slmmm
biz geldikgittiğim perinatalog hem doktorumun sınıf arkadaşı hem asker arkadaşı çıktı iyimi
neyse 1 saaate yakın ilgilendi doktorumun yaptıgı tahlillere fln baktı iğnenin dozu için bana test yapılmış ztn
hastanede yatarken ve fazla gelmemiş bütün tedaviyi ve ilaçları dogru buldu ama ilaveten üslup olarak çok
rahat konuştu ve bebeğimi ayrıntılıda gördüm oyun saatine denk geldik nasıl net gördüm ağladım rahatladım
kanama alanı halen gözüküyor geçmesini bekliycez bende hastaneden çok bunaldım evde yatcam eger kanama
olursa gitcez hastaneye çünkü orda uyuyamıyorum yemek desen sınırlı ,benden haberler böyle işte bi süre
gelemezsem merak etmeyin kanama da geççcek en kısa sürede inş
Hilalim ozim ve bebeiş hazırlığında olanlar bu yastığı aldım ve çok memnun kaldım mutlaka almanızı tavsiye ederim.
Kızım emdikten sonra yatarken sürekli yüzünü ekşitiyordu ve kusuyordu bu yastıkta rahat etti
hem bunu engelliyor hemde ilave olarak yan yatırma yastığına gerek olmuyor
foto internnetten alıntı
Eki Görüntüle 704991
yıne yemedı bu çocuk delı gıbı zırladım
çıldırma noktasına geliyorum bazen
allahım kimseye ıstahsız çocuk vermesın
hılal ıyı olmanıza coookkkk sevındım
cnm üzülme rabbim kolaylık versin oğluşunada iştah.bazen benimkide yemiyor oyunla şarkıyla kandırıyorum ne yapayım zor annelik
yıne yemedı bu çocuk delı gıbı zırladım
çıldırma noktasına geliyorum bazen
allahım kimseye ıstahsız çocuk vermesın
hılal ıyı olmanıza coookkkk sevındım
canım çok zor oluyor cidden allah yardımcın olsun
ayy canımm ben yedırırsem zaten oyunla sarkıyla kus uçtu ördek öttuyle yedırıyorum mama yapmadığımız koltuk oyuncak kalmadıkı
başka turlu yemıyor
balkonda salıncakda denedım yok
mutfakda mama sandalyesınde
oturma odasınada koltukda
yerde
çıldırdım sonundada bağırdım çocuğuma agladım
canım reflü ve güvenli yatış yastığı diye geçiyor ben gg dan aldım.aklına takılan bişey olursa yaz özeldensaol cnm ne olarak geçiyor bu yastığın adı?:44:
bekleriz tavsiyelerinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?