Meggil sana oğlum dişleri ve arabası
[\QUOTE]
puffy ne komedi oglusun var masallah..
Ayy ne güseeeellll kimseler yooookkkk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Ayy ne güseeeellll kimseler yooookkkk:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Günaydın kızlar nasılsınız. Bana yardımcı olacak birini arıyorum. Cuma gününden beri emirle uğraşıyorum. Sağlık ocağında kontrolü vardı. Neyse ordaki doktor pipisine baktı. O sünnet derisi varya onun dar olduğunu pipi deliğinin görünmediğni. Ürololiye götürmemizı söyledi. Ben tabi hemen başladım ağlamaya. Sonra ürologdan önce kendi doktorunu aradım hemen dedim böyle böyle getir ben bakarım ddi. Getirdim ışte öyle bişey yok normal ddi. Ama gerçekten emirin sünnet derisi dardi sanırım doktor eliyle geri doğru çekti. Göründü biraz zorladı tabi. Sonra sıcak suyun içine oturt ddi merhem verdi. Gözü için de tobrex diye bi damla verdi capaklanma devam ediyodu çünkü. Neyse eve geldim ilk gün bişey yoktu. Dün ve bugün ışte emirin o sünnet derisinin iç kısmı kırmızılasmis. Deligi görünüyo ama kırmızı olmuşkafam takıldı iyice ya size de sormak istedim. Bir de emir bugün 4.gün kakasini yapmadı ne yapmam lazım fitil koydum yapar diye dün yapmadı. Termometre ucuyla denedim gene yok. Kafam bozuk kızlar morale ihtiyaçm var
bunda ağlanacak ne var canım
pipi ucu darlığı çok sık görülen basit bir problem
sünnet yaptırın sorun kökten çözülsün
bizim deöyleydi hem dar hem yapışık sünnetten sonra sıkıntı falan kalmadı doğal olarak
doktor açmak için zorladıysa kızarıklık o yüzdendir
kaka için de fitil vermişsin bekle bakalım yapar
bakalım olmazsa sünnet yaptırcm bende. Şuan pipisinin deliği görünüyor. Bakalım artık.
Eki Görüntüle 702879 Eki Görüntüle 702880 Eki Görüntüle 702881 Eki Görüntüle 702882 Eki Görüntüle 702883 Eki Görüntüle 702884
Bu bıdıkları çaresiz bir şekilde su deposunda buldum anneleri yok,biberonla besleniyorlar şimdilik birbirlerini çok arıyorlar yapışık vaziyetteler.Fakat biraz büyüdükten sonra sizlerden onlara sıcak bir yuva verebilen olursa benden mutlusu olamaz,evde üç yetişkin kedim daha var ve baya zorlanarak seve seve ilgileniyorum.Lütfen arkadaşlar aklınızın bir köşesinde bulundurun almak isteyen olursa çok daha rahat bir yaşamları olur....
biride allahin cvp yazsin
arkadasim oncelikle hosgeldin topige,
40 gunde bir de olsa duzenli bir sekilde adet goruyorsan ben sorun olacagini sanmiyorum, cunku duzenli adet gormen duzenli yumurtladigini gosterir benim bildiigm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?