- 10 Ağustos 2020
- 241
- 63
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
-
Bence kıza pembe erkeğe mavi alınmalı kız, kız gibi erkekte erkek gibi giyinmeli. Pembe giyen bir erkek hiç etik değil şahsenKıza pembe, erkeğe mavi almayın lütfen demek için geldim. Renklerin cinsiyeti olmaz çünkü. Hayırlısı ile kucağınıza alın.
Canm oyle cok birsey alma cabucak buyuyorlar.Selam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Renkler üzerinden bebekleri etiketlemeyi bırakın artık . Erkek pembe giyince erkekliği mi azalıyor erkek gibi giyinmemiş mi oluyor ? Konu ne alayım konusu saçma sapan ŞAHSİ fikirlerinizi kendinize saklayın .Bence kıza pembe erkeğe mavi alınmalı kız, kız gibi erkekte erkek gibi giyinmeli. Pembe giyen bir erkek hiç etik değil şahsen
AamiiinRabbim sizede en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Çok fazla almayın derim. O kadar çok hediye geliyor ki zaten onlar bile yetiyor. Ben en çok kullandığım aklıma gelen şeyleri yazayım:Selam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
bana görede siz saçma sapan şahsi fikirlerinizi kendinize saklayınRenkler üzerinden bebekleri etiketlemeyi bırakın artık . Erkek pembe giyince erkekliği mi azalıyor erkek gibi giyinmemiş mi oluyor ? Konu ne alayım konusu saçma sapan ŞAHSİ fikirlerinizi kendinize saklayın .
Jokerbaby nin sitesinde ihtiyaç listesi var ben ordan yazzarak almıştımSelam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
0 3 ay bol bol citcitli badi alin ve benden en büyük tavsiye 3 6 yada daha büyük kiyftlr almyn. Çünkü benim.oglum minik doğduğu halde 3 6 ve 6 9 ay giyemdn 4. Ayda 9 12 ay giydi digerlrnn beli olmadı çünkü. Heves edip epey şey almstm etiket kesip yikadm için hediye de veremdim.Selam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Kesinlikle öyle bir ayrımım yok canım mavi de giyinir pembe de hiç fark etmez yaniKıza pembe, erkeğe mavi almayın lütfen demek için geldim. Renklerin cinsiyeti olmaz çünkü. Hayırlısı ile kucağınıza alın.
Bakıyım ya çok iyi olur teşekkür ederimvalla ben yenidoğan alışverişi için liste yapıp kişisel blogumda paylaşmıştım, ilgilenirseniz linki burada
baya detaylı bir liste
Ya burada yazmamım sebebi daha çok hangi markadan nasıl ürünlerden memnun kaldıgınızı da paylaşmanız için çünkü listeyi yapsam bile benim için daha kullanışlı olanı bulmam zor olacak bunun için fikire ihtiyacım varGoogle'dan aratsaydın keşke.
Bebekle ilgili siteler liste yapmışlar alınması gerekenleri.
Biz burda yazarız ama herşey aklımıza gelmez..
Hiç denk gelmedim Bi araştırayımInstagram'da blog sayfaları var orada ayrıntılı hem alışveriş listeleri videoları resimleri ve aldıkları yerlerin sayfaları da veriliyor senin için hem daha detaylı hem de daha iyi olur diye düşünüyorum burada ne kadar yazarsak yazalım eksik kalır bence
Üzgünüm sizi üzmek istemezdim sadece daha çok yardım almak için bildirim gönderilmesine ihtiyacım vardı bu konuda çok tecrübesiz oldugumdan çok fazla tavsiye ye ihtiyacım var. Rabbim inşallah en kısa zamanda hamile kalmanızı saglıkla doğurup kucaklamanızı nasip eder gerçekten sizi üzdüğüm için özür dilerim niyetim kesinlikle bu degildianne olamayan bir insanim Rabbim henuz nasip etmedi. bildirim geldigi zaman üzüldüm ve incindim. size saglikli dogum dilerim. Allah hayirli evlat nasip etsin.
Teşekkür ederim battaniye kendim 2 tane ördüm aslında Kadife ipten umarım sıcak tutar evim çok soguk olmuyor kışın ama yenidoğan için uygun sıcaklık mı bilmiyorum tabicanim kış bebeği olacak sanirim hayırlı olsun şimdiden.4-5 zıbın takımı 4-5 te tulum al tulum çok kullanışlı oluyo 5tane uzun kollu çıt-çıtli badi al evin soguksa kilotlu çorap öneririm ben kullandim soguk olmazsa normal çorap.agzini silmek için pamuklu ağız temizleme mendili 2 adet müslin battaniye ,2adet kalin battaniye,2 adette pamuklu orta kalinljkta battaniye ben bide hazir kundak almıştım çok işime yaradi tavsiye ederim.
Aynen haklısın az almayı istiyorum bende boşuna israf yapmaya gerek yok bebekler için boş bol alıyorlar daha dogru düzgün giyinmeden büyüyor zaten ben ihtiyaç kadarını alsam yeterli sonra zaten eksikleri parça parça da tamamlanırIste budurbuna cok takığım ben de, ne de guzel yazmissin, daha en basta ayirmasak olmaz zaten bu kiz bu erkek diye..
Konu sahibi benim bebeğim yok ama hani şu gogus kapaklari var ya gumus olandan, ondan almak istiyorum mesela mutlaka, sen de almadiysan arastir ve dusun derim, hassas bir mevzu. Gerisini pek bilmiyorum ama ne alirsan al, az az al. İhtiyaç oldukca ekleme yaparsin. Yoksa heyecanla cok alan aileler kullanmadan vermek durumunda kalabiliyor.
L.w nin bebek ve çocuk ürünlerinin kalitesi çok güzel, tavsiye ederimYa burada yazmamım sebebi daha çok hangi markadan nasıl ürünlerden memnun kaldıgınızı da paylaşmanız için çünkü listeyi yapsam bile benim için daha kullanışlı olanı bulmam zor olacak bunun için fikire ihtiyacım var
Bebek arabasını aldık oda yapmayı düşünmüyorum henüz ama anne yanı beşik, dolap illaki alınacak onları araştırıyorum şuan uygun fiyat bulduğumda alacağım peki anne yanını park yatak şeklinde olanlar var hem anne yanı hemde sonradan park yataga dönüşüyor bide normal ahşap anne yanları var hangisini almalıyım sizce bana park yatak Daha mantıklı geliyor derinliği açısından ilerde bebek büyüdüğünde uykudan sonra kalkarsa düşerse diye korkum olmaz en azından sizce hangisi daha kullanışlıben yeni doğandan 3 tane ama diğerlerinden 5er tane olacak şekilde 0 dan 9. ayına kadar sıfır ve yarım kollu bir sürü zıbın ve zıbın boyu uzatma aparatı aldım.
çok hızlı büyüyolar diye diye ne aldıysam hiç abartısız 6-9 aylık aldım hep.
tulum tercih etmedim alt-üst takım ve ekstra patikli birkaç parça günlük kıyafet aldım. sanırım 5,6 adet takım etti.
3 tane pijama takımı aldım.
2 tane 10lu hastane çıkışı aldım.
10lu ağız silme bezi aldım.
kuru mendil stokladım. bebek bezi aldım sadece 1 paket ama büyük boy.
12 tane çorap aldım lastiksiz.
tarak, tırnak makası seti, banyo küveti seti, bebek arabası seti aldım.
annem bol bol yelek ve hırka ördü sağ olsun.
4 tane nevresim takımı aldım.
aklıma gelenler bunlar.
bir de tavsiyem, bebek odası bebek arabası gibi fiyatı kıyafete göre yüksek şeyleri imkanınız varsa şimdiden almaya başlayın derim. her şeyim fiyatı anlık değişiyor ne olacağı belli değil. biz bebek odasını aldıktan hemen sonra zam gelmişti mesela.
evet odası olmayacaksa park yatak mantıklı çünkü anne yanı beşiklerine bir süre sonra sığmayacaklar büyüdükleri için. boyu ve yüksekliği ayarlanan hatta katlanıp taşınabilen park yatakları var. onlardan alırsanız uzun yıllar işinizi görürBebek arabasını aldık oda yapmayı düşünmüyorum henüz ama anne yanı beşik, dolap illaki alınacak onları araştırıyorum şuan uygun fiyat bulduğumda alacağım peki anne yanını park yatak şeklinde olanlar var hem anne yanı hemde sonradan park yataga dönüşüyor bide normal ahşap anne yanları var hangisini almalıyım sizce bana park yatak Daha mantıklı geliyor derinliği açısından ilerde bebek büyüdüğünde uykudan sonra kalkarsa düşerse diye korkum olmaz en azından sizce hangisi daha kullanışlı
Amin canım rabbim el açıp dua eden kimsenin kucagını boş bırakmasınİnşallah en kısa zamanda bende böyle alışverişler yapmaya başlarımTüm hamileler sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah. Benim gibi bebek isteyenlerde en hayırlı zamanda hamile kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?