Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

umudunuzu yıtırmeyın arkadaşlar bende 2 senelık evlıyım ve pko hastasıyım geçen sene gıttıgım süreklı bı doktor vardı ve onu degıştırdım bu ay yenı bır doktor keşfettım tavsıye üzerıne gıttım ve rabbım ılk ayda bana hamılelıgı tattırdı şuan 2 haftalık hamıleyım dılerım rabbım ısteyen herkese verır

busenas tebrik ederim darısı başımıza inş.rabbim hepimize o duyguyu nasib etsin. ben bazen düşünüyorumda hamile olduğumu öğresem tepkimin ne şekilde olabileceğini tahmin edemiyorum dediğim gibi darısı başımıza,birde 2 haftalık dediğine göre kan tahliliyle mi anladın? yani adetten sonra ki ikinci haftandasın değilmi? yazarsan sevinirim ben hamileliği kilo almanın en yakışan şekli olarak görüyorum fiziken:)))) tadını çıkar bence:))))

busenas güzelim site izin varir mi reklama girer mi bilmiyorum ama istanbulda yaşıyorsun sende sanırım doktorunun ismini rica etsem:))

bebek fikri akıldan nasıl çıksın ki birde başkalarının kafana takma takarsan olmaz lafı beni deli ediyorr stres yapmayacakmışım hiç düşünmeyecekmişim kendi haline bırakacakmışım mş mış mış yoruldum artık ben ya....mafoldumben

...........

Son düzenleme:

aslında başta söylemiyorduk tedavi gördüğümüzü özel bi hastaneydi gittiğimiz yer bi tanıdıkla karşılaştık ve durum ortadaydı mecbur söyledik bu sefer o duydu bu duydu derken daha saklamadık ama inan bazen fenalık geliyor aynen dediğin gibi, çocuk bakmaktan konu açılsın sana laf düşürmezler neymiş; sen doğurmadın daha doğurunca anlarsın derler. ama hamile kalamamaktan konu açıldımı hepsi profesör kesiliyor başına yok başta korundun suç sende der biri, öbürü kocakarı ilacı tarif eder bi de mutlaka yapacaksın dediğini uzmanlık alanı sanki yapmayıncada ben ona şöyle yap böyle yap demiştim yapmadı hep doktorların dediğine gidiyor bizde biliyoruz herhalde demezler mi? allah aklı az ve cahil insanla muhat etmesin derdin 1 ken 2 luyo allah yadımcımız olsun güzelim...

bende aranıza yeni katıldım.benimde aklımdan çıkmıyor ne yapsam nereye gitsem oda benimle gidiyor.Allahım her kuluna tatdırsın o güzel duyguyu 7 yıllık evliyim çok mutluyum ama bebek olmadan da olmuyor.çok üzülüyorum kendimden çok eşim için onu babalık hasretinin benimde annelik özlemimin bitmesi için herkez tatsın o duyguyu kafamıza takmamamız gerekiyor ama olmuyor.güzel mevlam her kuluna nasip etsin inşaalah.

:Saruboceq:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
Ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok maalesef. Sorun eşimde. 2 kez tüp bebek denedik olmadı. bu olay beni gerçekten derinden üzüyor. yaptığım hiç bir işe konsantre olamıyorum. hayatımdaki hiç bir şey beni mutlu etmiyor. çok severek evlenmemize rağmen eşim bile beni mutlu etmiyor. Çocuksuz olunca hep bi yanım eksik gibi geliyor. benim için dünyanın merkezinde çocuk var sanki. kendimi çevremden soyutladım. kimseyle pek görüşmek istemiyorum. çünlü herkes çocuk soruyor ve ben herkese düşünmüyoruz diye yalan söylemekten yoruldum. bazen içimden gazeteye "bizim çocuğumuz olmuyor, lütfen bana bu konuda bi daha soru sormayın diye ilan veresim geliyor.
ınşallah bu çektiğimiz sıkıntılar bir an önce biter.
Bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim isteyen herkese ve bana hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

merhaba,
bende 3 yıldır evliyim.2 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyorum.daha doğrusu yanlış dr seçtiğim için oyalanmışım.benden en basit testleri ve tahlilleri istemeyen bir dr.ama olsun yine de umudum var rahim filmi çektirdim.2 ay oluyor.içimde büyük bir umut var.artık tüm yollar açık sadece zaman diyorum.beklemeye ve kontrollere devam.ve bir diyeceğim "hamileyim!"

MRB ARKADAŞLAR BENDE BEBEK MESELESıNı AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM KAFAYI YıCEM.2,5 YILLIK 6 AYDIR KORUNMUYORUZ.PKO VAR BENDE :ecrin_bebek:GEÇEN GÜN SAMıMı ARKADAŞIM HAMıLE OLDUĞUNU ÖĞRENDıM.VE BANA DEDıKı ıSTERSEN DOĞUMA KADAR GÖRÜŞMEYELıM BEBEĞıN OLMAZSA EVLATLIK ALIRMISIN.DEDı ÇOK ÜZÜLDÜM AĞLADIM GÜNLERCE KAHROLDUM ALLAHIM ıNŞALLAH BU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA HEPıMıZE YARDIM EDER.BıZE BEBıŞLERıMıZı NASıP EDER...

CANIM YA BENDE DE PKO VAR EŞİMDE SORUN YOK AMA SEVEREK EVLENMİŞSİN EŞİNE OLAN SEVGİNİ BEBEKLE KIYASLAMA TAMAM KÖTÜ BİR DURUM AMA NE YAPCAN BİZDE TAM TERSİ SORUN BENDE SORUN KADINLA OLUNCA DAHA EZİK DURUMDA OLUYOSUN AMA SORUN ERKEKTE OLUNCA BİRAZ DAHA İNSANLARA KARŞI HAKLI GÖRÜNÜYOSUNDUR.ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN EŞİNDE NE SORUN VAR CANIM:ecrin_bebek:

haklısın canım doğru söylüyorsun. bu çocuk meselesi yüzünden kendime ve eşime hayatı zehir etmenin bir faydası yok. eşimin sperm sayı, hareketlilik ve morfolojide sorun var.

mrb arkadaşlar bende 1,5 senelikevliyim benimde cocuk yok heran aklımda yatıtom kalkıyom bebek düşünüyom cook istiyorum ama yok evliliğimin son ilk ayı psikolojik sorunlar yaşadım ama şimdi daha iyim bende problem yok eşimde var ama bu ay cok umutluyum inşallah olur bana dua edin gercekten buna cok ihtiyacım var bende hamile birini hamile haberi alınca cok kötü oluyom

azra_beril teşekkür ederim canım tavsiyelerine. Çok düzenli olmasa da ben de keçiboynuzu kürü uyguluyorum eşime.
Mona Rosa çok üzüldüm canım anlattıklarına. inan seni çok iyi anlıyorum. biz de çocuk soracaklar diye ne benim memleketime ne de eşimin memleketine gitmek istemiyoruz. Çünkü her gittiğimizde moralimiz bozuluyo. canım önümüzdeki yaza kadar deneme imkanınız yokmu. biliyorum bu işler maddi manevi çok yıpratıcı. bizde sürekli bi şeylerden kısıyoruz hayatımızda tedaviye para biriktirmek için.
Allahım bu mübarek günler hürmetine istayen herkese ve bana sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…