Kızlar beste kuru kuru öksürüyo çok üzülüyorum ateşi yok burnu da akmıyo. Dün gece nöbetçi eczaneden peditus şurup aldım onu veriyorum
Bi de kayınvalidem Elazığ lifi diye bi lif koydu göğsüne başka ne yapabilirim
çok bişey bulamadımm evet
meerrvee kız bakma güldüğüme bende cesaretsizim
helede o direksiyon başına geçtiğimde eşimde yanımdaysa eriyorum resmen
Kızlar beste kuru kuru öksürüyo çok üzülüyorum ateşi yok burnu da akmıyo. Dün gece nöbetçi eczaneden peditus şurup aldım onu veriyorum
Bi de kayınvalidem Elazığ lifi diye bi lif koydu göğsüne başka ne yapabilirim
kocadan direksiyon hocası olmaz kızlar,bu böyle biline
bildiğini de şaşırtırlar o stresle insana
herkese selamlarrrrrrrr
megim kuzum acayip tüy döküyor sen bu dönemde özel bişi yapıyormusun.bu arada geçen gün kedimle oğlumun fotosunu koymuştum sen görmedin galiba
özlemcim geçmiş olsun besteye ıhlamurda ver biraz iyi gelir
benim baska hoca bulmam lazım bayan olanından
ya aslında benimki sakin bir adamdır
ama adamı nasıl delirttiysem çileden cıktıcok komikti direksiyona yapışmışım tabi ayagımda debriyaja yapışmış
bi yandan bağırıyo ben hiç kitlenmişim bişey duymuyorum kafama göre basıyorum da basıyorum
herkese selamlarrrrrrrr
megim kuzum acayip tüy döküyor sen bu dönemde özel bişi yapıyormusun.bu arada geçen gün kedimle oğlumun fotosunu koymuştum sen görmedin galiba
özlemcim geçmiş olsun besteye ıhlamurda ver biraz iyi gelir
Canım tüylerini tıraş ettirsen iyi olur bebeişte varya çok dökülüyorsa başa çıkman zor olur bu dönemde.Benim kediminde bazen dökülüyordu ama mama değiştirmediysen bence mevsime bağlı bir dökülmedir geçici yani bir kez traş olsa uzadığında tüydökümü bitmiş olur.Bende gördüm fotoyu çok tatlılar oğlun kocaman olmuş sana benziyor.Pisinde kocaman mahşallah çok iri bir kedicik tam benlik ben pisileri yoğurmayı çok seviyorum geçen gün dışarı çıkmıştım güya işimi acele halledip eve gelicektim Ama yolda pisi gördüm dayanamadım yoğurdum mıncıkladım
kadın hoca da olur,adam da, ama kocadan hoca olmazzz.
yaz mevsimi için doğasal bir hazırlık tüy dökme olayı moonum..
ben bişey yapmıyorum,bol bol etrafı süpürmekten başka..
aslında tüylerini kestirmek mantıklı ama kıyamıyorum da ona
halbuki hem o rahat edecek yaz boyunca hem biz..
ben foto görmedim moonum bu arada.
işte bende kararsiz kaldım megim ya sürekli elimde süpürge oğluş var diye yoksa hiç problem olmazda bakalım aşıları var hafta sonu olmazsa traş ettiricem
maşallahhhhhhhhhhhhhh yavruma keyif yapıyor.benimkinden uzun tatlım senin kızın tüyleri maşallah
kocadan direksiyon hocası olmaz kızlar,bu böyle biline
bildiğini de şaşırtırlar o stresle insana
haklısın cnm bende ehliyetimi ocakta aldım 2 kere tek eşimle pratik yaptım yarın yine yapacaz bugünden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek diye çok geriliyorum o yanımdayken hocayla ögreneyim diyorum onada izin vermiyo bende biran önce iyice öğrenip arabayı kullanmak istiyorum
bende öle yapacam sen araba kullanıyomusun cnm
RABBİM kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepimize inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?