Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilal emin olmamakla birlikde söylüyorum sanırım benimde kanama kesenin dibindeydi öyle hatırlıyorum, hatta her kontrolde kanama alanaı giderek küçülüyor diyordu. hani tam bu yuvarlak kesenin ucu açık gibi duruyordu tam ordaydı kanama, 36. haftaya kadar fitil şeklinde progestan kullandım ben, umarım sende sağlıcakla alıcaksın yavrunu kendini üzme şimdi hemen.

Canım benm inşallah sağlıcakla alıcaksın bebişini..sonuçta doktor kontrolündesin..insanların doğuma kadar kanaması olup ikizi filan oluyo...gelecek bebek nazla da olsa gelirr inşallah...

cnm benim pek bilgim yok ama dularım seninle inan hersey güzel olacak Rabbim neylerse güzel eyler bekleyelim sabırla duayla

Kızlar Gamze de ayrılıyor biliyorsunuz..
En son görüşmelerinde olumlu gibiydi bişeyler ancak adam gene yapmış yapacağını!

dualarm sennle hilalimm Rabbim büyük gececek kanama inanıorm dua ve sabır Allah'a emanet ...
hilalim ya fuat akercana da gtsene bi ? ne bleym o riskli gebelk uzmanı hem blıorm guvenıorsn druna da bi de onn görüşnü alsan şu ilaçlarla falan ilgili ?

Bi tane prof var riskli gebelik uzmanı ona gitcez
dualarınız için allah razı olsun
o kadar ihtiyacım varki
hbr vercem gene

hilalcim çok geçmiş olsun. ben uzun zamandır telden girdiğim için bakıp çıkıyordum.
sadce okuyodum.
inşallah her şey gececek canım üzülme.
sağlıkla gelecek miniğin

Canım çok geçmiş olsun kıyamam inş geçicek ni arkadadım 9 ay boyunca kanama yasadı plesenta ondeymiş oyuzden hep yattı kanaması oluyodu ama sayılı gun gectı gıttı oğlu saglıklı maşallahı var hiç korkma Rabbime emanet inş saglıkla dogucak ama seni biraz üzüyo sıpaa ısırcaz onun heryerını bı dogsun sen moralini yuksek tut inan o cok güclü bibebek annesi sıkı sıkı tutunuyo o sana az kaldı inş 16. Haftada gecer D-DİMER diye bi tahlil var kanın yeterli mi fazlamı curulmuş onu gösteriyo bana bakılmıştı 4000 lik clexsane yeterli demişti ayrıca benimde tromfobıllerimde protein -s ve protein -c degerlerımde bozuk tu Rabbim yardımcın olsun inş

ozimmm iim cnm bnm sen naslsn gecen yazdım sana görmedn ya da gördn yazdın ben görmedm ben de çok ozledm seni
iiz cnm ya gazla ugrasıorz işte biraz yorucu oyle boyle gecıo zaman bi bucuk ayı gectk ble
sen naslsn cnm bnm nasl gdıo bulantılar gecti mi kız mı olcakmş dr en son ne dedi

Görmedim heralde canım ıyıyız çok şükür bulantım gectı sadece cok yersem bulanıyo hersey ıyı cok şükür evet kız bariz gösterdi kızım kendını bu hafta ayrıntılıya gırıcez bakalım maşallah eceye kocaman oldu bıle ayy inş bizde görelim sağlıkla o gunleri kıyamam gaz sancılarınızda gecsın inş bian once duygum ya internetten nerelerden alışverıs yaptınız ben kalıtesı kotu gelirse dıye tedirgin oluyorum

Canım internetten giyim alma derim bence görerek almak daha iyi ben aldıklarımı hiç kullanmadım.Ya penyeleri kötü çıktı yada bedenleri tutmuyordu.

Hilalim dualarım seninle inşallah geçecek.

Son düzenleme:
Kızlar bugün bizim kırkımız çıktı
Kızım yıkandı uyuyor uyansın dışarı çıkıcaz dolaşmaya.
Anneannesiyle dedesi kızıma bebek arabası almaya gittiler artık hergün çıkarım
kızım gezmeyi çok seviyor hemen uyuyor evde huysuzlanınca artık kendmizi dışarı atarız.

Canım internetten giyim alma derim bence görerek almak daha iyi ben aldıklarımı hiç kullanmadım.Ya penyeleri kötü çıktı yada bedenleri tutmuyordu.

Hilalim dualarım seninle inşallah geçecek.

Ay maşallah meganım size yaa bak dogdu dogcak derken kırkı cıktı prensesin maşallah inş Rabbim saglıklı mutlu gunlerını göstersin sağol canım ya bende görmeden cesaret edemedim zaten görüp alırım artık ya inş

Sğaol canım evet çok şükür dediğin gibi daha dün gün sayıyordum sanki ne zaman doğacak diye.İnşalah Allah seninde hayırlsıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nasıl geçmiş anlamayacaksın bile.

Canım giyim olarak kipadan ff den aldıklarımdan çok memnunkaldım yıka yıka giydir hiç solmuyor penyeleri sertleşmiyor diğer aldıklarım soldu gitti çünkü çok sık yıkanıyor ama ff ler solmadı.Tabi başka markalarda kalitelidir ama bu hem uygun fiyatlı hemde kaliteli çıktı.
Pakette 3 lü tulumları var ff in 32 tl hem çok uygun hemde çok kullanışlı tavsiye ederim.çıtçıtlı atletlerde 5 lisi 32 idi yanlış hatırlamıyorsam.Bende dün gttim kızıma ince bir hırka aldım kapşonlu dışarı çıkarken giydiririm diye indirirmler oluyor yakınında kipa varsa mutlaka takip et derim.

Son düzenleme:
hilalcim allah yardımcın olsun canım
başka doktora gitmene sevindim
farklı göz herzaman iyidir
hem de riskli gebelik uzmanı ile çalışman çok daha iyi olacak
ravbim meleğini sana bağışlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…