merhabalar
ben aranıza yeni katıldım.4,5 senelik evliyim ama başından beri bebişim olmadı.Eşimle konuştuğumuzda çok inatçı ve çok nazlı olacak diyerek avutuyoruz birbirimizi.:1hug: O bende daha güçlü ben çok duygusalım.Ben de çikolata kisti vardı 2006 da açık ameliyatla alındı. hemen arkasından 2 kez aşılama yapıldı tutmadı.2008 de hsg çekildi problem yok.2008 den bu yana 3 kez ilaçla aşılama yapıldı. zeynep kamilde tutmadı.ara vermiştik. bu ay yeniden başlıyoruz. eşimde çok belirgin bir problem yok. varikosel var ama 2-3 doktor da ameliyata gerek olmdığını söyledi. çevremdeki insanların beni anlamamasından çok şikayetçiyim hala bebek yok mu düşünmüyormusunuz sorularından çok bunaldım.
selam herkese, umarim biran önce aklimizdan cikip kucagimiza dolusurlar, herkese bol sans
1 mart evlilik yıl dönümümüz. ve adet günüm. o kadar istiyorum ki eşime hamileyim demek ama artık ümidim kalmadı. her ay bıktım beklemekten kafamdan atamıyorum kazındı beynime artık. stresten uzak diyorlar mümkünmü sanki. eşim belli etmiyor ama oda çok üzülüyor bir yandan benim halime bir yandan olmadığına. ama hep hayırlısını istedim hayırlısı buysa razıyım ama silinsin beynimden artık rüyalarını görmek istemiyorum çocuk görünce içim sızlasın istemiyorum, her adet gününde ağlamak istemiyorum, hayalini kurmak istemiyorum... yüce rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
hiç hiç çıkmıyor özellikle kendi başımayken....bazen işte çocukların gürütüsünde unutuyorum....sonra boş kaldığım ilk anda yeniden ortaya çıkıyor...4.5 yıldır bekliyoruz...isyan etmemeye ve Allahın gücüne gidebilecek şeyler düşünmemeye çalışıyorum...şu anda yurtdışındayım ve biraz daha rahatım çünkü meraklı bakışlar ve sorular yok etrafımda...seni doğuracağıma taş doğursaydım dediğim bir evlatla imtihan edilmek istemiyorum....hep hayırlısını istiyorum...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....ama hayaller yok mu, bazen rüyalar insanı çok buruyor, acıtıyor ama elden gelen yok...herşey Allahtan...
selam
bende 7 aydır istiyorum hiç aklımdan çıkmıyor unutmak istiyorum ama olmuyor unutamıyorum çevreden gelen laflar çok canımı sıkıyor rn büyük hatamda galiba istediğimi belli etmem sanki bir bebek sevsem dünya kadar laf geliyor belki onlara göre o anlık ama benim aklımdam çıkmıyor hiç
bende 6 yıllık evliyim çok istiyorum bir çocuğum olmasını 10 aylık evliyken bir yumurtalığımı aldılar.tümör yüzünden normal yoldan olur dediler.ama olmuyor.tüp bebek denemek istiyorum ama maddi durumlar yüzünden ertelemek zorunda kaldık.dualarınızı önerilerinizi bekliyorum birde burda yalnız olmadığımı hissettim inşallah hepimiz dileğimize kavuşuruz
aylar yıllar geçtikçe ümitlerimiz biraz daha tükeniyor. Aklımızdan çıkarmanın mümkünü yok helede çok istiyorsak. Bazen mevlam haketmeyenleri bile anne yapıyor benim ne suçum var acaba diye düşünüyorum ama vakti vardır diyede kendimi avutuyorum. Helede yeni bebek görmeye bile tahammülüm kalmadı. Arkadaşlarımın bebklerinin her zaman büyümüş halini gördüğümde hüzün doluyor içime. Bir sebep olsa görünürde bir sebepte yok bizde. Herşey normal ama neden olmuyor eşimde bende çok çile çektik zar zor evlendik. Mevlam tez zamanda bebişleirmizi verir inşallah beklemek sabretmek her geçen gün o kadar zorlaşıyorki.
aklından çıkarmak mümkünmü diyorlarki sitres yapma düşünme nasıl düşünmessin ya sabah kalktım aşşa kattaki komşunun çocuk sesi babasıyla oynuyor bende yataktan çıkmıyorum onların seslerini duyuyorum okadar zoruma gidiyorki benimde gidecek kimsem yok annemler hiçkimsem yok gidecek biryerim yok çocuğum olsada onunla oynasam benim herşeyim o olsun kurban olduğum allahım benim elimi de boş bırakmabazen arkadaşın dediği gibi isyan ediyorum niye niye bizim gibi uğraşanlara vermiyorsun istemeyenlere veriyorusun şimdikten çocuğuma kazaklar örüyorum renginide kıza oğlana gidecek gibi örüyorum patikleri elbiselerini anne annesi ördü aldı ama içi yok tez zamanda allah nasip etsin
allahım hayırlısıyla ve sağlıkla isteyen herkese mucizelerini göndersin. özlemler bitsin inşallahhh. :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?