Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sus be yüreğim, bende biliyorum özlediğimi; sus ta bilmesin özlendiğini...

canım sana dedim allah iilik versin bnde iim çok şükür hamile kalamıorm doktor banada eşimede sorun yok dedi neler yapmam lazım yardım edin lütfen

sorma cnm ya o da beni düşünüyor biliyorum ama ben bu kadar stresliyken yanlışta anlıyorum sanırım
bnm doktorum bana göre süper ayrıntıcı ve çok hassas ama bizim durumumuz da bunu gerektiriyor
hem ege de hem özel muaynede rafael levi adı,ama ben fuat beyide duydum o da iyi bir dr

bnm şimdi 2li test yapılcak ama sonrasında ya amniyosentez yada fetal karyotipleme yapılcak
yani 2li test çok bişey ifade etmiycek gibi sonuçta bi oran vercek

Haftasonunu çok sevdim hem eşim evde hemde gelen giden oluyor evdeki kucak sayısı artınca bebeişle ilgilenmek daha kolay oluyor
Bu arada ben kurt gibi acıkıyorum gebelik boyunca hiç iştahım yoktu ama şuan çok iştahlıyım
Pijama dışında hiçbirşey giyemiyorum çünkü üzerime olmuyor şişko ve obur bir lohusayım:86:

Son düzenleme:
Ben yarıııııınnnnnnn.....

Neyse yarın mege msj atarım o size yazar

bu saate kadar tükan boyandı,elektrik tesisatı bakıldı,priz yapıldı,küçük bir bölüme duvar kağıdı döşendi..
bu işlerin hepsini ben yapmadım tabii ama gene de hep ayaktaydım.. yamaklık ettim sadece
yer kaplaması alındı,yarın temizlikten sonra o döşenecek..
1 saat olmadı eve geleli ama gene de patlıcan musakka ve pilav pişirdim..
yo rul dummmmmmmmm

oyy megim bnmm çok yorucuymş gerçekten ayakta kalmak daha bi yoruo zaten iş yapmaktan valla
ama kmblr ne guzel olmştr ekmek teknen gule gule otur diyim tkrar hayırlı işle bol kazançlar olsn inşşşşşş
kız ozledm seni be

bende seni çok özledim duygummm
zilli seni epey meşgul ediyor dimi
sevsin meg teyzesi onu e mi lokummm lokummm

teşekkür ederim

Bende geldimmmm kızım yine gazdan balon gibi oldu bütün apartman dinliyor sesini her yerden duyuluyor gece biri kapıyı çalıp bir bebeğe bakamıyormusunuz diyecek sanıyorum

Yine emzrdim babasına verdim ama durmaya niyeti yok

Megim hayırlı olsun yeni tükkanın o yorgunluğun üzerine birde musakka gibi zahmetli bir yemekmi yaptın eşin kıymetini bilsin diyicem ama biliyor zatenMahşallah benim fıstıkıma

cnmmmmm hayırlı uğurlu olsun inş.
telaş bile cok yoruyor insanı haklısın
bizlerin yorgun olmaya hakkı yok ki yemek de yapacaksın bulaşıkda

Megim hayırlı olsun yeni tükkanın o yorgunluğun üzerine birde musakka gibi zahmetli bir yemekmi yaptın eşin kıymetini bilsin diyicem ama biliyor zatenMahşallah benim fıstıkıma

teşekkürler pisim
o yarının yemeği işte fıstığım,napiim hep dışardan yenmez ki öğlenleri :44:

cnmmmmm hayırlı uğurlu olsun inş.
telaş bile cok yoruyor insanı haklısın
bizlerin yorgun olmaya hakkı yok ki yemek de yapacaksın bulaşıkda

mervem sağol tatlı arkadaşım benim
ve haklısın evet

ben dün ehliyet kursuna kayıt oldum
bugün de ilk sürüş deneyimini gercekleştirdim tammm bir faciayım ben
cok kötüydü kocamın dediğine göre arabanın anası aglamış
yok ya ben bu işi yapamam o debriyaj denen zıkkım orda olduğu sürece
keske kayıt olmasaydım salak gibi kalıcam daha cok rezil olucam

ya ilkinde herkes böyle oluyor mu yoksa bi salak ben miyim :26: moralim bozuldu be cok heveslenmiştim

kuzum tabii ki başarıcaksın sen de..
atla deve değil inan.. sakin ol..

1 kalkış vitesi
hemennnn 2ye atıyosun..
3 şehir içi için ideal vitestir..
trafik azsa ve yol müsaitse 4te gidiliyor..
debriyajla kardeş olmalısın önce..

ben senelerce manuel vites kulllandım..
bikaç senedir otomatik kullanıyorum aşırı rahat,tam tembel işi..

cnm vites olayını çözdüm de debriyajla gaz baglantısında sıkıntı yaşıyorum gaza cok basıyorum
ayagımı da debriyaj da unutuyorum tam salagım ben
heyecan coook
özlemin dediği geldi aklıma cicişler olacak salaklar bile kullanıyo

hialim saolasın cnm soyledm arkdasa o dru da bakıcak o da duruma alsancaktaydı demi senn dr?
onlar doguda şimdi izmire tayn istedler inşş olma ihtmali varmş gelnce başlıcaklar dra hayırlısyla ....

teşekkürler pisim
o yarının yemeği işte fıstığım,napiim hep dışardan yenmez ki öğlenleri :44:

mervem sağol tatlı arkadaşım benim
ve haklısın evet

Bende çalışırken geceden ertesi gün için yemek yapıyordum çok zor oluyor ama hazır yemeğin olmazsada işten gelince çok zor oluyor ama hazır yemek olunca eve gelip ısıtmak rahatlık oluyor.

Duygum nasılsın ece nasıl bizimkini sorma sadace gündüzleri tutuyordu krizi artık gecede yapıyor şimdi yine uyuması 1 i bulacak çok yoruluyor ama yinede uyumuyor.Şuan yüzünü buruşturarark rzene içiyor inşallah onu içince rahatlarda uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…