kızlar alntı yapmayn olur mu elifim bak bnm eceme istemştn ya koydmm
evt puffym bu aralar uslu bi kızo chiccoyu hiç tutmamştı baaştan beri annem elnle bastrıodu oyle emıodı çok aglaynca
emzk rahatlattı gerçekten ama maaşallahh iki uc gundur gaz sancmz da baya bi azaldı kaka sorunumz var bzm cnm ya zorla yapıo ıkına ıkına ayaklarını kaldrıorz edıorz zeytinyagı suruorz o da bi duzene grse çok sevncem ...
aysunm aynen oyle valla rahatladm gerçekten biz de oyle emzklerle buyudk hem ilerde bakıcam cnm bu bebşlern tutması için iri olması lazm emzk ucu damakszları tutsa ble fuze gibi atıo hemen bak şimdiden aklnda tut bakkal emziği tmm mı
günaydın kızlar duygum emzik almış minik kuzum darısı başıma inş :26:resim yokmu canum son halini merak ediyorum:18:
vallaha bu kadar olur duygum ben isterkerken sen eklemişşin kuzuma kırk binkere maaşallah sübhanallah teyzesi yesin bunu yaaa rabbim korusun nazarlardannöp yerime duygum yaaa fıstığımı
kalplermz karşı cnm hemen koydm resmni seni gornce
bakkal emziği alsana elifim bi dene bak belki tutar sennki de ....
canım sevindim gerçekten, benim sıpa doğdu ilk 4 saat falan aç kaldı küvezde kaldığı için sonra beni emdi uyudu yatağına koyduk, ağzınada memeği verdik öyle aldı ve alış o alış hala emiyor yalancıyı
ben nuby'nin almıştım ama sonra kaybettim bir daha da onun kadar sevdiği bir meme olmadı
bak işte bzm ilk gunlerde alsa da atıodu bunu çok sevdi o nubby dedgn damaklı mı cnm ? dgerleri küçk geldi tam tutamadı ilerde boyle iri damaklı bşey alrm ben de şimdlk bunlar idare etsn de ...
günaydııınnnn
biraz geçmişi kurcalayıp geldim
merveee sen çok yaşa emi yeminle güldürdün beni
of allahım bir o tükan bir burdaki tükan koşturuyoruz..
o tükanda daha iş var,ara ara halledip buraya geliyoruz gene..
şu an camları değişiyor..
nasıl taşınacam bennnn
cok zor gercekten Allah kolaylık versin
ama bitince değecek inş.
sağol mervem
şu anki tükan 15 metrekare,yenisi 35 metrekare..
iyi olacak inşallah..
geçmişte bişey bulamadın dimi:26:
hayırlısı olsun megim,
her zaman geniş mekan daha ferah olucaktır.
her güzel şeyin bir eziyeti oluyor, sizinde tükkanın tüm eziyeti içine girene kadar olsun, bol bol satışlarınız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?