Slm kızlar
dün geceyi cok zor geçirdik neyse allah beterinden saklasın
az önce dr ultrasonda baktı kanama kesenin dibinde kafam gitti bnm artık konuşulanları bile anlamıyorum
hüngür hüngür aglasam ancak açılırım
herşey güzel olcak dimi?
Slm kızlar
az önce dr ultrasonda baktı kanama kesenin dibinde kafam gitti bnm artık konuşulanları bile anlamıyorum
herşey güzel olcak dimi?
Slm kızlar
herşey güzel olcak dimi?
Slm kızlar
herşey güzel olcak dimi?
ozimmm iim cnm bnm sen naslsn gecen yazdım sana görmedn ya da gördn yazdın ben görmedm ben de çok ozledm seni
iiz cnm ya gazla ugrasıorz işte biraz yorucu oyle boyle gecıo zaman bi bucuk ayı gectk ble
sen naslsn cnm bnm nasl gdıo bulantılar gecti mi kız mı olcakmş dr en son ne dedi
Kızlar Gamze de ayrılıyor biliyorsunuz..
En son görüşmelerinde olumlu gibiydi bişeyler ancak adam gene yapmış yapacağını!
Kızlarr nasılsınız biz iyiyiz cok şükür miniğimi cok özledim bu hafta kontrol var tecrubeli anneler int hangı sıteden aldıgınız ürünler güzel geldi tavsiye edersiniz ???? Bende yavastan bişiler slıyım kızıma dıyorum
Kızlar bugün bizim kırkımız çıktı
Kızım yıkandı uyuyor uyansın dışarı çıkıcaz dolaşmaya.
Anneannesiyle dedesi kızıma bebek arabası almaya gittiler artık hergün çıkarım
kızım gezmeyi çok seviyor hemen uyuyor evde huysuzlanınca artık kendmizi dışarı atarız.
Canım internetten giyim alma derim bence görerek almak daha iyi ben aldıklarımı hiç kullanmadım.Ya penyeleri kötü çıktı yada bedenleri tutmuyordu.
Hilalim dualarım seninle inşallah geçecek.
Ay maşallah meganım size yaa bak dogdu dogcak derken kırkı cıktı prensesin maşallah inş Rabbim saglıklı mutlu gunlerını göstersin sağol canım ya bende görmeden cesaret edemedim zaten görüp alırım artık ya inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?