Bebek Hiç Aklımdan Çıkmıyo Diyenler Buraya

bende 3 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruz olmuyo yarın adetimim 3. günü ve hormon tahlilleri vercem çok üzülüyorum ne zaman olacak.ben 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum

canım , rabbimin bizler için uygun gördüğü vakti bekliyoruz.bu süreç biraz sabır gerektiyor.biliyorum bu dilde kolay ama yaşarken çok zor bi durum.her ay negatifleri görmek insanı çok yoruyor.ama bu süreçte en önemli şeylerden birisi de sürekli bebek olup olmayacağını düşünerek beyne giden sinyalleri dolayısıyla hormonlarımızı etkiliyor olmamızmış.inşallah rabbim bizlerede nasip edecek ama inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder ..bizlere düşen en önemli şey güzel dua edebilmek inşallah...........ALLAHIM SEN BİZE HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ET ,GÖNLÜMÜZÜ DE HAYIRLI OLANA RAZI ET......................:Saruboceq:

arkadaşlar selam,maya tüp bebek merkezi doktorları ana sayfada adımadım sağlık bölümünün üstünde soru cevap formu başlatmış bütün sorularınız cevaplandırılıyor. çok güzel bilgiler var. bakmanızı tavsiye ederim.

Benimde 8 yıldır olmuyo bende pko var haplarla adet oluyorum bide iki kere tüp bebek tedavisi oldum ve ikiside boş gebelik oldu kürtaj oldum boş gebelik geçiren varmı

canım ben yeni boş gebelik geçirdim 5 yıldr istiyorum bi melek tüp bebek felen oldum ama olmadı soğan suyu kullandım ve hamile oldum oda boş gebelik 10 gün önce hastanede düşük yaptım şimdiden soğan suyuna başladım hayırlısı:lepi:

arkadaşlar bende sizdenim 2 yıllak evliyim.öyle hasretimki bebeğmime ama umut doluyum inanıyorumki rabbim zamanı gelince vericek.sizde umudunuzu yitirmeyin

canım soğan suyu neden içiyosun anlamadım neye iyi geliyo ilk defa duydum:uhm:

canım soğan suyu ile hamile kalman arasındaki ilişkiyi açıklar mısın ?eğer işe yarıyorsa bizde deneriz dimi canım.......kaydirigubbakcemile5

Bende 3 bitti 4 senelik evliyim.Biz ne yapsak boş ALLAH verecek dr larda sebep olacak yada 1 sorunumuz sebep olacak.Artık hiç dr a gitmiyecem ben bıktım gide gide anladımki herşey boşmuş.
bunlar benim fikrim yani..
yani yapacak bişey yok sadece sabretecez ..
Dua edecez ALLAHA
merak etmeyin bebişler geleceği zamanı bilir...kaydirigubbakcemile5

aslında doğru söylüyosun allah ne zaman isterse ozaman verir ama ben derimki biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin umuduna kalmışsüprizzzzz

arkadaşlar nerdesiniz bu bölümde hayat yok gibi geliyor bana...........ses verir misiniz ..yoksa bebek fikrini kafanızdan silmek ve stresten kurtulmak içinmi bu yolu seçtiniz...............sositososito

bebek fikri hiç aklımdan çıkmıyor.daha doğrusu ben bebeği düşünüyorum ama o beni düşünmüyor

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim bizimde bebişim olmuyor sorun eşinde tedavilere devam ediyoruz.Benimde çevremde herkes hamiş bi ben değilim sanıyordum ama burda bi çok kişi yle kaderlerimiz aynıymış rabbim ihşallah hayırlısı veririr hepimize sevgiyle kalın..

Bende 18 aylık evliyim yaklaşık 5-6 aydır bekliyoruz ama olmuyor ben kendi testlerimi yaptırdım bişey çıkmadı ama adet gecikmelerim var son 3-4 aydır iyice şaşırdı eşime baktırıcaz şimdi bakalım herşeyin hayırlısı allah hepimize nasip etsin inşallah....

5,6 ay daha erken tatlım biraz zaman olucaktır inşşş:Saruboceq:

mrblar arkaladaşlar bende 6 yıllık evliyim biri 5 aylık biri ise3 aylık düşügüm var insanın canıdan bir parça koptugu zaman çok üzülüyo, Allah kimseye evlat acısı vermesin,çift rahim var bende tedavime başladım artık ameliyat sonucu dr,um herşeyin normale girecegini söledi yinede umudunuzu yitirmeyin ALLAH,tan ümit kesilmez.

merhabalar
ben aranıza yeni katıldım.4,5 senelik evliyim ama başından beri bebişim olmadı.Eşimle konuştuğumuzda çok inatçı ve çok nazlı olacak diyerek avutuyoruz birbirimizi.:1hug: O bende daha güçlü ben çok duygusalım.Ben de çikolata kisti vardı 2006 da açık ameliyatla alındı. hemen arkasından 2 kez aşılama yapıldı tutmadı.2008 de hsg çekildi problem yok.2008 den bu yana 3 kez ilaçla aşılama yapıldı. zeynep kamilde tutmadı.ara vermiştik. bu ay yeniden başlıyoruz. eşimde çok belirgin bir problem yok. varikosel var ama 2-3 doktor da ameliyata gerek olmdığını söyledi. çevremdeki insanların beni anlamamasından çok şikayetçiyim hala bebek yok mu düşünmüyormusunuz sorularından çok bunaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…