Evde badem yağı var ama tatlımı bilmiyorum nereden belli olur birde bebeğim 22 günlük bir zararı olmasın.
10 aylık oldu benim paşamdaaaaaaa
emoşum rabbim daha nice yaşlar göstersin kızçene hayırlı insanlarla karşılaştırsın her daim işalllaaaahhhhhh
megimmm hayırlı ve bol kazançlı olsun yeni tükan
Canim burda dogum yapan herkes yazdi bunu hep okuduk bu bi surec gecicek sende rahat bi nefes alicaksin suan sabirli olmalisin bebegini her istediginde emzir bence kimseyi dinleme ama cok yoruldugu zaman sagip verirdim ben olsam ornegin gece bende yorgunken evini kendin temizlemeye calis derim bdnce basarabilirsin cok detaya inme gorunurde temiz olsun gelenlerin goxunu boyasin ki zaten gelenlerde bebekten gozunu ayiramiyor takilma yani ben suan kendimi senin yerine koyuyorum yapamicagum tek sey yemek olurdu heralde onun icinde annenden iste o kadari onada faxla gelmice inan duzenini bi oturtsan rahat nefes alirdin azicik gayret ve sabir canim sen annedin herseye yetersinKızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım annem geldi ne oldu dedi bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor
Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.
Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum hiç destek çıkanım yok.Bbeğim gazlı ve uyku problemimiz var.Haliyle o uyumadığı için bende uykusuz kalıyorum ve ne zaman uyursa bende yatmak istiyorum hem hala göğüslerim çok acıyor ve yorgunluğum var.Hiçbir işimide yapamıyorum annem yapıyor sağolsun ama oda sen o uyuduğunda uyursan hiç yapamazsın işlerini ben gece siz uyurken yapardım herşeyimi falan deyince bende kendimi kötü hissettim.sanki bana yardım ettiği için memnuniyetsiz gibi geldi ve bende kendimi öyle deyince beceriksiz hissediyorum ilk günlerden beri elimden geleni yapıyorum gece hep tek ilgileniyorum bebeğimle çok şükür gelişimide çok iyi ama yinede bakamıyorsun deniyor kendimi kötü hissediyorum moralim bozuldu ağladım annem geldi ne oldu dedi bende ağlıyordum siz küçükken nasıl büyüyeceksiniz diye dedi bende olurmu ben beceriksizim siz herşeyin en iyisini yapıyorsunuz dedim oda alındı artık karışmam hiçbirşeyde demem dedi çıktı gitti ben şuan kendimi daha kötü hissediyorum kızımda sürekli ağlıyor zaten ben ona yetemediğimi düşünürken eleştirilere katlanamıyorum kızımda ağladıkça yetemiyorum ona diye içim gidiyor
Birde bebeğimin gazı olduğundan bazen tokta olsa emmek istiyor emerkende ağlıyor eşimde her ağladığında mama verelim emerken ağlıyor yoruluyor diyor sütüm var çok şükür neden mama vereyim emzireyim diyorum yok yoruluyor mama verelim uyusun diyor onada sinirleniyorum.
Kızlar sizler ilk 20 günde evinizin her işini yapabilir duruma geldinizmi benmi çok beceriksizim ne zaman kimseye hitiyacım olamdan herşeyi yapabilicem
benimd ebebeğim olsun ne olur rabbimmm....((
slmmmmmn
ferdaaaaam doğum günün kutlu olsun
benimde kocamın doğum günü bugün
eminemmm
amin inşallah canım olur merak etme sendeki son durum nedir:26:
beyzın sertap erenere yaptığı videoyu izleyin kızlar harika birşey olmuş
eliiiiffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?