Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sanirim adetinden iki hafta once ( tam 14 gun ) yumurtlama oluyor. yani bende oyleydi.

emin olmak icin yumurtlama testlerini kullanabilirsin.

kizlar benim adetim 40 günde bir oluyor butun konulara yazdim hemen hemen benim gibi olupta hamile kalan varmi aranizda

Bence her ay 40 günde bir oluyorsan düzensiz adet sayılmaz yinede bir dr a görün aklında kalmasın ama bence gebeliğe engel değildir 40 günde bir olmak sadece yumurtlama gününün değişik olabilir ovulasyon testi kullan istersen.

ztar canım özeline yazdım
kendi doktorum o çok memenunum
yalnız ona gideceksen ben baştan söyleyim kilo almadıysa sütün yetmiyodur canım mama takviyesi yapmalısın kesinlikle
eğer tavsiye ettiğim doktora gidersen o da aynı şeyi söyleyecektir
bir de eğer ona gidersen kafanda ne kadar soru varsa yaz mutlaka sıkılmadan cevaplayan birisi
bana yoğurt mayalanışı muhallebi yapılışını falan bile anlatmıştı

Kızlar benim kızımda çok gazlı her gece saatlerce ağlıyor uykuya geçemiyor denemediğim ilaç kalmadı ilaç kullnırken gazını çıkarabiliyor ama yinede ağlıyor dr a götürüyorum çok şükür birşeyi yok sadece gazı var diyorlar ama gaz ilacıyla emdikten sonra gazı çıkmasına rağmen arısını neden geçirmiyorki.Birde gaz sancısı tutunca bir te sallamak sakinleştiriyor ama sallamakta sağlıksız beyine zarar veriyor diyorlar bir yandan düşünüyorum hepimiz sallanarak büyümedikmi diye ama yinede sallamak istmeesemde mecburum.

Haklisin ama bn kendimi hiç böyle kilolu görmemiştim ya o dan biraz garipsiyorum umarım B'nde dediğin gibi hemen veririm kiloları :)

sen nasil test yaptin nasil anlain sanirim yurt disinda oturuyorsun bende öyle nerde oturuyorsun hangi ülke ben almanyadayim

ben Amerikadayim canim. burda clear blue diye bir marka var. onun dijital yumurtlama testleri var ben onu kullanmistim, zaten ilk bir kac kez kullandim sonra yumurtlama gunumu ogrendikten sonra kullanmadim. yani internetten arastir. amazon.com dan bak. insanlar en cok hangi mrkaya oy vermislerse genelde iyi cikar.

oylemi dersin yahu ne cilelerle o goguslere sut geldi.. oyle isterimki sutum yavruma yetsin de baska birseye gerek kalmasin. ama hersey onun iyiligi icin. ne yapalim. ne gerekiyorsa yapacaz artik.

ve aynen dedigin gibi bir doktora ihtiyacim var. ben soracam o anlatacak cok tesekkur ederim ferdam hizir acil servisim

kizim dun asi oldu hala huzursuz hic keyfi yok cok uzuluyorum..

seni nasil anliyorum bilemezsin. ben bir de kac saat yok gelecem ne yapicaz hic bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun. sallamaya suna buna takma cok derim ben. hatta gecen annem aradi gazli bebeklere ayakta sallamak iyi geluyormus dedi. valla meganim ben kiz nasil rahat edecekse, nasil susuyorsa, dinleniyorsa o sekilde takiliyorum ki o gaz sancisi geldi mi bunlarin hepsi fasa fiso kaliyor yani.

Zatrım seninkinin gazı hala geçmedi mi bende bir ümit geçecek diye bekliyorum ama 4 aydan önce geçmiyor dememki.Senin cimcimen 2 ayını geçti sanırım dimi.
Evet o gaz sancısı geldiğinde hiçbirşey kar etmiyor bazen süpürge nin sesinde uyuyor bazen mutfak aspratörünün ama bazen onlarda fayda etmiyor neler denemiyoruzki ayakta sallınıyor bataniye arasında sallanıyor yüzüstü yatırıyoruz sırtını ovala karnını ovala yok hiçbirşey fayda etmyor saatlerce aralıksız ağlıyor şimdi birkaç gündür emziği tutuyorda en azından kriz anında memeye yapışma olayını atalattık.

Dün gece yine 3 e kadar ağladı en sonunda nasıl uyudu biliyomusun bele takılan titreşimli zayıflama kemerleri varya onu karyolasının içine koyduk bebeğe yakın koymadık ama hem sesinden hemde karyolayı biraz titreştirmesinden hemen uyudu.

Son düzenleme:

ah canim yaaa... bizimki de hala gecmedi canim ya. eve bebe gormeye gelen misafirler halime aciyor. en son gelenler korktu dediler ki iyiki tr ye gidiyosun cevrende insanlar olur rahat edersin azcik. sanirim en az 3 ay bizim bu gaz olayini gozden cikarmak lazim ki 6 aya kadar bile surebiliyormus bu durum. e gaz priblemi emmede de sorun oluyor. cocuk agrisi sizisindan emme saatleri , miktari birbirine giriyor bazen.

ne bileyim meganim cok zor. Rabbim baska sikinti vermesin ne yapalim.. olacak seyler bunlar..

Evet bize gelenler kriz anına denk gelirse kokuyor birşey oldu diye ben gayet sakinim yine tutu krizi diye gazlı bebeğin emme düzenide uyku düzenide olmuyor ama çok şükür tek sorunları bu olsun zamanla geçecek.benimki mıkırdanıyor öptüm senide zehrayıda

iyigecelerrrrrrr
bilin bakalımm neee olduu hiiiçç beklemediğim bir olaydııı:95:
nemiii tabiikii adet oldum başka ne olabilirki

Son düzenleme:
İyi geceler herkese iki gündür gezdik oğlum la

Bugün kedim beni çok güldürdü oğlumu n oyuncak araba s ı var geri çektiğin zaman onla acayip oynadı onu izlemesi bile acayip keyifli tatlı kızım

Topics çim yine boş

iyi geceler

Kızlarr nasılsınız biz iyiyiz cok şükür miniğimi cok özledim bu hafta kontrol var tecrubeli anneler int hangı sıteden aldıgınız ürünler güzel geldi tavsiye edersiniz ???? Bende yavastan bişiler slıyım kızıma dıyorum

Slm kızlar
dün geceyi cok zor geçirdik neyse allah beterinden saklasın
az önce dr ultrasonda baktı kanama kesenin dibinde kafam gitti bnm artık konuşulanları bile anlamıyorum
hüngür hüngür aglasam ancak açılırım
herşey güzel olcak dimi?

Kanamanın kesenin dibinde olması tehlikeli miymiş?
Hilalim geçecek inannnn
Az daha sabır canım benim.. Nurtopu gibi gelecek Allahın izniyle anasının kucağına nazlı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…