Kızlar kızıma benden grip bulaştı ben çok çabuk atlattım aslında 3 gün sürdü sadece ama ne kadar dikkat etsemde kızımada bulaştı bugün dr a götürdüm şuan ilaca gerek yok ateşini kontrol altında tut yükselirse getir dediler ama inşallah yğkselmez sadece burun damlas kullnıyoruz.İnşalalah çabuk iyileşir.burnu tıkalı diye sinirleniyor bugün bir aladı ilk defa gösünden boncuk boncuk yaşlar süzüldü çok üzüldüm neyseki şimdi iyi çok şükür karnı doydu uyuyor kuzum.
geçmiş olsun canım
emiyor ya çabuk atlatır merak etme
Meg didoş yazlıkta 20 sinde gelecek
sağol ferdam mahşalalh kuzeye yürümeye başlamış
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşlh okadar sevindimki resmen gözlerim doldu
bana gelince uzun zamandır gelemiyorum çünki gücüm yok buraya gelipde yazmaya ama dışardan okuyorum sürekli
perimide görünce dayanamadım yazmak istedim kendimden çok bahsetmek istemiyorum canınızı sıkmamak adına bebeğimi kaybettim ben maalesef neden diye sorular sormayın lütfen düşük yaptım zor zamanlar geçirdim kendimi dinledim birazcık atlattım sayılır
ama halen ümidim var yine olucak inşalhh deniyoruz yine bakalım kısmet hepinizi seviyorum gelicem yine
selam..bu nedir canım topikte in cin peri yakan top oynuyolar
bırdağyımmmmmmm görünmez mod aktif
gamze ben çok özledim seni
iyiyim çok şükür hayat telaşesi uğraşıp duruyoruz...sen nasılsın..selam şekercim..
evet kimse face de değiliz diyor ama ben alıyorum haberlerini,ordan konuşuyor topik halkıbuluşma planları,tartışmalar vs vs vs
bu sebeple burda bulamazsın onları..
sen nasılsın?
selam şekercim..
evet kimse face de değiliz diyor ama ben alıyorum haberlerini,ordan konuşuyor topik halkıbuluşma planları,tartışmalar vs vs vs
bu sebeple burda bulamazsın onları..
sen nasılsın?
Ztarim cokntesekkur ederimm evet zamani simdiymis ama beklemekte ne zordu be :))
Ne kadar da guzel bir haber bu boyle sukurler olsunnn
Bak annesi onun da zamani simdiymis iste. Sen kendini paraladiginla kaldin hemen toparlan simdi yavrun icin nedense kizin icin diyesim geldi birden.. Cok sevindim arkadasim .. Ne kadar sukretsek az ..
Rabbim saglikla, hayirla, huzurla, kolayca tamamina erdirsin insaallah
Rossedim inan cok uzuldumcanim arkadasim Allahim tez zamanda tekrat nasib etsin kucaginada sahlicakla versin insallahRabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşlh okadar sevindimki resmen gözlerim doldu
bana gelince uzun zamandır gelemiyorum çünki gücüm yok buraya gelipde yazmaya ama dışardan okuyorum sürekli
perimide görünce dayanamadım yazmak istedim kendimden çok bahsetmek istemiyorum canınızı sıkmamak adına bebeğimi kaybettim ben maalesef neden diye sorular sormayın lütfen düşük yaptım zor zamanlar geçirdim kendimi dinledim birazcık atlattım sayılır
ama halen ümidim var yine olucak inşalhh deniyoruz yine bakalım kısmet hepinizi seviyorum gelicem yine
Lovely cok gucmis olsun minigine insallah hemencik atlatirKızlar kızıma benden grip bulaştı ben çok çabuk atlattım aslında 3 gün sürdü sadece ama ne kadar dikkat etsemde kızımada bulaştı bugün dr a götürdüm şuan ilaca gerek yok ateşini kontrol altında tut yükselirse getir dediler ama inşallah yğkselmez sadece burun damlas kullnıyoruz.İnşalalah çabuk iyileşir.burnu tıkalı diye sinirleniyor bugün bir aladı ilk defa gösünden boncuk boncuk yaşlar süzüldü çok üzüldüm neyseki şimdi iyi çok şükür karnı doydu uyuyor kuzum.
bende seni özledim megom ya senle bi dertleşsek şöyle uzuncana rahatlıycam azda hattı iptal ettirmiş mesut
iyiyim çok şükür hayat telaşesi uğraşıp duruyoruz...sen nasılsın..
bak sen şu hatunlaratenhalarda gizli gizli buluşuyolar demek...
ben buralara uğramayalı siteyi kullanmayı unutmuşumkayboldum
Sağol canım çok şükür doğdu kızım bir buçuk aylık oldu.Evet ismini doğru hatırladınlovely hayırlı olsun arkadaşım bebeğini kucağına almışsın çok şükür.Şimdi tevafuken gördüm yazılarını çok sevindim kübra bebek doğmuşta büyümüş bile:)
ismini yanlış hatırlmadım inşAllah:/
Lovely cok gucmis olsun minigine insallah hemencik atlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?