Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar alntı yapmayn olur mu elifim bak bnm eceme istemştn ya koydmm

vallaha bu kadar olur duygum ben isterkerken sen eklemişşin kuzuma kırk binkere maaşallah sübhanallah teyzesi yesin bunu yaaa rabbim korusun nazarlardannöp yerime duygum yaaa fıstığımı

canım sevindim gerçekten, benim sıpa doğdu ilk 4 saat falan aç kaldı küvezde kaldığı için sonra beni emdi uyudu yatağına koyduk, ağzınada memeği verdik öyle aldı ve alış o alış hala emiyor yalancıyı
ben nuby'nin almıştım ama sonra kaybettim bir daha da onun kadar sevdiği bir meme olmadı

günaydın kızlar duygum emzik almış minik kuzum darısı başıma inş :26:resim yokmu canum son halini merak ediyorum:18:

vallaha bu kadar olur duygum ben isterkerken sen eklemişşin kuzuma kırk binkere maaşallah sübhanallah teyzesi yesin bunu yaaa rabbim korusun nazarlardannöp yerime duygum yaaa fıstığımı

saolll cnmm elifimm bnmmm operm operm bi uyansın cop copp hem de

kalplermz karşı cnm hemen koydm resmni seni gornce
bakkal emziği alsana elifim bi dene bak belki tutar sennki de ....

vallaha öyle duygum maaşallah kuzuma çok tatlı rabbim nazarlardan korusun bakkal emziği hee deneyeyim bakalım inş alır duygum nasıl dua ederim vallaha

puffym nasılsın canım geçmiş olsun annen nasıl ayrıca doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuş seni doğurmuş sende çınar paşamı yuppiiii

bak işte bzm ilk gunlerde alsa da atıodu bunu çok sevdi o nubby dedgn damaklı mı cnm ? dgerleri küçk geldi tam tutamadı ilerde boyle iri damaklı bşey alrm ben de şimdlk bunlar idare etsn de ...

bak işte bzm ilk gunlerde alsa da atıodu bunu çok sevdi o nubby dedgn damaklı mı cnm ? dgerleri küçk geldi tam tutamadı ilerde boyle iri damaklı bşey alrm ben de şimdlk bunlar idare etsn de ...

damaklıydı canım.
Nuby Prima Damaklı Emzik No:1 tam olarak adı böyle geçiyordu
Eki Görüntüle 691660
daha önce eklemişim buraya resminide

günaydııınnnn
biraz geçmişi kurcalayıp geldim
merveee sen çok yaşa emi yeminle güldürdün beni

of allahım bir o tükan bir burdaki tükan koşturuyoruz..
o tükanda daha iş var,ara ara halledip buraya geliyoruz gene..
şu an camları değişiyor..
nasıl taşınacam bennnn

sağol mervem
şu anki tükan 15 metrekare,yenisi 35 metrekare..
iyi olacak inşallah..

hayırlısı olsun megim,
her zaman geniş mekan daha ferah olucaktır.
her güzel şeyin bir eziyeti oluyor, sizinde tükkanın tüm eziyeti içine girene kadar olsun, bol bol satışlarınız olsun inşallah

hayırlısı olsun megim,
her zaman geniş mekan daha ferah olucaktır.
her güzel şeyin bir eziyeti oluyor, sizinde tükkanın tüm eziyeti içine girene kadar olsun, bol bol satışlarınız olsun inşallah

Ne güzel duadır bu
Allah razı olsun,sağol pufimm benim.. İnşallah..

Özzzzzzzzzzz nerdesin sen
Bize yüz ver

Kızlar beste kuru kuru öksürüyo çok üzülüyorum ateşi yok burnu da akmıyo. Dün gece nöbetçi eczaneden peditus şurup aldım onu veriyorum
Bi de kayınvalidem Elazığ lifi diye bi lif koydu göğsüne başka ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…