Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

10 aylık oldu benim paşamdaaaaaaa

emoşum rabbim daha nice yaşlar göstersin kızçene hayırlı insanlarla karşılaştırsın her daim işalllaaaahhhhhh

megimmm hayırlı ve bol kazançlı olsun yeni tükan

Rüzgarımmmm allah uzun ömürler versin inşallah sana

Gamzecanımm sağol kuzumm

Ayy inşlalah o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle..
Megim hayırlı olsun yeni tükkann
Olmuyor Megim kendimi odaya tiktim gunlerce yataktan cikmadim perdeler kapali odada oturdum gozlerim sisti aglamaktan olmadi demekki caresi bu degil sabredim beklemek zorundayim bunu anladim sen nasil dayaniyorsun demekki dayaniliyor seni ornek aldim
Sen pozitif ol inşlalah yakında gelecek kuzun.
Mahşlalah rüzgar paşayaa

Bugününde ağlama krizli sattlerini atlattık çok şükür yarın yine aynı satte sıraya dizecek cimcime bizi.
Bugün kuzumun eldivenlerini çıkarttık tırnaklarını kestik

Bugününde ağlama krizli sattlerini atlattık çok şükür yarın yine aynı satte sıraya dizecek cimcime bizi.

maşallah sizeeeeeeeeee.

gamzecim maşallah rüzgara nerdeyse yaşına gircekkkkkkkkkkkkkk allah o gülen yüzünü hiç soldurmasın rüzgarın:16

slmmmmmmmmmmm
biz geldikkkk çok şükür büyümüşüz böyle eller fln kıpır kıpır
haftaya da 2li testler için çagırdı

birde tabi amniyosentez konusunda karar vrememiz lazım
bnm düşüklerden dolayı amniyosentez önerilmişti daha gebe kalmadan
biliyordum yaptırmam gerektiğini
birde anne kanından fetal karyotipleme yöntemi var o baya pahalı
çünkü amerikaya kan gönderiyorlar
bakalım araştırmalara başladık birinden birini seçcez
hakkımızda hayırlısı

Hilalim maşallah size buyucek daha da kocaman olucak inş bizde bugun doktordaydık kızım kocaman olmuş kıpır kıpır 3 lü taramamızda temiz cok şükür bidahada bişi yaptırmam tarama falan dedim doktora Rabbime emanetler hilacım bence yaptırma derım taraman cok rısklı cıkarsa bişi dıyemem ama ambiyosentez yaptırınca alalım derlerse ve kıyabılceksen yaptır yoksa hıc bulandırma derım unutma hıc bırı 100 de 100 degil tercıh gene sizin Allahım ayıröasın kuzularımızdan inş 9 mayısta ayrınyılımuz var ama bugunde cok netti heryerıne baktık prensesim canım guzel kalpli arkadasım benım cok şükür buyuyo nazlı kızım Allahım sanada versın tez vakıtte inş sonra bu buhran gunleri şükürle donup bakıcaksın Rabbime bınlercekez şültediceksin az kaldı inş çatlasın umrum degıl yalnız zaten 77 le hamile kaldım şuan 79 olmusum her bır kılo dedı doktor napıcaz bakalım bebe yagı alerjı yaptı kırmızı kırmızı kabardım nası bebe yağıysa doktorumda lierac onerdı bakalım kocam istan edene kadar kullanıcam

ozim cnm maşallah prensesine
bnm testte daha yazın genetik testlerde belli oldu çünkü daha önceki
düşüğümün sebebi kromozom bozuklugu ondan rsikim daha fazla 2li normalde çıksa,
bi oran vercek ama amniyosentez daha kesin,heee sonrasını kötü olarak hiç düşümek istemiyorum
ama bilmek hazırlanmak var o durumda da ,hayırlısı olsun cnm ya ztn biliyoduk pek süpriz olmadı

Kızlar sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları.

Geçen sene bu zamanlar karnımdaydı benim paşam. 2 ay sonra 1 yaşında zaman ne çabuk geçiyo meğer sizlere geçen sene bu zamanlarda gösterdiğim ultrason fotoları hele rüzgarın ilk resmi hala dün gibi yaşlandım beeeeee

Gamzeee 10 aylik kuzunu yirim masallahh hakketen dogumgunune az kalmis onun bu hayattaki en buyuk hediyesi sensin

Hilalcim hayirlisiyla sonuclarin temiz ciksin insallah

Ozimm

hayırlı olsun hılalcım gozunuz aydın
sonucların da tertermız cıkar umarım

ne guzel artık nelerden bahsedıyorsun canım dogum telası hamılelık surecı bıttı kızın kollarında
darısı basımıza
benım de 24 nısanda sezeryanım var

Allah'ım;
Bir dahaki sefere hani karşıma beni sevecek, mutlu edecek, hayırı birini çıkar diyolar ya bana dua edenler. Tamam hepsine katılıyorum da dua eksik kalıyo.
Bunların hepsi olsun da karşıma çıkacak kişi aynı zamanda biskolata yağuşuklusu gibi de olsun.

Amiiiiinnnnnn.

Çok mu çok oldum ne

megim cnm iş yeri mi değiştirdiniz taşındınız mı..yeni yeriniz hayırlı olsu bol kazanlar olsun megimm..

maşallah rüzgara 10 aylık oldu demek gamze maşallah daha dün gibi hakkaten yaa..

eminemmmmm kızın doğum günüymüş iyiki doğmuş cimcime doğum günü kutlu olsun maşallah..

prenses cnm daha iyi olmana sevindim..pozitif olacağız ki bebişimiz gelsin

every doğuma az kalmış hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah.

hilal ozi bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim kızlar hep böyle iyi olun güzel haberlerle gelin inşallah

buda benim sıpam çok tatlı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım annem geldi ne oldu dedi bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor

Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.

Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun kızım 6 aya kadar aynı sorunu yaşadı eczaneden tatlı badem yağı al hergün 1 çay kaşığı içir farkı hemen görceksin çok iyi geliyor 4 ay kullandım şükür gaz sorunu hemen bitiyor istersen bi dene

Evde badem yağı var ama tatlımı bilmiyorum nereden belli olur birde bebeğim 22 günlük bir zararı olmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…