ve bana hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
CANIM YA BENDE DE PKO VAR EŞİMDE SORUN YOK AMA SEVEREK EVLENMİŞSİN EŞİNE OLAN SEVGİNİ BEBEKLE KIYASLAMA TAMAM KÖTÜ BİR DURUM AMA NE YAPCAN BİZDE TAM TERSİ SORUN BENDE SORUN KADINLA OLUNCA DAHA EZİK DURUMDA OLUYOSUN AMA SORUN ERKEKTE OLUNCA BİRAZ DAHA İNSANLARA KARŞI HAKLI GÖRÜNÜYOSUNDUR.ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN EŞİNDE NE SORUN VAR CANIM:ecrin_bebek:
haklısın canım doğru söylüyorsun. bu çocuk meselesi yüzünden kendime ve eşime hayatı zehir etmenin bir faydası yok. eşimin sperm sayı, hareketlilik ve morfolojide sorun var.[/QUOT
dağlar canım bana düşermi bilmiyorum ama sölim sperm sayısı için keçi boynuzu kürü uygula eşine morfolojiyi bilmem ama hareket ve sayıda çok farkediyor. bendede poc var eşimde bişi yok ama ona kürü uyguladm sperm sayısını 20 milyon kadar artırdı şekil bozukluğuna da iii gelymş. umudunu kaybetme hiç. bu arada bizde severek evlendik 6 yıl çıktık şimdi sorun bende eşim hiç bir gün bu konuda beni üzmedi sende hiiç eşini üzme çok zor gerçekten hele erkekler için daha zordur die düşünyrm...
Merhaba arkadaşlar.
Ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok maalesef. Sorun eşimde. 2 kez tüp bebek denedik olmadı. bu olay beni gerçekten derinden üzüyor. yaptığım hiç bir işe konsantre olamıyorum. hayatımdaki hiç bir şey beni mutlu etmiyor. çok severek evlenmemize rağmen eşim bile beni mutlu etmiyor. Çocuksuz olunca hep bi yanım eksik gibi geliyor. benim için dünyanın merkezinde çocuk var sanki. kendimi çevremden soyutladım. kimseyle pek görüşmek istemiyorum. çünlü herkes çocuk soruyor ve ben herkese düşünmüyoruz diye yalan söylemekten yoruldum. bazen içimden gazeteye "bizim çocuğumuz olmuyor, lütfen bana bu konuda bi daha soru sormayın diye ilan veresim geliyor.
canım seni çook iyi alıyorum.aynı duygular içindeyim ben de son günlerde..2 aşılama 1 tüp bebek denedim olmadı.2. evliliğim eşimle.33 yaşındayım.eşim 10 yıl evli kalmış,çocuk yok.sorun eski eşimde demişti evlenmeden önce.neyse morfoloji ve sayı sorunu olduğunu yapılan spermiyoğramlar sonucu öğrendik."ben de bilmiyordum sorunum olduğunu "dedi.ben bu durum karşısında çok ağır bir şok yaşadım.tiroid hastası oldum neyse onun da tedavisi sürüyor,onu hallettik,hamilelik için bir engel yok ilaçları kullandığım sürece...yani gönlüm çok kırgın zaten eşime karşı,üstüne üstlük çevre,aile sorularını bilirsiniz siz de...zaten ben bebek için deli oluyorum, eşimin bu durumu ben de dumur yarattı zaten 2 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı.hatta buradan özellikle uzaklaştım,az ilgilenirsem,daha rahat olurum,moralimi kolay düzeltirim diye.gecen hafta annemlere izne izmire gitti.annem "çok geziyor,çok para harcıyorsunuz"baskısı "eşim izmire geldim tabii gezeceğim" derken ortam gerildi.ben de eşimle gezmek istiyorum tabii ki de.anneme bunu anlattım ama anlatamadım sanırımeşim evde yokken bana dünyanın lafını söyledi.zaten etraftan soran sorana,bir de annem şöyle demesin mi "gezin gezin yoz tavuklar gibi ortalarda kaçının öyle,paraları savurun."yani eşimin her dediğini dinliyormuşum.ertesi gün geri döndük zaten.çook zoruma gitti,beni çok üzdüğünü söylesem de o aklına geleni söyledi.2 saat sonra her şey normalmiş gibi konuşmaya başladı.ama ben çok kırıldım.sürekli ağlamaklıyım,moralimi tahmin edebilirsiniz.eşimle de dertleşemiyorum.hayat ne zorrrr!3 yıl gelecek yaz doluyor o zaman devlet destekli tüp bebek deneyeceğiz tekrar.o zamana kadar derin bir uykuya dalıp hiç uyanmamak istiyorum ben.ne dersiniz bu mümkün mü?bana akıl verin yaşamdan bağlarım kopuyor ister istemez...
MRB ARKADAŞLAR BENDE BEBEK MESELESİNİ AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM KAFAYI YİCEM.2,5 YILLIK 6 AYDIR KORUNMUYORUZ.PKO VAR BENDE :ecrin_bebek:GEÇEN GÜN SAMİMİ ARKADAŞIM HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.VE BANA DEDİKİ İSTERSEN DOĞUMA KADAR GÖRÜŞMEYELİM BEBEĞİN OLMAZSA EVLATLIK ALIRMISIN.DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM AĞLADIM GÜNLERCE KAHROLDUM ALLAHIM İNŞALLAH BU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA HEPİMİZE YARDIM EDER.BİZE BEBİŞLERİMİZİ NASİP EDER...
ben de bebekliler ve hamilerle görüşemiyorum.onların kalbbini kırarım diye korkuyorum.hamile haberi alınca üzülüyorum,hatta çok yakınımsa ağlıyorum ve arayıp sormuyorum o kişiyi,yani kaçıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?