Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayy ne güseeeellll kimseler yooookkkk :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

slmm canlarrr ben geldimmm eceyi şimdi uyuttum ay bi halimizi gorseniz çok komgz ya bugun dra gttk dr şurup verdi eceye kaka yapamıo bagrsak tembelliği varmş haff .neyse verdk bugun şurubu iki saat once bi kaka iki dk beline çıktı o an yaptı dusunun neyse yıkadık sonra yeni ciciler giydi sonra tkrar bi kaka yne altını aldık o arada tam altını kapatırken bi de çiş yaptı badi yne ıslandı hopp yne üsütü başı komple degşti sonra emdi uyuo şimdi mışıl mışıl agır işçiyz valla

Arkadaşlarrr uzunnnn zamandırr gelemedim az önce yazılanları okudum ayy çok özlemişimm okumayı bile yaa hamişler doğurmuş hamile kalanlar olmuş maşallahh herkese bizde 3. ayımızı bitirdik çok şükür haziranda işe başlıycam malesef ama sadece anne sütü verdiğim için zor olacak ama napalım bakalım nasıl idare edeceğiz

hilalim kızlardan duydm çok uzldm kanamya ama bebş iimş çooooook şükür cnm bnm çokk dua edyrm senn için herşey yolna grcek kısa zamanda inşş ve saglıkla da alcaksn bebşini lucagna

Günaydın kızlar nasılsınız. Bana yardımcı olacak birini arıyorum. Cuma gününden beri emirle uğraşıyorum. Sağlık ocağında kontrolü vardı. Neyse ordaki doktor pipisine baktı. O sünnet derisi varya onun dar olduğunu pipi deliğinin görünmediğni. Ürololiye götürmemizı söyledi. Ben tabi hemen başladım ağlamaya. Sonra ürologdan önce kendi doktorunu aradım hemen dedim böyle böyle getir ben bakarım ddi. Getirdim ışte öyle bişey yok normal ddi. Ama gerçekten emirin sünnet derisi dardi sanırım doktor eliyle geri doğru çekti. Göründü biraz zorladı tabi. Sonra sıcak suyun içine oturt ddi merhem verdi. Gözü için de tobrex diye bi damla verdi capaklanma devam ediyodu çünkü. Neyse eve geldim ilk gün bişey yoktu. Dün ve bugün ışte emirin o sünnet derisinin iç kısmı kırmızılasmis. Deligi görünüyo ama kırmızı olmuş kafam takıldı iyice ya size de sormak istedim. Bir de emir bugün 4.gün kakasini yapmadı ne yapmam lazım fitil koydum yapar diye dün yapmadı. Termometre ucuyla denedim gene yok. Kafam bozuk kızlar morale ihtiyaçm var

bunda ağlanacak ne var canım
pipi ucu darlığı çok sık görülen basit bir problem
sünnet yaptırın sorun kökten çözülsün
bizim deöyleydi hem dar hem yapışık sünnetten sonra sıkıntı falan kalmadı doğal olarak
doktor açmak için zorladıysa kızarıklık o yüzdendir
kaka için de fitil vermişsin bekle bakalım yapar

bakalım olmazsa sünnet yaptırcm bende. Şuan pipisinin deliği görünüyor. Bakalım artık.

bakalım olmazsa sünnet yaptırcm bende. Şuan pipisinin deliği görünüyor. Bakalım artık.

pipi deliği hertürlü görünür zaten
darlık varsa sünnet derisini geriye çekip açamassın
normalde o derinin iyice açılıp ucunun çıkması lazım
çıkmıyosa yapışık demek ki
ve eğer yapışıksa sünnet olmazsa enfeksiyon riski çok fazla temizleyemediğinden haberin olsun

Bu dadlu bebeler yuva arıyorlarmış İstanbul anadolu yakasından.....

[video=youtube;1R1ic2JH3pc]http://www.youtube.com/watch?v=1R1ic2JH3pc&feature=endscreen[/video]

selam kizlar.

ah gazli bebeyle ugrasmak ne zor. hic de kilo almamis benim kuzum. olculeri de gecens eferden bazisi dusuk bazisi ayni. dr yanlislik oldu sanirim gecen sefer dedi. tr de adam akilli bir doktora gitmek istiyorum. ferda ankara da onerebilecegin saglam bir cocuk doktoru var mi canim benim ya. sutum mu yetmiyor, mama takviyesi gerekir mi, olcumlerine adamakilli bakabilecek ve bana akil verebilecek bilge bir insana ihtiyacim var :) doktor onerilerini bekliyorum.

dun asimizi olduk canimiz cikti resmen. cok huysuz kizim cok. yarin da turkiyeye yolculuk var kac saat bizim ufaklikla napacaz bilmem. insaallah guzel gececek hersey. bir de dun ii sefer ustuste kizimin bezinde kan gordum. yani cok sey var soracagim ama kafa kafa degil ki inanin beynim calismiyor resmen. ve cok halsizim.

iste boyle hepinizi ozledim, muhabbetleri ozledim. daha cok vakit ayirabilirim umarim tr de .. cunku kiza bakacak adam cok

arkadasim oncelikle hosgeldin topige,

40 gunde bir de olsa duzenli bir sekilde adet goruyorsan ben sorun olacagini sanmiyorum, cunku duzenli adet gormen duzenli yumurtladigini gosterir benim bildiigm.

tesekkürler canim hosbulduk bazen 45 günde oluyor nezaman yumurtladigimi anlamak icin sormustum sorumu belki benimgibi olupta hamile kalan vardir diye ben hesaplayicilara yazdim biri ayin 25 diyor diyeri 28 ,20 anlican kafam karisti peki adetten kac gün önce yumurtlama oludyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…