Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

napim canım çalışıyorum....vakit buldukcad burdayım sizleri takip ediyorum....sen napıyosun nasılsın?
hosgeldin meggg nbr cnm

İyiyim şekercim,ben de işteyim işte..
kocamla beraberiz biz burda..:26:
firmadan geliyorlar falan,arada müşteriler vs arada arada yazabiliyorum..

Hosgeldin Elis ay kiyamam ben pasaya sikiliyor tabi sessizlikte ama ben ona arkadas getiricem insallah havalarda ne fena duzelsin goruselim nerden ev bakiyorsunuz bu taraflara gelin
Hilal canim benim yaa aslinda yapmicaktim kalp atisini duyunca yarim dedim sonrada amann Allah emanet Allahinnizniyle biseyvik olmucak insallah diyipniyice gebe moduna girdim
Bende kalp atisninduyunca gidicem saglik ocagina
Bu arada benimkin1 gun ileride gidiyormus usg he gore 5 haftalikken karindan gorduk kesesini 1cm e yakindi 10 gun sonra cagirdi 6+3 oluyor kalp atisi duyulur mu acaba
Bide ogrenmek istedihim bisey var simdi 6+3 olunca o 7 haftalik mi demek oliyorbyani kusurat eklenince
Basladim sorulara

Demek guzel hamissin sen masallah oyle gerkes ozendihine gore

Allah ablana bagislasin yavrularini ama hakketen dogursun bitane daha ben tatsiz biseybyasamadigim surece sevdim hamisligi
Ayy insallah yavrularimiza kavusuruz sizde dogum bendede bi kalp atisi telasi sormayin gitsin
Arkadasim zorla cin takvimine bakti erkek dedi ama bakalim pek inanmiyorum onlara zaten yeterki saglikli olsunn

Bu arada herkese gunaydinnn hepimiz icin guzel bir gun olsun

Son düzenleme:
Estradiol E2 467 pg/ml Normal 20 - 47 Menopoz Sonrası20 - 40 Mid Foliküler Faz27 - 122 Mid Lüteal Faz49 - 291 Periovülotör Faz95 - 433
FSH FSH 5,22 mIU/mL Normal Mid Foliküler3,85 - 8,78 Mid siklus 4,54 - 22,51 Mid luteal 1,79 - 5,12 Postmenopoz16,74 - 113,6
Lüteinleştiren hormon (LH) LH 2,31 mIU/mL Normal Mid foliküler 2,12 - 10,89 Mid siklus 19,18 - 103,03 Mid Luteal Prolaktin Prl 0 DK 8,17 Normal
TSH TSH 1,96 µIU/mL Normal 0,34 - 5,6

Aspartat transaminaz (AST) AST 19,6 U/L Normal Yetişkin: 0 - 35
Alanin aminotransferaz (ALT) ALT 13,1 U/L Normal 0 - 35
Laktik Dehidrogenaz (LDH) LDH 144 U/L Normal Yetişkin: 0 - 248
Kalsiyum (Ca) CA 9 mg/dL Normal Yetişkin: 8,8 - 10,6
Fosfor (P) FOSFOR 3,71 mg/dL Normal 16 - 59 Yaş: 2,4 - 4,4
Sodyum (Na) (serum ve vücut sıvılarında, herbiri) NA 142 Normal
Potasyum K 4,07 Normal
Klor (Cl) CL 106 Normal

Canım hosgeldinizzzz
Keseyi görmüşsünüz cok şükür kalp atışlarını dınlıyceksin annedi korkma Rabbime emanet ler 6+3 ideal duylması için ama bazen 8 haftada duyulabılır takvim işini sorma bana şimdi soruyolar kac aylık dıyee bole bakıyorum hafta soyluyorum sanırım 6 bitmiş 7 .haftaya girmiş olucaksın çin takvimi bende tutmadı hatta su on ikinci haftada tarama testınde hcg ye gore yorumluyolar oda tutmadı oğlan cıkıyodu hepsınde prenses ama bizimki inş

Ozimm ne kadarcsukretsek az yaa bu gunleri gordum bi cogunuzun haberi verdigi gunu du gibi hatirliyorum simdi buyudu gobusleriniz darisi basima sonrada isteyen tum arkadaslara insallah
Cinsiyet gercekten onemli degil insan sunu yasayinxa dahada iyi anliyor yeterki saglikli olsunlar
Keseyi hemen gorunce belki kalp atislarida hemen gelir diye heveslendim hayirlisi bakalim
Senin ki yavas yavas tekmelemeye baslar minik prenses

Merhaba ıssız bırakılan topiğim ve ıssız kalan Meggil

Son düzenleme:
Prensesim canım Şükürler olsun Allahım güldü yüzümüze Rabbim kimseyi evlat hasretıyle sınamasın arzu eden herkeze nasip etsin inş sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabiki yavaş yavaş tepıklıyo kayıyo daha cok
günaydın güzel topiğim
mutlu ve huzurlu bir gün olsun
kuzey 11 aylık oldu bugün
ne çabuk büyüdü
Maşallah ferda ya ne cabuk buyuyo tam bı erkek oldu yakışıklı maşallah cok guzel bi cocuk fotolarına bakıp sıkıştırıyorum Allah nazarlardan korusun darısı bize inş
Merhaba ıssız bırakılan topiğim ve ıssız kalan Meggil

Sabahtan beti yazıyom megım ıssız degıll burdayızzz

günaydın güzel topiğim
mutlu ve huzurlu bir gün olsun
kuzey 11 aylık oldu bugün
ne çabuk büyüdü

hıc bısey anlamadık dımı ferda
benımkıde bugun 9 buçuk oldu
yasına az kaldı
ben ılk dogdugu anları 1-2 aylık halını cok özlüyorum galıba

meg kız boşa takılıyosun o sosyal patlaşım sitesine
kimse yok ki orda da in cin top oynuyor

evet cidden çok hızlı büyüdü yavrum benim
o kadar tatlı geliyor ki gözüme yürüyünce resmen koşarak gidiyor
yenisini yapacam çabuk büyüdü bu ahaha

Ne kadar da guzel bir haber bu boyle sukurler olsunnn

Bak annesi onun da zamani simdiymis iste. Sen kendini paraladiginla kaldin hemen toparlan simdi yavrun icin nedense kizin icin diyesim geldi birden.. Cok sevindim arkadasim .. Ne kadar sukretsek az ..

Rabbim saglikla, hayirla, huzurla, kolayca tamamina erdirsin insaallah

bende geldimmmm
hava fena değil bugün oğlumla dısarı cıkıcam etimizi haşladım miss gibi bi corba yapıcam paşama ferdaa
megggg

Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşlh okadar sevindimki resmen gözlerim doldu
bana gelince uzun zamandır gelemiyorum çünki gücüm yok buraya gelipde yazmaya ama dışardan okuyorum sürekli
perimide görünce dayanamadım yazmak istedim kendimden çok bahsetmek istemiyorum canınızı sıkmamak adına bebeğimi kaybettim ben maalesef neden diye sorular sormayın lütfen düşük yaptım zor zamanlar geçirdim kendimi dinledim birazcık atlattım sayılır
ama halen ümidim var yine olucak inşalhh deniyoruz yine bakalım kısmet hepinizi seviyorum gelicem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…