Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Rüsgaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anan gelmiyo diye,sana da hasret kaldık iyi mi
Ben annamammmm söyle anana gelsin,sık sık eklesin fotonu yakuşuklum pirensimmmmm :98:
Maşallahhhhhhhhhh sana

Kimseler de yookkkk ooohhhhhhhh topik bana kaldddııııııııı ne güzeeeelllllllll

:95::95::95::95::95::95:

Ayyyyy heyecanda elim ayagıma dolandı perimmmmm hamileymiş nasıl sevindim anlatamam
her aklıma geldiginde çok dua ettim ve perim sende zor sınavlardan geçtin ama bak melegin anneler gününde gelmiş
sırada daha cok taze gebe var canı gönülden inanıyorum

bizde dün kontrole gittik bol bol poposunu gösterdi kanama alanı geçmemiş ama bebek büyüyor dr keyfi yerinde dedi cinsiyet söylemedi cünkü hep popo gördük:)heralde yrn gene kv de geçcez bana bakıyorlar sagolsunlar

Masallah kuzeyee ablanlarin yanina gelmesine cok sevindim Ferdacim
Hilosumm oyle mutluyum kii cok sukur bende bugunleri gordumm darisi diger arkadaslarimiza insallah bizde saglikla kavusalim
Sende icini ferah tut melegin artik buyudu hicbisey olmadan kavusucaksiniz Allaha emanetsiniznikinizde
cok tebrık ederım gozun aydın canım artık guzel gunler senı beklıyor kalp atısından sonra da cınsıyet telası ve sonrası saglıklı bır hamılelık dılerım
Canim tesekkur ederim insallah gercekten suan bi kalp atisi telasi var sonrasida gelicek insallah

Masterimm evet sabrin sonu selametmis ama o gunleri hatirlamak bile istemiyorum insallah tamamende unutturur bebegim bana onunsimdiden cok seviyorum

Saol melisacim ne uzdum kendimi ama yine degermis diyorum cok guzel bi duygu simdiden icimde bi telas var
Senin ilk haberini aldigin gunu hatirliyorum ne cabuk gecmis zaman masallah
Senin cinsiyet neydi hic ogrenemedim yaa Allah kavustursun canim

pericim hayırlı ugurlu olsun canım inşallah coook güzel bi hamilelik gecirirsin
o kadar güzel bi duygu ki anlatamam
suanda cevremde beni gören hamile olmak istiyo nedenseee bana da mı yakıştı cok neeeee

ablamın 2 tane kızı var 2 yaş arayla ve cok zorlandı ikiside bebekti cünkü şimdi birazcık büyüdüler ama asla 3. cocugu düşünmezdi cocuk duymaya tahammülü yoktu
bugün beni gördükce ayy yeniden hamile olasım geldi zorla bebek yaptırcan insana diyoooooo

o kadar güzel bişeyyy

Bu arada Melisanın Kızı olcak :) benimde oglummmm inşalllaahhh

bakalım seninki hangiimize arkadaş gelicek:)))

Selam kızlar nasılsınız ben döndüm evimdeyim ev arıyoruz yakında taşınacağız.Doğu depresyona girdi galiba yapışık geziyoruz sürekli ağlıyor gece yanımda uyumak istiyor ve yemek yemek istemiyor çok mutsuz kalabalığa alıştı tabi şimdi sakinlikten hoşlanmadı yavrum.Keşke imkanım olsa da hep ailemle yakın olsam Ailesine yakın olanlar bunun kıymetini bilin tek başına hayat çoook zor valla.Kimse yok buralarda ya

.ace'den muhabbet eden arkadaşlar,beni çok yalnız bıraktınız burda haberiniz olsun

günaydın herkeseeeeeeeee
ayyy perimin altında o gebelik takvimini gördüm ya yüzüm aydınlandı resmen
ohhhhhhhhhhhhh beeee diyorum
bende birazdan çıkıcam saglık ocagına gidicem ilaçlarımı fln alcam
güzel bir gün olsun hepimizeeeeeeee

birde eşim çok merak ediyor cinsiyeti bana sorup duruyo sanki ben biliyorumda söylemiyorum

nasılsın hilal mide bulantın filan gecti mi:44:cinsiyet belli olur belki gitseniz yorum yapar da boşver en iyisi 16 dan soonra gitmek..ben 18 de gittim mesela dr çok kesin konuştu...

Meggil geldi Günaydınnn

Pufim yazdım sana
Napıyosunuz bakiim fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…