Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

napıyım megim yaa çalışıyorumm
çok sıkıcı zaten sizde yoksunuz bende kendi halimde takılıyorum
buarda kısım santaranç turnuvasında 1. turda arkadaşını yenmiş 2. turda berabere kalmış gerisinden haberim yok:26:

[video=youtube;eZF2V40NaZI]http://www.youtube.com/watch?v=eZF2V40NaZI[/video]

aferim cadı zilliye be

slm canlar naslsnzzzz
eminecm geçmiş dogumgunn kutlu olsn cnm bnm şimdi gordum çok gremıorm kusura bakma
dun gece yne dort bucukta yattık guya ilaç verıorm he bıogaya ile aguline vermşti dr hadi dedm kullanym iki gundur kullanıorz eski gece aglamalırımz geri geldi :26:biz söz vardır ali hocaya okuttuk evvelkinden beter ettik onun gibi bşey oldu sanrsam gunduz uyuodu eskden bu gun o da yok baklam inşş gecer neyse gececek bu zamanlar hayırlısyla inşş ...bi ayı gecti ble
inş uc aydan sonra duzene grer denldgi gibi ....

duygumm canım benimm ne kusuru
ahh bu kızlar çok nazlı büyüyolar annesi inşallah zamnla düzene girer merak etme

canımmmm sakın üzülme mümkün olduğu kadar kendi kendine yetmeye çalış bak ben tam 8.5 ay yalnızdım evet yıpranacaksın ama işallah geçicek çabucak.

kim ne derse desin sen kulağını tıka. sen bir annesin bundan ötesi yok. en zor olanı başardım istedin karar verdin ve kucağında. onun için ne kadar bekledin kaç aşılamada üzüldün unutma bunları.

sen doldukça bize koş bizi bizden başka kimse anlamaz

bende doldum ama kimseye bişey diyemiyorum
annem banada uzaktan uzaktan sürekli doktorla ilgili akıl veriyor
tamm o 4 çocuk dogurmuş hakkıdır tecrübelidir
ama ben dktoruma güveniyorum ne desem muhalefet ediyor
ztn normmal bi gebelik geçirmiyorum kollarım keşler gibi iğneler fitiller
bulantı kusma sersem gibiyim bide amniyosenteze karar vercez 2li test vs
birde taşınmamız lazım,eşimin kardeşinin borçları yüzünden o açıdan da tıkandık

birde annem taaa ordan yok öyle yapma böyle yap böyle yapmalısın fln deyince çıldırıyorum
sürekli bi ayrıntı soruyor yok kaç mm olmuş yok suyu nasıl yok organları nasıl manisada bi dr varmış ona gidin
doktor daha bnm dışarı çıkmama izin vermiyor

ahanda patlama

selam millet nasılsınız ben iyiyim 3 hafta oldu ailemin yanına geldim daha da kalmayı düşünüyorumhaber vaar mı gebe bebe..

hilalim çok ii anlıorm seni ay gerçekten buyukler bizi idare edecgne biz onları idare edıorz hep
oncelkle senn druna guvenn onemli ki bence dogru kararlar da verıo adı neydi senn drun bnm bi arkdasda da pıhtlşma sorunu var iki bebegni kaybetmş ii bi dr arıo izmirde fuar akercanı dusunuomş dedm bi sana da soraym neydi senn drun adı die
cnm şimdi ya amniyosnetz ya da ikili test mi olck size mi bıraktı dr kararı peki ?

Kızlar kızım emziğe alıştı sonundaaaaaaa
Gazından dolayı karnı tokta olsa altı temzde olsa sürekli emmek isteyiyor uykuya geçemiyordu bende emzik alsın istiyordum kaç tane aldıysam beğenmedi bugün chicco nun emziğini aldım şükür sonunda aldı emzik emerken biraz daha sakin.

Bugün dışarı çıktım bir saat dolaştım kendimede emzirme sütyeni alabildim sonunda 23 gündür sütyensiz geziyordum 40 ın çıkınca gider bakrsın diyordu annem ama kırkım çıkana kadar memeler dizime inerdi heraldeBen dışarı çıkamdığımdan anneme aldırıyordum ama giyemedim kaşındırıyordu bugün gittim pentiden güzel bir model buldum çok şükür kaşındırmıyor

Bugün eski oturduğumuz yerden arkadaşım geldi beni ve bebeişi görmeye şaşırdı beni görünce ne güzel alışmışsın çok çabuk toparlamışsın deyince banada çok büyük moral oldubunları duymaya htiyacım vardı ama nedense kimse anlamıyor işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…