napim canım çalışıyorum....vakit buldukcad burdayım sizleri takip ediyorum....sen napıyosun nasılsın?
hosgeldin meggg nbr cnm
İyiyim şekercim,ben de işteyim işte..
kocamla beraberiz biz burda..:26:
firmadan geliyorlar falan,arada müşteriler vs arada arada yazabiliyorum..
Hosgeldin Elis ay kiyamam ben pasaya sikiliyor tabi sessizlikte ama ben ona arkadas getiricem insallah havalarda ne fena duzelsin goruselim nerden ev bakiyorsunuz bu taraflara gelinSelam kızlar nasılsınız ben döndüm evimdeyim ev arıyoruz yakında taşınacağız.Doğu depresyona girdi galiba yapışık geziyoruz sürekli ağlıyor gece yanımda uyumak istiyor ve yemek yemek istemiyor çok mutsuz kalabalığa alıştı tabi şimdi sakinlikten hoşlanmadı yavrum.Keşke imkanım olsa da hep ailemle yakın olsamAilesine yakın olanlar bunun kıymetini bilin tek başına hayat çoook zor valla.Kimse yok buralarda ya
Hilal canim benim yaa aslinda yapmicaktim kalp atisini duyunca yarim dedim sonrada amann Allah emanet Allahinnizniyle biseyvik olmucak insallah diyipniyice gebe moduna girdimgünaydın herkeseeeeeeeee
ayyy perimin altında o gebelik takvimini gördüm ya yüzüm aydınlandı resmen
ohhhhhhhhhhhhh beeee diyorum
bende birazdan çıkıcam saglık ocagına gidicem ilaçlarımı fln alcam
güzel bir gün olsun hepimizeeeeeeee
birde eşim çok merak ediyor cinsiyeti bana sorup duruyo sanki ben biliyorumda söylemiyorum
Demek guzel hamissin sen masallah oyle gerkes ozendihine gorepericim hayırlı ugurlu olsun canım inşallah coook güzel bi hamilelik gecirirsin
o kadar güzel bi duygu ki anlatamam
suanda cevremde beni gören hamile olmak istiyo nedenseee bana da mı yakıştı cok neeeee
ablamın 2 tane kızı var 2 yaş arayla ve cok zorlandı ikiside bebekti cünkü şimdi birazcık büyüdüler ama asla 3. cocugu düşünmezdi cocuk duymaya tahammülü yoktu
bugün beni gördükce ayy yeniden hamile olasım geldi zorla bebek yaptırcan insana diyoooooo
o kadar güzel bişeyyy
Bu arada Melisanın Kızı olcak :) benimde oglummmm inşalllaahhh
bakalım seninki hangiimize arkadaş gelicek:)))
Canım hosgeldinizzzzHosgeldin Elis ay kiyamam ben pasaya sikiliyor tabi sessizlikte ama ben ona arkadas getiricem insallah havalarda ne fena duzelsin goruselim nerden ev bakiyorsunuz bu taraflara gelin
Hilal canim benim yaa aslinda yapmicaktim kalp atisini duyunca yarim dedim sonrada amann Allah emanet Allahinnizniyle biseyvik olmucak insallah diyipniyice gebe moduna girdim
Bende kalp atisninduyunca gidicem saglik ocagina
Bu arada benimkin1 gun ileride gidiyormus usg he gore 5 haftalikken karindan gorduk kesesini 1cm e yakindi 10 gun sonra cagirdi 6+3 oluyor kalp atisi duyulur mu acaba
Bide ogrenmek istedihim bisey var simdi 6+3 olunca o 7 haftalik mi demek oliyorbyani kusurat eklenince
Basladim sorulara
Demek guzel hamissin sen masallah oyle gerkes ozendihine gore
Allah ablana bagislasin yavrularini ama hakketen dogursun bitane daha ben tatsiz biseybyasamadigim surece sevdim hamisligi
Ayy insallah yavrularimiza kavusuruz sizde dogum bendede bi kalp atisi telasi sormayin gitsin
Arkadasim zorla cin takvimine bakti erkek dedi ama bakalim pek inanmiyorum onlara zaten yeterki saglikli olsunn
Bu arada herkese gunaydinnn hepimiz icin guzel bir gun olsun
Ozimm ne kadarcsukretsek az yaa bu gunleri gordum bi cogunuzun haberi verdigi gunu du gibi hatirliyorum simdi buyudu gobusleriniz darisi basima sonrada isteyen tum arkadaslara insallahCanım hosgeldinizzzz
Keseyi görmüşsünüz cok şükür kalp atışlarını dınlıyceksin annedi korkma Rabbime emanet ler 6+3 ideal duylması için ama bazen 8 haftada duyulabılır takvim işini sorma bana şimdi soruyolar kac aylık dıyee bole bakıyorum hafta soyluyorum sanırım 6 bitmiş 7 .haftaya girmiş olucaksın çin takvimi bende tutmadı hatta su on ikinci haftada tarama testınde hcg ye gore yorumluyolar oda tutmadı oğlan cıkıyodu hepsınde prenses ama bizimki inş
Prensesim canım Şükürler olsun Allahım güldü yüzümüze Rabbim kimseyi evlat hasretıyle sınamasın arzu eden herkeze nasip etsin inş sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabiki yavaş yavaş tepıklıyo kayıyo daha cokOzimm ne kadarcsukretsek az yaa bu gunleri gordum bi cogunuzun haberi verdigi gunu du gibi hatirliyorum simdi buyudu gobusleriniz darisi basima sonrada isteyen tum arkadaslara insallah
Cinsiyet gercekten onemli degil insan sunu yasayinxa dahada iyi anliyor yeterki saglikli olsunlar
Keseyi hemen gorunce belki kalp atislarida hemen gelir diye heveslendim hayirlisi bakalim
Senin ki yavas yavas tekmelemeye baslar minik prenses
Maşallah ferda ya ne cabuk buyuyo tam bı erkek oldu yakışıklı maşallah cok guzel bi cocuk fotolarına bakıp sıkıştırıyorum Allah nazarlardan korusun darısı bize inşgünaydın güzel topiğim
mutlu ve huzurlu bir gün olsun
kuzey 11 aylık oldu bugün
ne çabuk büyüdü
Merhaba ıssız bırakılan topiğim ve ıssız kalan Meggil
günaydın güzel topiğim
mutlu ve huzurlu bir gün olsun
kuzey 11 aylık oldu bugün
ne çabuk büyüdü
bombalayacam o .ace'i :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?