Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

özüm geçmiş olsun kuzuya..

sesinde kalınlaşma,kısılma var mı?
kuru kuru arada boğuklaşan bir öksürme mi?(hani köpek havlamasına benzer bir öksürük arada.. benzetme için özür ama bu şekilde çok anlaşılır oluyor)
larenjit olabilir..
buhar aleti alıp çalıştırsan odasında iyi geliyor..(soğuk buhar üflüyor) bir de hafif doz antibiyotikle çabucak geçer özüm..
mesela buhar aleti yokken de banyoda sıcak su musluğunu aç ve küvete akıt epey.. banyo buharla dolsun.. orda bir 15 -20 dakika tut besteyi..
ama sonrasında iyi korumalısın tabii..

operatör doktor profesör meggil

Son düzenleme:

cnm benimki de arada yapıyor sizinki cok fazlaysa bi dr a görün derim
megin dediği gibi buhar işe yarayabilir
gecmiş olsun

kocadan direksiyon hocası olmaz kızlar,bu böyle biline
bildiğini de şaşırtırlar o stresle insana

benim baska hoca bulmam lazım bayan olanından
ya aslında benimki sakin bir adamdır
ama adamı nasıl delirttiysem çileden cıktı cok komikti direksiyona yapışmışım tabi ayagımda debriyaja yapışmış
bi yandan bağırıyo ben hiç kitlenmişim bişey duymuyorum kafama göre basıyorum da basıyorum

herkese selamlarrrrrrrr

megim kuzum acayip tüy döküyor sen bu dönemde özel bişi yapıyormusun.bu arada geçen gün kedimle oğlumun fotosunu koymuştum sen görmedin galiba

özlemcim geçmiş olsun besteye ıhlamurda ver biraz iyi gelir

Canım tüylerini tıraş ettirsen iyi olur bebeişte varya çok dökülüyorsa başa çıkman zor olur bu dönemde.Benim kediminde bazen dökülüyordu ama mama değiştirmediysen bence mevsime bağlı bir dökülmedir geçici yani bir kez traş olsa uzadığında tüydökümü bitmiş olur.Bende gördüm fotoyu çok tatlılar oğlun kocaman olmuş sana benziyor.Pisinde kocaman mahşallah çok iri bir kedicik tam benlik ben pisileri yoğurmayı çok seviyorum geçen gün dışarı çıkmıştım güya işimi acele halledip eve gelicektim Ama yolda pisi gördüm dayanamadım yoğurdum mıncıkladım

kadın hoca da olur,adam da, ama kocadan hoca olmazzz.

yaz mevsimi için doğasal bir hazırlık tüy dökme olayı moonum..
ben bişey yapmıyorum,bol bol etrafı süpürmekten başka..
aslında tüylerini kestirmek mantıklı ama kıyamıyorum da ona
halbuki hem o rahat edecek yaz boyunca hem biz..
ben foto görmedim moonum bu arada.

cnm mevsimsel bu dönemde döküyor kıyamıyorum traş ettitmeye ama oğlum severken elinde bir sürü tüy yapışıyor.evet bana benzemeye başladı oğlum tşkrler teyzesi

işte bende kararsiz kaldım megim ya sürekli elimde süpürge oğluş var diye yoksa hiç problem olmazda bakalım aşıları var hafta sonu olmazsa traş ettiricem

işte bende kararsiz kaldım megim ya sürekli elimde süpürge oğluş var diye yoksa hiç problem olmazda bakalım aşıları var hafta sonu olmazsa traş ettiricem

baksana nasıl da güneşleniyor balkon masasının üzerinde
uzun tüylü benim kız da..
bayıltarak traş yapıyolarmış ya,ondan hiç istemiyorum kestirmek tüylerini.. ama kestirebilirim de..:26:

Son düzenleme:

baksana nasıl da güneşleniyor balkon masasının üzerinde
uzun tüylü benim kız da..
bayıltarak traş yapıyolarmış ya,ondan hiç istemiyorum kestirmek tüylerini.. ama kestirebilirim de..:26:

maşallahhhhhhhhhhhhhh yavruma keyif yapıyor.benimkinden uzun tatlım senin kızın tüyleri maşallah

maşallahhhhhhhhhhhhhh yavruma keyif yapıyor.benimkinden uzun tatlım senin kızın tüyleri maşallah

işte anla yani ne kadar sıkıntım var bu tüyden yana..
özellikle bu mevsimde..
annem falan kısalttırın şu kızın tüylerini diyor da ben kıyamıyorum..

Son düzenleme:

haklısın cnm bende ehliyetimi ocakta aldım 2 kere tek eşimle pratik yaptım yarın yine yapacaz bugünden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek diye çok geriliyorum o yanımdayken hocayla ögreneyim diyorum onada izin vermiyo bende biran önce iyice öğrenip arabayı kullanmak istiyorum

kulaklarını tıka zeynepcim.
sen bildiğin gibi kullan..
başka çare yok..

bu iş pratik yapmakla alakalı..

Selam kızlar nasılsınız. Gebelik testi aldım inşallah gebe değilimdir. Korunuyoruz aslında p.vatifle ama olmayınca şüphe düşüyo ışte. Inşallah yoktur öyle bişey. Eşim diyo yoktur eminim diyo ama ışte of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…