Masallah kuzeyee ablanlarin yanina gelmesine cok sevindim Ferdacimgünaydınyavru kuzular
herkesler iyi midir acaba
ankarada son günlerim haftasonu gidiyoruz artık
ablamlar da ıspartaya yanımıza taşınıyor bilmeyen varsa mutluyum o yüzden
bu arada kuzey yürümeye başladı ve babası ilk adımlarını göremedi
kader napalım
şimdi kuzeyi sallıyorum ev hepkalabalık oluyor gelen giden
artık ıspartada daha sık gelirim inşallah
seviyorum sizi öptümm
Hilosumm oyle mutluyum kii cok sukur bende bugunleri gordumm darisi diger arkadaslarimiza insallah bizde saglikla kavusalimAyyyyy heyecanda elim ayagıma dolandı perimmmmm hamileymiş nasıl sevindim anlatamam
her aklıma geldiginde çok dua ettim ve perim sende zor sınavlardan geçtin ama bak melegin anneler gününde gelmiş
sırada daha cok taze gebe var canı gönülden inanıyorum
bizde dün kontrole gittik bol bol poposunu gösterdi kanama alanı geçmemiş ama bebek büyüyor dr keyfi yerinde dedi cinsiyet söylemedi cünkü hep popo gördük:)heralde yrn gene kv de geçcez bana bakıyorlar sagolsunlar
Canim tesekkur ederim insallah gercekten suan bi kalp atisi telasi var sonrasida gelicek insallahcok tebrık ederım gozun aydın canımartık guzel gunler senı beklıyor kalp atısından sonra da cınsıyet telası ve sonrası saglıklı bır hamılelık dılerım
Masterimm evet sabrin sonu selametmis ama o gunleri hatirlamak bile istemiyorum insallah tamamende unutturur bebegim bana onunsimdiden cok seviyorumgünaydınnn
kac gündür telden giriyorum yazamadım sadece okudum
periiiiiiilk pufi den duydumm nasıl mutlu oldum anlatamammm
sabrın sonu selamet demiştimmmmmdeğerinde yüksek cıkmış masallah
inş. kucagına aldığın zamanları da göreceksiniçinde kıpır kıpır ederken kendini üzdüğün zamanlar aklına bile gelmeyecek buda sana ders olsun umuttt hep var
Saol melisacim ne uzdum kendimi ama yine degermis diyorum cok guzel bi duygu simdiden icimde bi telas vargunaydın kıslar nasılsınız bakıyım bi kac haftam kaldı gun sayıyorum ben eksikleri tamamlama derdindeyim. sizler nasılsınız.
peri cigim cok sevindim canım ya bak bosuna yıprattın kendini geldi melegin işte allahın iznıylede guzel bi hamılelik gecireceksin insallah bi tanem . ,darısı isteyen herkesin basına insallah.
Masallah kuzeyee ablanlarin yanina gelmesine cok sevindim Ferdacim
Hilosumm oyle mutluyum kii cok sukur bende bugunleri gordumm darisi diger arkadaslarimiza insallah bizde saglikla kavusalim
Sende icini ferah tut melegin artik buyudu hicbisey olmadan kavusucaksiniz Allaha emanetsiniznikinizde
Canim tesekkur ederim insallah gercekten suan bi kalp atisi telasi var sonrasida gelicek insallah
Masterimm evet sabrin sonu selametmis ama o gunleri hatirlamak bile istemiyorum insallah tamamende unutturur bebegim bana onunsimdiden cok seviyorum
Saol melisacim ne uzdum kendimi ama yine degermis diyorum cok guzel bi duygu simdiden icimde bi telas var
Senin ilk haberini aldigin gunu hatirliyorum ne cabuk gecmis zaman masallah
Senin cinsiyet neydi hic ogrenemedim yaa Allah kavustursun canim
.ace'den muhabbet eden arkadaşlar,beni çok yalnız bıraktınız burda haberiniz olsun
günaydın herkeseeeeeeeee
ayyy perimin altında o gebelik takvimini gördüm ya yüzüm aydınlandı resmen
ohhhhhhhhhhhhh beeee diyorum
bende birazdan çıkıcam saglık ocagına gidicem ilaçlarımı fln alcam
güzel bir gün olsun hepimizeeeeeeee
birde eşim çok merak ediyor cinsiyeti bana sorup duruyo sanki ben biliyorumda söylemiyorum
puffy, jack siz napıyosunuz...
puffy, jack siz napıyosunuz...
Meggil geldiGünaydınnn
Pufim yazdım sana
Napıyosunuz bakiim fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?