Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mooncum aslında cok ıyı ıfade etmişsin ben de oyle olsun isterdim
ailem de destek olurdu ama kv burda kadın tam kedı dusmanı ve onun tavırları yuzunden ben de mesefa koymak zorunda kaldım bıraz yoksa kavga ederiz kadınla
bir de hamileyken hatta doguma gıtmeden son gun bıle karnımda yatan kedimi geldim geleli boynuma almadım bebegim daha kucucuk ve kıl yutması dusuncesı beni tedırgın edıyor aslında ve ister istemez boynumdan emzırırken falan gider eger mesafe koymazsam gibi geliyor. diger yandan kızıyorum kendıme kedımı ıhmal ettigim icin. boyle ıkılem ıcınde kalıyorum. hamıleyken hıc dusunmedım kedımın zararlı olabilecegini, hic cekinmedim ondan ama simdi biraz korkuyorum. bu konu senı tedirgin etmiş miydi hic canım

tatlım normalde ben hiç sakınmadım çünkü pisim benim yanımda koynumda yatardı bebiş gelince küstü 1 ay yanımda yatmadı tavır yaptı.ama ben bir kıyafetimi onu severken giyiyordum bebişi emziriken ellerimi yıkayıp üstümü değişip emziriyordum allaha şükür bişi olmadı .tabi o ikinci plana atılma ister istemez oluyor oda alıştı oğlum yatar yatmaz hemen yanıma gelir sevdiri kendini şımarıklık yapar:) oyun oynarız oynamazsam kızıyor yakın zamandada birlikte oynarlar çok küçüklükten beri oğlum pisimi farkediyor şimdi ise cic yapmak için ııııııı diye bağırıyor sevince çığlık atıyor

Hilalcim gexmise bakamamistim simdi gordum cok gecmis olsun Allah bebegini sana bagislasin
Everycim Allah anali babali buyutsun oglusunu insallah
Eminemmm hayirlisi olsun canim Allah o guzel gonlune gore vericek insallah
Kizlar benim kuzenim 7 aylik hamile vucudunda enfeksiyon varmis ateslwnince hastaneye yatirdilar simdide bobreginde buyume cikmis cikartmiyorlar hix boyle bisey duydunuz mu cok uzuluyorum Allahim isteyen herkese hamile kalmayi o hamileligide saglikla tamamlayip saglicakla bebisine kavussayi nasip etsin

Son düzenleme:
canim ne guzel ya ben de arada sevip ustumu degistirip bebegimle ilgileneyim
boyle icim aciyor kedimi ihmal edince
sadece ben degil annemler de sevmiyorlar artik bebekle ilgileniyorlar diye kedim icin kotu olur yoksa
ben de cok istiyorum ileride oyun arkadasi olsunlar kedimle oglum su ilk aylarimizi atlatalim da
tesekkur ederim canim

Haklisin canm ama bn o ilk 3 ayı atlattım ya ondan merak ettim bi sorun olmasında

bence tedirgin olacak durum yok ama aklina takiliyorsa doktoruna danis canim
belki kan seviyen de dusmus olabilir halsizlik yapiyordur

selammlae nasılsınızz bakalım valla ggündüz vakit bulamıyorum çalışırken bundan az yoruluyodum
neyse prensesim sağoll canım benim hilalimmm dualarım seninle

megggggg nerdesin gece kusumm ya
bak artık ben gece takılıyorum

peri canım gecmıs olsun
benım arkadasımında aynen 7 aylık hamıleyken böbrek buyumesı olmuştu
amelıyat oldu hamleyken tel taktılar böbregıne
narkoz verdıler yanı
doğum yapana kadar öyle kaldı
normal ve zamanında doğumda yaptı
ınsallah kuzenınede allah sıfa verır

günaydın
cok mutsuzum
kocamın her söyledıgıme tepkı vermesinden bağırmasından bıktım artık
yanlış bır söz söylesem bıle yok hayatım öyle degıl söyle de
bağırma öküz gıbıdun gece evlendıgımızden berı ılk kez ayrı yattıkyanımda görmek ıstemıyorum onu

cnm eliste yazmış yeni gördüm bnm sadece faktör 5 te değil diğer şeylerde de pıhtılaşma çıktı
şimdi isimleri aklıma gelmiyo(hani mtfr protbilin vs fln)ondan dozum fazla ama genede doktora sorcam mutlaka
corasprini kesti şimdilik,birde bnm kanım hala sulanmıyo geçen hemşireler çok zor kan aldılar
dedim kan sulandırıcı alıyorum ondan mı dedim tam tersi şakır şakır akması lazm dedi
ama yok gelmedi resmen çıkmak istemedi
eşim bilgisayarımı getirdi ama tek elle zor yazıyorum benden şimdilik bu kadar sizi seviyoruzzzz

Hilalimmm hamileliğini sağlıkla tamamlayacak,sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına inşallah canım arkadaşım..
Seni seviyorum..

:) evet mantıklı bunu düşünmemiştim Oğluma bişey olmasında . Bide ya yüzüme kahve sürdüm cilde ii geliyo dediler diye annem görü kızdı saniyesinde sildim ama oğlumda leke olurmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…