Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızzzzz
sen çok yaşa emi bak uykulu halimle bile kahkaha attırdın bana

her arabanın kavrama noktası (debriyajdan bahsediom) bile farklıdır..
sen kullanmakta olduğun arabaya zamanla alışacaksın emin ol..
debriyajdan çooookkkkkk yavaşcacık ayağını çekerken,yine çookkk yavaşcacık gaza basıyosun.. olay bu..
o kavrama noktasına ayağın alışıcak 5-10 seferden sonra bak gör

okurken ben bile güldüm ben neymişim ya
dimi ya alışırım megim cok saol ya bunu duymaya ihtiyacım var ilkinde olur öyle zamanla daha iyi olacak
kocamda cok utanacak

Megim şuan canım çok musakka çektii Nerden aklıma düştü gece gece hamileyken yiemiyordum ama çok severim musakkayı doğumdan sonra bir kez yaptı annem ama yarın yine yapsın söliyim

ahh ahh megim sorma sadece ece de degl ki bi ara kaynvaldemle de sorun yaşadm eşime de kızdm vs vs ... oyle bşey ki çocuk gazlı suc bende aranıodu ben ne yesem içcem amuda da kalksam oluo sonçta yanii yettnzzz dedm herkes kaçtı yaparm arada mllet destek olcagna kostek oldu anlayacgn annecm yanmdaydı hep o da kıskanldı yanmda die istenlmedi kaynvaldem tarafnda bi guzel de şişrldi eşim itinayla kendisi tarafndan gecen hafta kabus gibiydi zombi gibi bi duygu bi de bu sorunlar agladm ettm eşimn başınn etini yedm şimdi daha bi anlayşlı sankm yani inşşşş ...zormş bu lahısalık yahu gectm uykszlugu gazı mazı da bi de boyle şeylerle ugraşma delrtıo insanı neyse yavaş yavaş ustesnden gelıorm inşş herşeyn

güzeller güzellerim,
çok seviyorum sizi ben..
mervem,duygum,pisim

megin içi uyuyor,kendi de uyusun bari dimi
öpüom hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk
yarın sabah görüşürüz

Oy duygumkıyamam ben sana bende de durumlar benzer bebeişin gazı bana bağlanıyor halbuki gazlışeyler yemiyorum üşümüyorum ama bu bebişler kolik bence bizle alakası yok.Biz bizimkini şimdi yine zor uyuttuk battaniyenin arasında salladık anacak öyle uyudu dötü yere değsin istemiyoe nedense battaniyede havada olunca uyudu.Hamak beşik bakayım diyorum bende.

kızlar günaydın, çok hastaneli bir hafta sonuydu.
cumartesi iş çıkışı yengemi hastaneye götürdüm nerdeyse gece 11,30a kadar ordaydık.
dünde sabah annemin yanına gittik, saat 4e kadar ordaydım. yarın anneciğimin doğum günüsü süpriz yapmayı düşünüyorum

günaydınnnnnnnnnnnn...

herkes dertlenmiş kıyamam

meganım,duygum,pufym kızlar geçecek bu günleriniz en kısa sürede inşallah.

ah ah bebiş olmayınca sıkıntı olunca da başka türlü sıkıntılar çıkıyo demek ki..iki türlüde sıkıntıysa olması daha iyi gene

sizi seviyorum sıkmayın tatlı canınızı geçicek bu günler..sonra tebessümle hatırlayacaksınız eminim..

gunaydın canlar keyfm bugun pek yernde temzlkcim geldi evim mis gibi olcak ece de mışıl mışıl uyuo dilimi ısırıorm durmadan
bnm cadım dogdgndan beri bi emzk tutmamştı ay çok fena oluodu aglama krizlernde ...bize gelen eşimn iş arkdası demşti bakkal emziği die bi kavram varmş drek tutuomş bebşler dedm bakkalda emzk mi satlıo die :)) pek inanmamştm dun eşim bi emzk aldı getrdi yarabbim nasl bi mucizeymş o onnla uyuo kendi kendne ki eskden uyutmak için kırk takla atıodm
yok damak yapsına uygnmş yok blmem ne ...chicco falan hepsi bahane bakka emziği şahane :)) ( dişler zaten dört aydan sonra başlıo bebşlerde şu sancılı zamanı atlatlm da sonra yne iona gore emzk alrz hem annem dedi benm de emzgm oyle emzkmş kaç yaşna kadar emmşm bşey de olmamş diş yapıma ...

haklısın aysunm evt ilk zamanlar biraz zor oluo otrtmak bazı şeyleri zamanla daha da duzene grcek inanıorm herşeye ragmen yuzune baknca unutuo herşeyi Rabbimm isteyen herkese tezzz zamanda nasip etsn inşşşşşşşşşşşşş

canım çok sevindim, bebişler değişiklik yapınca 2-3 gün mutlu oluyorlar, umarım bakkal emziğiniz ile uzun zaman ece hanım uslu bir kız olur

maşallah ecemize canım

vallahi bizim zamanımızda öyle chicco emziği falan yokmuş duygum ama hiiiiç te bişey olmamış ağzımıza dişimiza şükür..önemli olan tatlı tatlı uyusun..sende rahat etmişsin ohh maşallah..ben bile rahatladım ki seni düşünemiyorum

baktın için rahat etmiyor şu an aldığı emziğe bakarsın chiccodan falan olur biter..

evt puffym bu aralar uslu bi kız o chiccoyu hiç tutmamştı baaştan beri annem elnle bastrıodu oyle emıodı çok aglaynca
emzk rahatlattı gerçekten ama maaşallahh iki uc gundur gaz sancmz da baya bi azaldı kaka sorunumz var bzm cnm ya zorla yapıo ıkına ıkına ayaklarını kaldrıorz edıorz zeytinyagı suruorz o da bi duzene grse çok sevncem ...

aysunm aynen oyle valla rahatladm gerçekten biz de oyle emzklerle buyudk hem ilerde bakıcam cnm bu bebşlern tutması için iri olması lazm emzk ucu damakszları tutsa ble fuze gibi atıo hemen bak şimdiden aklnda tut bakkal emziği tmm mı

Son düzenleme:
günaydın kızlar duygum emzik almış minik kuzum darısı başıma inş :26:resim yokmu canum son halini merak ediyorum:18:

günaydın kızlar duygum emzik almış minik kuzum darısı başıma inş :26:resim yokmu canum son halini merak ediyorum:18:

kalplermz karşı cnm hemen koydm resmni seni gornce
bakkal emziği alsana elifim bi dene bak belki tutar sennki de ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…