Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende geliyom ama kismeler yokkkkk hilal canım nasılsınız ???

Ayyy çok şükür canım benim cok sevindim gecicek tabiii sen rahat ol sadece azcık nazlı kuzuu bebeğin saglıklı ve senınle ya çok şükür ayrıntılıda cinsiyet görmedimi ?? Herseyıne bakılmış bak için rahat etsin kanama illada bişeyler kotu demek degıl olabılıyo herkezin bunyesi farklı inş 4 ay bitince daha rahatlıycaksın canım Rabbime emanetsiniz cok merakta bırakma bizi inan kac gündür aklımdasın arayıp msj atıp rahatsız etmekte istemedim iyi bak kendinede kuzunuda

Hilal bu da geçecek Allahın izniyle canım arkadaşım

Hilalim ozim ve bebeiş hazırlığında olanlar bu yastığı aldım ve çok memnun kaldım mutlaka almanızı tavsiye ederim.
Kızım emdikten sonra yatarken sürekli yüzünü ekşitiyordu ve kusuyordu bu yastıkta rahat etti

hem bunu engelliyor hemde ilave olarak yan yatırma yastığına gerek olmuyor
foto internnetten alıntı

Son düzenleme:
bizzz geldik herkes nasıl bakalımgeçmişe bakamadım hilalimm dualarım seninle allahın izniyle bişiycik olmuycak bebişine

saol cnm ne olarak geçiyor bu yastığın adı?:44:

bekleriz tavsiyelerinizi..

yıne yemedı bu çocuk delı gıbı zırladım
çıldırma noktasına geliyorum bazen
allahım kimseye ıstahsız çocuk vermesın

hılal ıyı olmanıza coookkkk sevındım

yıne yemedı bu çocuk delı gıbı zırladım
çıldırma noktasına geliyorum bazen
allahım kimseye ıstahsız çocuk vermesın

hılal ıyı olmanıza coookkkk sevındım

cnm üzülme rabbim kolaylık versin oğluşunada iştah.bazen benimkide yemiyor oyunla şarkıyla kandırıyorum ne yapayım zor annelik

cnm üzülme rabbim kolaylık versin oğluşunada iştah.bazen benimkide yemiyor oyunla şarkıyla kandırıyorum ne yapayım zor annelik

ayy canımm ben yedırırsem zaten oyunla sarkıyla kus uçtu ördek öttuyle yedırıyorum mama yapmadığımız koltuk oyuncak kalmadıkı
başka turlu yemıyor
balkonda salıncakda denedım yok
mutfakda mama sandalyesınde
oturma odasınada koltukda
yerde
çıldırdım sonundada bağırdım çocuğuma agladım

huhuhuuuu kızlar ben geldim. nasılsınız görüşmeyeli yeni hamiş haberleri varmı. ben giremiyorum uzun zamandır. kızım büyüdü haftaya 7. ayını dolduruyo. sizlerle geçen günlerimi unutmadım. zor günlerde sizler vardınız.bebek sahibi olamıycam derken kızım büyüdü bile. allah olmayan herkese versin.hoşçakalın

merhba kızlar nasılsınız ben pek giremedim umarım herkes iyidir
dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebek nasip eder rabbim
hepiniz öpyrm grşrz

kolay değil tatlım rabbim sabır versin tüm anneler

kızlar nasılsınız?
ben cok iyiyim
son 2 ay kaldı
Tosunum iyice büyüdü artık hareketlerinde vucut hatlarını hissediyorum
cuma günü 1590 gr dı oglum:))
Sabır ve Sabırsızlıkla bekliyoruzz

Odamız gelicek perşembe günü

çantamı da hazırladım....

Artık cok fazla yürüyemiyorum hemen yoruluyorumm
öyle işteee şuanda bi sıkıntımız yok cok sükürrr saglıkla gelmesini bekliyorummm

duygum 5 dk engeline takıldım özelden yazamıyorum.

ben kübraya humananın iyigeceler çayından vermeye başladım sanki o kaka yapmasını rahatlaştırdı ama gaz sorunumuz aynen devam ediyor.

bence su verme mama yemiyor suya gerel yokki çay ver ama yinede sen bilirsin ben gaz ilacı olarak nurse harveys kullnıyorum şuan

hilalimm çok şükür çok sevndm cnm arkdasımm
gececek hepsi hiçbşey kalmıcakk saglıkla alcaksn kuzunu kucagna dualarm aklm sennleee cnm bnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…