everycim hata yapmışsınız kedinle bebeği ilk eve geldiğinde buluşturman lazımdı.
ben eve gelir gelmez pisimi sevdim sonra oğluşumu koklattım ilk kokladı pisim sanki pis bişey koklamış gibiydi yüz ifadesi şimdi ise iyice alıştıalrf kokladımı yüzünü burşturmuyor pisim:)))))))))))))
onun odasınada soktum bir iki kere oğlun beşiğine girdi tabi kızdım birdaha girmedi.
kıklıyken bile pisim yanımda ayak ucumda yattı aynı odad kaldık ama ilk başta pizim tavır yaptı bana 1 ay uzaktan baktı kıskandık azıcık.sonra alıştı sen yasak koydukça kedine cazip gelcek merak edecek en önemliside mutsuz olcak engelleme benim pisim oğluşa daha yeni yeni ben yanındayken sevdiriyor yoksa asla hala çekiniyor oğlumdan:)))))))
Ya kızlar bn bişey sorcam 19. Haftamdayim ama inanılmaz bi uyku Halim var 2 gündür nedeni ne olabilir sizce Dr ma sormadım henüz
mooncum aslında cok ıyı ıfade etmişsin ben de oyle olsun isterdim
ailem de destek olurdu ama kv burda kadın tam kedı dusmanı ve onun tavırları yuzunden ben de mesefa koymak zorunda kaldım bıraz yoksa kavga ederiz kadınla
bir de hamileyken hatta doguma gıtmeden son gun bıle karnımda yatan kedimi geldim geleli boynuma almadımbebegim daha kucucuk ve kıl yutması dusuncesı beni tedırgın edıyor aslında ve ister istemez boynumdan emzırırken falan gider eger mesafe koymazsam gibi geliyor. diger yandan kızıyorum kendıme kedımı ıhmal ettigim icin. boyle ıkılem ıcınde kalıyorum. hamıleyken hıc dusunmedım kedımın zararlı olabilecegini, hic cekinmedim ondan ama simdi biraz korkuyorum. bu konu senı tedirgin etmiş miydi hic canım
hamilelikte olur canım uyku hali
benim ilk 3 ay hep vardı cok uyuyordum cok halsızdım
bir de son gunlerde oyle olmustu
canim ne guzel ya ben de arada sevip ustumu degistirip bebegimle ilgileneyimtatlım normalde ben hiç sakınmadım çünkü pisim benim yanımda koynumda yatardı bebiş gelince küstü 1 ay yanımda yatmadı tavır yaptı.ama ben bir kıyafetimi onu severken giyiyordum bebişi emziriken ellerimi yıkayıp üstümü değişip emziriyordum allaha şükür bişi olmadı .tabi o ikinci plana atılma ister istemez oluyor oda alıştı oğlum yatar yatmaz hemen yanıma gelir sevdiri kendini şımarıklık yapar:) oyun oynarız oynamazsam kızıyor yakın zamandada birlikte oynarlar çok küçüklükten beri oğlum pisimi farkediyor şimdi ise cic yapmak için ııııııı diye bağırıyor sevince çığlık atıyor
tesekkur ederim canimHilalcim gexmise bakamamistim simdi gordum cok gecmis olsun Allah bebegini sana bagislasin
Everycim Allah anali babali buyutsun oglusunu insallah
Eminemmm hayirlisi olsun canim Allah o guzel gonlune gore vericek insallah
Kizlar benim kuzenim 7 aylik hamile vucudunda enfeksiyon varmis ateslwnince hastaneye yatirdilar simdide bobreginde buyume cikmis cikartmiyorlar hix boyle bisey duydunuz mu cok uzuluyorum Allahim isteyen herkese hamile kalmayi o hamileligide saglikla tamamlayip saglicakla bebisine kavussayi nasip etsin
Haklisin canm ama bn o ilk 3 ayı atlattım ya ondan merak ettim bi sorun olmasında
Hilalcim gexmise bakamamistim simdi gordum cok gecmis olsun Allah bebegini sana bagislasin
Everycim Allah anali babali buyutsun oglusunu insallah
Eminemmm hayirlisi olsun canim Allah o guzel gonlune gore vericek insallah
Kizlar benim kuzenim 7 aylik hamile vucudunda enfeksiyon varmis ateslwnince hastaneye yatirdilar simdide bobreginde buyume cikmis cikartmiyorlar hix boyle bisey duydunuz mu cok uzuluyorum Allahim isteyen herkese hamile kalmayi o hamileligide saglikla tamamlayip saglicakla bebisine kavussayi nasip etsin
Meggil sana oğlum dişleri ve arabası
Canım kıyamam ben size hiç Rabbim korusun meleklerimizi aman dikkat plesentan falan aşşagıdamı acaba oyuzdenmı kanaman oldu bıde elis de söylemiş 6000 clexsane cok mu geliyokı bende 4000 kullanıyorum sen 6000 kullanıyorum dıyınce ankaradaki doktoruma sordum 6000 fazla hetetezigot için 4000 kafi kanama yapar fazlası demişti corasprın de içiyoruz kanımız yeterince sulanıyo işte dahamı dıkkat etmemiz lazım ne uff Rabbim inş hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin nazlı kuzularımızı yat dınlen canım inş 16 haftadan sonra bıraz daha rahatlarsın bi kan tahlılı var kan curulmasının yeterliliğine bakılıyo belki ona bakılır fazlaysa ilacın dozunu azaltır kuzun senınle annesi cok nazlı ama bı okadarda inatçı sürekli Ya mübdiu ismini tesbih çekin Allaha emanetsiniz
cnm eliste yazmış yeni gördüm bnm sadece faktör 5 te değil diğer şeylerde de pıhtılaşma çıktı
şimdi isimleri aklıma gelmiyo(hani mtfr protbilin vs fln)ondan dozum fazla ama genede doktora sorcam mutlaka
corasprini kesti şimdilik,birde bnm kanım hala sulanmıyo geçen hemşireler çok zor kan aldılar
dedim kan sulandırıcı alıyorum ondan mı dedim tam tersi şakır şakır akması lazm dedi
ama yok gelmedi resmen çıkmak istemedi
eşim bilgisayarımı getirdi ama tek elle zor yazıyorum benden şimdilik bu kadar sizi seviyoruzzzz
:) evet mantıklı bunu düşünmemiştim Oğluma bişey olmasında . Bide ya yüzüme kahve sürdüm cilde ii geliyo dediler diye annem görü kızdı saniyesinde sildim ama oğlumda leke olurmu sizcecanim ne guzel ya ben de arada sevip ustumu degistirip bebegimle ilgileneyim
boyle icim aciyor kedimi ihmal edince
sadece ben degil annemler de sevmiyorlar artik bebekle ilgileniyorlar diye kedim icin kotu olur yoksa
ben de cok istiyorum ileride oyun arkadasi olsunlar kedimle oglum su ilk aylarimizi atlatalim da
tesekkur ederim canim
bence tedirgin olacak durum yok ama aklina takiliyorsa doktoruna danis canim
belki kan seviyen de dusmus olabilir halsizlik yapiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?