Ayy inşlalah o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle..Tavuklummm
sağol canım yaa bu kızları bir güzel benzetmek lazımm kimsecikler yok valla sinir oluyorumm heee
lovelimmmsağoll tatlımm merak etme çok çabu büyüyolar gelip arnıza girecek vee anne babmla ben yatıcam bile diyecek
benimki sabahın 5 inde geldi girdi aramıza rüya görmüş korkmuş yavrum
Megim hayırlı olsun yeni tükkannemoşum ne güzel yazmışsın duygularınıDuygulandırdın da beni iyi mi
Ömürlü olsun meleğin inşallah
biz de sabahtan beri koşturuyoruz..
işyeri değişikliği yapıyoruz.. çok yıllandık ya bu tükanda
4 apt. yana geçiyoruz..
çok daha büyük bir yer..
kontratı az önce imzaladık..
hayırlı olur inşallah..
haftasonu full çalışmaca yani..
Sen pozitif ol inşlalah yakında gelecek kuzun.Olmuyor Megim kendimi odaya tiktim gunlerce yataktan cikmadim perdeler kapali odada oturdum gozlerim sisti aglamaktan olmadi demekki caresi bu degil sabredim beklemek zorundayim bunu anladim sen nasil dayaniyorsun demekki dayaniliyor seni ornek aldim
Mahşlalah rüzgar paşayaa10 aylık oldu benim paşamdaaaaaaa
emoşum rabbim daha nice yaşlar göstersin kızçene hayırlı insanlarla karşılaştırsın her daim işalllaaaahhhhhh
megimmm hayırlı ve bol kazançlı olsun yeni tükan
slmmmmmmmmmmm
biz geldikkkk çok şükür büyümüşüz böyle eller fln kıpır kıpır
haftaya da 2li testler için çagırdı
birde tabi amniyosentez konusunda karar vrememiz lazım
bnm düşüklerden dolayı amniyosentez önerilmişti daha gebe kalmadan
biliyordum yaptırmam gerektiğini
birde anne kanından fetal karyotipleme yöntemi var o baya pahalı
çünkü amerikaya kan gönderiyorlar
bakalım araştırmalara başladık birinden birini seçcez
hakkımızda hayırlısı
Bugününde ağlama krizli sattlerini atlattık çok şükür yarın yine aynı satte sıraya dizecek cimcime bizi.
Bugün kuzumun eldivenlerini çıkarttık tırnaklarını kestik
ne guzel artık nelerden bahsedıyorsun canımdogum telası hamılelık surecı bıttı kızın kollarında
darısı basımıza
benım de 24 nısanda sezeryanım var
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım annem geldi ne oldu dedi bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor
canım geçmiş olsun kızım 6 aya kadar aynı sorunu yaşadı eczaneden tatlı badem yağı al hergün 1 çay kaşığı içir farkı hemen görceksin çok iyi geliyor 4 ay kullandım şükür gaz sorunu hemen bitiyor istersen bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?