- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
Hala kışın kullanma ihtimalim var öyleyse sizin bedenli miydi ki?5 ay onunla uyudu kış bebeğiydi içine sadece ip askılı body giyiyordu. :)
Kıza pembe, erkeğe mavi almayın lütfen demek için geldim. Renklerin cinsiyeti olmaz çünkü. Hayırlısı ile kucağınıza alın.
Anlayabiliyorum canım haklısın Rabbim sağlıkla en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin inşAllahsizin icin olmayabilir ama biz anne olamayanlar icin, kafa dagitmak icin kahve icelim dedigin insanin, iki dk evine girdigin komsunun, baska bir sey sormak icin aradigin arkadasin dusuncesizce saatlerce cocugundan bahsetmesi, bezi kakasi, kusmasi.. gercekten ilgileniyor musun.. gercekten senin mama onlugun bebek bezin benim yuregimde bam teline dokunuyor mu dusunmeden.. kafa dagitmak icin girdigin sitede bebek alisverisi konusuna davet edilmen.. incinecek seyler..
konu sahibinin sevincini ve konuyu baltalamak istemem. sadece bir dahakine belki 'konumu uyelere bildir' demez onun icin soylemek istedim. konuyu kapatalim, asil konu dagilmasin.
amin, iyi dilekleriniz icin tesekkurler. herkese sevgiler.
Woombie marka idi 0-3 ayHala kışın kullanma ihtimalim var öyleyse sizin bedenli miydi ki?
haziranda dogurdum ben, aylarca kullandik. incecik bir penyeydi bizimki. woombie idi markasi. 0-3ay almistim ama zaten o kadar kucuk bir sey ki tekrar alacak olsam 3-6 ay alirim. zaten minicik, esneyen bir penye.Fermuarli kundakimi hic kullanamadimçoook bayilarak almistim sicaktan kullanilmiyor
Güzel kardeşim hakkini helal et bende bebeğimi erken doğumla kaybettim iki yil oldu ve doğumumda hep olmayanlara dua ettim hep edeceğim kaybedince anliyor insansizin icin olmayabilir ama biz anne olamayanlar icin, kafa dagitmak icin kahve icelim dedigin insanin, iki dk evine girdigin komsunun, baska bir sey sormak icin aradigin arkadasin dusuncesizce saatlerce cocugundan bahsetmesi, bezi kakasi, kusmasi.. gercekten ilgileniyor musun.. gercekten senin mama onlugun bebek bezin benim yuregimde bam teline dokunuyor mu dusunmeden.. kafa dagitmak icin girdigin sitede bebek alisverisi konusuna davet edilmen.. incinecek seyler..
konu sahibinin sevincini ve konuyu baltalamak istemem. sadece bir dahakine belki 'konumu uyelere bildir' demez onun icin soylemek istedim. konuyu kapatalim, asil konu dagilmasin.
amin, iyi dilekleriniz icin tesekkurler. herkese sevgiler.
helal olsun. benim de size cikistigimi dusunmeyin. iyi niyetinizden suphem yok. Rabbim de sizi cennette bulustursun cennet kusunuzla.. dualarinizi beklerim.Güzel kardeşim hakkini helal et bende bebeğimi erken doğumla kaybettim iki yil oldu ve doğumumda hep olmayanlara dua ettim hep edeceğim kaybedince anliyor insan
Kesinlikle pamuklu tercih et cunku bazi kiyafetler sentetik oluyo oda bebegin cildine iyi gelmiyo zibin olarak biraz fazla al gercekten cok lazim oluyo terledigi zamanSelam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
İnsanlar bunu anlamak istemiyor renklere bile anlam yüklüyorlar .Kıza pembe, erkeğe mavi almayın lütfen demek için geldim. Renklerin cinsiyeti olmaz çünkü. Hayırlısı ile kucağınıza alın.
Canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Selam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?