Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evde badem yağı var ama tatlımı bilmiyorum nereden belli olur birde bebeğim 22 günlük bir zararı olmasın.

pakette tatlı badem yağı yazması lazım yarın al istersen bişey olmaz ben 15 günlükken başladım ki kızım 5 hafta erken doğdu bi sorun olmadı ama ağladıkça bende ağlıyodum

aaamiiin gamzemm canım çok sağol
rabbim senin paşanada hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah

kızım bugün santraç turnuvası için dedesiyle antalya,ya gitti aklım onda inşallah herşey yolunda gider

eminecimm günaydınn tatlıımm nasılsınn
kimse kusura bakmasın sadece ben varım kime günaydın diyeyim tabiki kendime dicem

Canim burda dogum yapan herkes yazdi bunu hep okuduk bu bi surec gecicek sende rahat bi nefes alicaksin suan sabirli olmalisin bebegini her istediginde emzir bence kimseyi dinleme ama cok yoruldugu zaman sagip verirdim ben olsam ornegin gece bende yorgunken evini kendin temizlemeye calis derim bdnce basarabilirsin cok detaya inme gorunurde temiz olsun gelenlerin goxunu boyasin ki zaten gelenlerde bebekten gozunu ayiramiyor takilma yani ben suan kendimi senin yerine koyuyorum yapamicagum tek sey yemek olurdu heralde onun icinde annenden iste o kadari onada faxla gelmice inan duzenini bi oturtsan rahat nefes alirdin azicik gayret ve sabir canim sen annedin herseye yetersin
Bebekle ayni anda uyandiginda sglamadi anlarda utunude yap koy melegini kardina onhnla konusa konusa yaparsin yada edine verdiginde
Tahmin ediyorum gercekten yorucu ama sabir bitanem

tüm geçmişi okudum bütün bir hafta ama yoğunlukdan yazamadım şükür geçti, çünkü elimdeki acil işi tam bir haftada bitirdiim
Sanırım pazartesi burda olurum ve lütfen sizde burda olun

günaydın herkese
bugün benim doğumgünüm
oğlumla başbaşa evdeyiz ne sıkıcı hava da kötü
kocam okula gitti akşam 8-9 gibi gelecek yalnız geçircem ani
hoş gerçi o olsa nolacak sabah yalandan bi öptü doğumgünün kutlu olsun diye işte zahmet etti

lovelyseni çok iyi anlıyorum danım
emin ol herkes geçti o evrelerden
evinin temizliği falan hiç önemli değil
tıka kulaklarını duyma hiçbişeyi zor olduğunu biliyorum ama yapmak zorundasın
benim eşim de her ağladığında aç galiba mama verelim derdi deli ederdi beni
kayınvalideden duyardı tavi
en son baya bi kızdım bıraktı söylemeyi
benim de çok zor geçti
ama kv sağolsun 1 ay kaldı benle yemeğimi de yaptı o an enönemlisi yemeğinin olması bence
enerjin olmuyor yemen lazımama yapacak gücün de yok
alışacaksın merak etme
şimdi düşünüyorum da ilk zamanlar ne kadar kolaymış
insan herşeye alışıyor

meganım inanki geçicek bendede oldu herkesde oldu ki sen sezeryanlısın daha çok yenisin ben normal yaptım ayağı kalktım ama yetişemiyodum zorlanıyodum iş yaparken oğlum ağlayınca bende ağlıyodum bu ev ne zanman düzene giricek diye kimsem yok bir tek eşim oda yardım ediyodu ama nereye kadar yine herşey bana bakıyodu ama geçti çok ağladım kabullenmedim o zorlu süreci hatta benim neyime çocuk dedim ama geçti gitti çok şükür şimdide zor ama bunalım yok herşeyimi ona göre ayarladım herşey bir arada olmuyo malesef bazen oluyoki yemeğimi yapmıyorum bazen oluyoki işlerim kalıyo sen o güzel canını hiç boşa sıkma çünkü geçiici bir durum hem maaşallah bak sezeryanla doğuma rağmen sen hemen ayağı kakltın aldın çocuğunu gece gündüz sen baktın göğüsleirn ne hale geldi sen pes etmedin acıya rağmen emzirdin sen güçlü bir annesin inan bana kendii yıpratman boşa kızın da çok şanslı snein gibi bir annesi olduğu için sen kimseyi kafana takma eşini ble mamayıda sütün varken verme emzin ağlasın boşver onun ağlama nedeni gaz çünkü benimkide öyle emiyor ama resmen işknece çekiyoruz gazı var emmek istiyor ağlıyo kıvranıyo ememiyor huysuzlanıyo adam akıllı emmiyoruz sakin olmadan zaten zamanla derdi ne neden ağlıyo anlıycaksın bende bu çocuk nedenağlıyo diye ağlardım ama şimdi uykusu var diyorum uyutuyorum aç diyorum emziriyorum mesela uyumak isteidğinde ne meme alıyo nede oynamak sadece uyumak için ağlıyo ama uyumak istemdiği zamanda bacaklarıyla kıını havaya kaldırıp duruyo kafasını çeviriyo uyuıycakmış artık çok rahat anlaşıyoruz emin ol sende geçiriceksin bu günleri ve herşeyin üstesinden daha rahat geliceksin üzülme lütfen bak sütün gider sonra daha büyük pimanlık yaşarsın Allah korusun bende gitmişti bak bebeğim uyudukça uyuyorum diyoun uyu ne işi düşün ne bişreyi çünkü uyuduğunda dinlendiğinde olan süt ne yaparsan yap olmuyo ne güzelki uyuyabliyosun ben günlük 5 saat uykuyla duruyorum oda saat başı uyanarak herşeyi at kafandan kendini ve bebeğini dşün sadece anlaştıkmı cnaım benim

ferdam doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu gülere inş öpüyorum cnaım

beyzın sertap erenere yaptığı videoyu izleyin kızlar harika birşey olmuş

eliiiiffffffffffffffffffffffffff

benim ferdamın yaşgünüsü müymüş bugüüünnnn
mutlu nice yaşgünlerin olsun inşallahhh can arkadaşım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…