- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız arkadaşım. Söylemek istediklerimin aynısını söylemişsiniz. Ben de o çocuk istemeyen tayfadanım. Çünkü hedeflerim,gezmek görmek istediğim yerler,yapmak istediğim şeyler var. Ayrıca karakter olarak çocuk sorumluluğu taşıyamam. Bunu duyan kim varsa,ayy sen de anne olmak isticeksin bence falan diyo. Ki bu çok rahatsız edici bişey ve benim vücudumdan tercihimden size ne yani(sözüm meclisten dışarı). Bu beyefendiyi de anlıyorum. Kimseyi tercihinden dolayı rahatsız edemezsin. Belki de adam evliliğini doya doya yaşayıp öyle bişeyler yapmak istiyo da olabilir. Ama yine de ilk seneden çocuk çocuk diye ağlayıp bi insanı rahatsız edemezsin.Anne olmak istememek kadar normal baba olmak istememek. Evlenmeden önce açıklığa kavuşturun bence, sonradan anne olmak istersiniz ben baştan sana demiştim istemiyorum diye der ki haklı da olur.
Yaşın geçmesinde dikkat et, boşanan çok bu konu yüzünden, adam laflarında ciddiyse asla yapmaz, bi adam uğruna anneliğinden vazgeçmeO zaman ben de o isteyene kadar beklerim sanırım en mantıklısı bu
Bu konuları evlenmeden önce konuşmak en doğrusu.Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Konuştuk arkadaşlar son durum şuymuş açıklayım:
1. İşimiz düzene oturacakmış
2.Nerede yaşayacağımız belli olsunmuş çünkü Bulgaristan gibi bir planı varmış işiyle alakalı
3. Maddi olarak ve duygusal olarak kendini hazır hissedince bir KIZ çocuğu istiyormuş.
Sipariş veriyor sanki Allah’ın delisi.
Samimi söylüyorum nişanlıyken bu konudan sıkılan adam evlilik sonrası Emin ol senden soracaktır beni kaydet bir yere evlendikten sonra ne demek istediğimi anlayınca bana yazarsın kuzenimin hayatında bire bir şahit oldum nişanlıyken onu yapma bunu yapma diyen adamlar evlendikten sonra hiçbir şey yapmıyorlar ve hiçbir şekilde mutlu olamıyorsunArkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Hersey nasip nasibinizde varsa korunsanız bile olur bebeginiz . Bazilari varini yogunu satip da tedavi gorup hala evlat sahibi olamiyor .. bazilari da istememesine ragmen ilk geceden hamile kaliyor .. anne baba olmak kadar guzel bisey var mi sizce ? Biz 1 yildir evliyiz cok ugrasmamiza ragmen olmuyor bebegimiz .. bence esiniz aile olmak falan istemiyor canim ..Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Istememek en dogal hakki. Istemek de sizin hakkınız. Demek ki birbirinize uygun değilsiniz.Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Canım bunu yaşayan bu topikte bir arkadaş var ve eşi kesinlikle ıstemıyor kız nerdeyse boşanma derecesine geldı eger ilerde cocuk sahibi olmak istiyorsan ve nişanlın hiç bir sekilde istemiyorsa ikna et derim evlenmeden önce yoksa evlendıgın zaman cok sorun yaşarsınız