cnm vites olayını çözdüm de debriyajla gaz baglantısında sıkıntı yaşıyorumgaza cok basıyorum
ayagımı da debriyaj da unutuyorumtam salagım ben
heyecan coook
özlemin dediği geldi aklıma cicişler olacak salaklar bile kullanıyo
kızzzzz
sen çok yaşa emi bak uykulu halimle bile kahkaha attırdın bana
her arabanın kavrama noktası (debriyajdan bahsediom) bile farklıdır..
sen kullanmakta olduğun arabaya zamanla alışacaksın emin ol..
debriyajdan çooookkkkkk yavaşcacık ayağını çekerken,yine çookkk yavaşcacık gaza basıyosun.. olay bu..
o kavrama noktasına ayağın alışıcak 5-10 seferden sonra bak gör
ahh ahh megim sorma sadece ece de degl ki bi ara kaynvaldemle de sorun yaşadm eşime de kızdm vs vs ... oyle bşey ki çocuk gazlı suc bende aranıodu ben ne yesem içcem amuda da kalksam oluo sonçta yanii yettnzzz dedm herkes kaçtı yaparm aradamllet destek olcagna kostek oldu anlayacgn annecm yanmdaydı hep o da kıskanldı yanmda die istenlmedi kaynvaldem tarafnda bi guzel de şişrldi eşim itinayla kendisi tarafndan gecen hafta kabus gibiydi zombi gibi bi duygu bi de bu sorunlar agladm ettm eşimn başınn etini yedm şimdi daha bi anlayşlı sankm yani inşşşş ...zormş bu lahısalık yahu gectm uykszlugu gazı mazı da bi de boyle şeylerle ugraşma delrtıo insanı neyse yavaş yavaş ustesnden gelıorm inşş herşeyn
güzeller güzellerim,
çok seviyorum sizi ben..
mervem,duygum,pisim
megin içi uyuyor,kendi de uyusun bari dimi
öpüom hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın sabah görüşürüz
günaydınnnnnnnnnnnn...
herkes dertlenmiş kıyamam
meganım,duygum,pufym kızlar geçecek bu günleriniz en kısa sürede inşallah.
ah ah bebiş olmayınca sıkıntı olunca da başka türlü sıkıntılar çıkıyo demek ki..iki türlüde sıkıntıysa olması daha iyi gene
sizi seviyorum sıkmayın tatlı canınızı geçicek bu günler..sonra tebessümle hatırlayacaksınız eminim..
gunaydın canlar keyfm bugun pek yernde temzlkcim geldi evim mis gibi olcak ece de mışıl mışıl uyuo dilimi ısırıorm durmadan
bnm cadım dogdgndan beri bi emzk tutmamştı ay çok fena oluodu aglama krizlernde ...bize gelen eşimn iş arkdası demşti bakkal emziği die bi kavram varmş drek tutuomş bebşler dedm bakkalda emzk mi satlıo die :)) pek inanmamştm dun eşim bi emzk aldı getrdi yarabbim nasl bi mucizeymş oonnla uyuo kendi kendne ki eskden uyutmak için kırk takla atıodm
yok damak yapsına uygnmş yok blmem ne ...chicco falan hepsi bahane bakka emziği şahane :)) ( dişler zaten dört aydan sonra başlıo bebşlerde şu sancılı zamanı atlatlm da sonra yne iona gore emzk alrz hem annem dedi benm de emzgm oyle emzkmş kaç yaşna kadar emmşm bşey de olmamş diş yapıma ...
günaydın kızlar duygum emzik almış minik kuzum darısı başıma inş :26:resim yokmu canum son halini merak ediyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?