bende 3 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruz olmuyo yarın adetimim 3. günü ve hormon tahlilleri vercem çok üzülüyorum ne zaman olacak.ben 29 yaşındayım daha fazla beklemek istemiyorum
Benimde 8 yıldır olmuyo bende pko var haplarla adet oluyorum bide iki kere tüp bebek tedavisi oldum ve ikiside boş gebelik oldu kürtaj oldum boş gebelik geçiren varmı
canım ben yeni boş gebelik geçirdim 5 yıldr istiyorum bi melek tüp bebek felen oldum ama olmadı soğan suyu kullandım ve hamile oldum oda boş gebelik 10 gün önce hastanede düşük yaptım şimdiden soğan suyuna başladım hayırlısı:lepi:
canım ben yeni boş gebelik geçirdim 5 yıldr istiyorum bi melek tüp bebek felen oldum ama olmadı soğan suyu kullandım ve hamile oldum oda boş gebelik 10 gün önce hastanede düşük yaptım şimdiden soğan suyuna başladım hayırlısı:lepi:
canım soğan suyu ile hamile kalman arasındaki ilişkiyi açıklar mısın ?eğer işe yarıyorsa bizde deneriz dimi canım.......kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
Bende 3 bitti 4 senelik evliyim.Biz ne yapsak boş ALLAH verecek dr larda sebep olacak yada 1 sorunumuz sebep olacak.Artık hiç dr a gitmiyecem ben bıktım gide gide anladımki herşey boşmuş.
bunlar benim fikrim yani..
yani yapacak bişey yok sadece sabretecez ..
Dua edecez ALLAHA
merak etmeyin bebişler geleceği zamanı bilir...kaydirigubbakcemile5
Bende 18 aylık evliyim yaklaşık 5-6 aydır bekliyoruz ama olmuyor ben kendi testlerimi yaptırdım bişey çıkmadı ama adet gecikmelerim var son 3-4 aydır iyice şaşırdı eşime baktırıcaz şimdi bakalım herşeyin hayırlısı allah hepimize nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?