Sğaol canım evet çok şükür dediğin gibi daha dün gün sayıyordum sanki ne zaman doğacak diye.İnşalah Allah seninde hayırlsıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin nasıl geçmiş anlamayacaksın bile.
Canım giyim olarak kipadan ff den aldıklarımdan çok memnunkaldım yıka yıka giydir hiç solmuyor penyeleri sertleşmiyor diğer aldıklarım soldu gitti çünkü çok sık yıkanıyor ama ff ler solmadı.Tabi başka markalarda kalitelidir ama bu hem uygun fiyatlı hemde kaliteli çıktı.
Pakette 3 lü tulumları var ff in 32 tl hem çok uygun hemde çok kullanışlı tavsiye ederim.çıtçıtlı atletlerde 5 lisi 32 idi yanlış hatırlamıyorsam.Bende dün gttim kızıma ince bir hırka aldım kapşonlu dışarı çıkarken giydiririm diye indirirmler oluyor yakınında kipa varsa mutlaka takip et derim.
Bence her ay 40 günde bir oluyorsan düzensiz adet sayılmaz yinede bir dr a görün aklında kalmasın ama bence gebeliğe engel değildir 40 günde bir olmak sadece yumurtlama gününün değişik olabilir ovulasyon testi kullan istersen.
doktoro gecen hafta gittim canim hersey yolundda yumurtalarim tetemiz ben ev hanimiyim 2 cocugum var zaten ama onlarda böyle gecikmeli olmuyorum 3. cocugumu istiyorum ondan panik oldum bu ovulasyon testlerinin icinde en fazla benim gördügüm kadariyla 5,7 adet oluyo bana yetmezki ben yumurtladigim günü bulana kadarrr kac paket gider
Malesef canım ya kipa yok burda( mothercare urunlerını cok begeniyorum oranın indirimlerini takip edicem
gg diye bir site varya hani tamn adı yazamıyorum. ordan alabilirsin çok sayıda ucuza alırsın
doktoro gecen hafta gittim canim hersey yolundda yumurtalarim tetemiz ben ev hanimiyim 2 cocugum var zaten ama onlarda böyle gecikmeli olmuyorum 3. cocugumu istiyorum ondan panik oldum bu ovulasyon testlerinin icinde en fazla benim gördügüm kadariyla 5,7 adet oluyo bana yetmezki ben yumurtladigim günü bulana kadarrr kac paket gider
günaydın kızlar,
bu gece çok fenaydı, çınar hiç uyumadı sabaha kadar kucağımda salladım ne halim var ne gücüm. Çok da uykusuzum gözlerimin içi yanıyor
cnm her zaman 40 günde adet oluyorsan 17 gün çıkar yani adet başlangıcından 40-17=23 gün sonra ovulasyon testini yapmaya başla, ama düzensizse işin zor, en erken kaç günde oluyorsan ona göre başlaman gerek teste..Allah bağışlasın çocuklarını da...
Günaydınnn
Sabahın köründe vergi dairesine gittik hallettik işi geldik..
Anca oturdum vallahi..
Ne güzel gene sadece 2-3 kişiyiz..
Pufimm çınar yormuş mu annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?