Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Malesef canım ya kipa yok burda ( mothercare urunlerını cok begeniyorum oranın indirimlerini takip edicem

selam kızlar

hilal canım dualarım seninle inş hayırlı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına

kızlar merak ettıgım bısıy war tecrubelıler ıcın soruyorum ılıskıden nekadar sonra kasıkta batma olur

doktoro gecen hafta gittim canim hersey yolundda yumurtalarim tetemiz ben ev hanimiyim 2 cocugum var zaten ama onlarda böyle gecikmeli olmuyorum 3. cocugumu istiyorum ondan panik oldum bu ovulasyon testlerinin icinde en fazla benim gördügüm kadariyla 5,7 adet oluyo bana yetmezki ben yumurtladigim günü bulana kadarrr kac paket gider

gg diye bir site varya hani tamn adı yazamıyorum. ordan alabilirsin çok sayıda ucuza alırsın

Ben anca evime gidiyorum

Görüşürüz

gg diye bir site varya hani tamn adı yazamıyorum. ordan alabilirsin çok sayıda ucuza alırsın

ben yurt disindayim ama calerablau insallah yanlis yazmadim onu alicam takvimin gösterdigi tarihte kullanicam bakalim ne olcak netten yazdim bir alman sitesinden buldum takvimi gösterdigi tarihi yazcam bie ben hissediyorum yumurtladigimi resmen rahmim yerinden cikcamis gibi sanci ve cok akinti oluyor gercekten bundan 2 hafta falan önce böyle olmustum tahminim yani belirtileri okuyunca anladim

iyi akşamlar kimse yok yine ama olsun
hilalimmm canım benim rabbim yavrunun ve senin yardımcısı olsun inşallah

megimm nevoşun topiğinde yazdıklarını yeni gördüm kusura bakma
tabiki rutine beğlanınca daha sık gelirim merak etme
ben sohbet etmeyi özledim ama ya

cnm her zaman 40 günde adet oluyorsan 17 gün çıkar yani adet başlangıcından 40-17=23 gün sonra ovulasyon testini yapmaya başla, ama düzensizse işin zor, en erken kaç günde oluyorsan ona göre başlaman gerek teste..Allah bağışlasın çocuklarını da...

günaydın kızlar,

bu gece çok fenaydı, çınar hiç uyumadı sabaha kadar kucağımda salladım ne halim var ne gücüm. Çok da uykusuzum gözlerimin içi yanıyor

Günaydınnn

Sabahın köründe vergi dairesine gittik hallettik işi geldik..
Anca oturdum vallahi..
Ne güzel gene sadece 2-3 kişiyiz..

Pufimm çınar yormuş mu annesini

Günaydınnnnn.....hilalden haber yok galiba dualarım sizinle hilalcim inş ikinizde cok ıyı olucaksınız puffy ve ferda ikinizke buluştum ruyamda yemek yedik beraber :))

canim mesela gecen bunan önceki adetim 45.günde geldi bakalim hayirlisi tesekkürler canim iyi dileklerin icin

slmmm
biz geldikgittiğim perinatalog hem doktorumun sınıf arkadaşı hem asker arkadaşı çıktı iyimi
neyse 1 saaate yakın ilgilendi doktorumun yaptıgı tahlillere fln baktı iğnenin dozu için bana test yapılmış ztn
hastanede yatarken ve fazla gelmemiş bütün tedaviyi ve ilaçları dogru buldu ama ilaveten üslup olarak çok
rahat konuştu ve bebeğimi ayrıntılıda gördüm oyun saatine denk geldik nasıl net gördüm ağladım rahatladım
kanama alanı halen gözüküyor geçmesini bekliycez bende hastaneden çok bunaldım evde yatcam eger kanama
olursa gitcez hastaneye çünkü orda uyuyamıyorum yemek desen sınırlı ,benden haberler böyle işte bi süre
gelemezsem merak etmeyin kanama da geççcek en kısa sürede inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…