Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkürler blumm

Ben eve gidiyorum nihayet
beni özlerseniz şayet,daha sık gelin olur mu

hepinize teşekkür ederim megim gamzem lovely moon ütopya iyi dilekleriniz için yine olucak inşalahh seviyom sizleri
Pericim artık gelirim daha sıkça yine hamile kalırım inşlhh hayırlısıyla

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmdi ayyyyyyyy çok heyecan yaptımmmm cunku şimdi gordummmmmm
sana hep bu durumda sunu demeyi hayal edıodm şimdi dicemm ben sana demedm miiiiiiiiiiiiiii
ay gerçekten çok sevndm cnm arkdsım ya oncelkle saglıklı huzurlu bi hamilelik sonrasında da saglıkla kucagna almanı dlıorm çok opyrm yanaklarndan da

hemn gidip once nasıl vermssn bu hamşlk hberini ona bakaym

perim dinlen sen tabii bebeğim
Tesekkur ederim Megimden izinliyim
periprenses hayırlı olsun...senin adına çok sevindim...

megim petshop işi senin için çok iyi olmuş valla...insanın sevdiği işle ilgilenmesi ne güzel olur
Tesekkurler bluem kizinids senide opuyorum

hepinize teşekkür ederim megim gamzem lovely moon ütopya iyi dilekleriniz için yine olucak inşalahh seviyom sizleri
Pericim artık gelirim daha sıkça yine hamile kalırım inşlhh hayırlısıyla
Insallah canim hemencik hamis kalip gelirsin
Duygummm bir bilsen nasil surptiz geldii Allahima bin sukur cok mutluyum bide pit pitlari duyalim ayaklarim yerden kesilicek ruyada gibiuim evett sen demistin ama beklemek cok zor insallah guzel gunler bekliyordur beni o zor gunleri tamamen unuturum
Op eciskoyu benim icin

Kizlar gecen persembe cok dua etmistim bu kandilde bebgimle oruc tutmak nasip olsun diyede agzimdan cikmisti aslinda hala gonlumden yapmak geciyor ama esimde cok uzun tutma bisey olursa diyor Allaha dua et telafi edicem diye diyor napsam bilemedim ne olur akil verin gercektende cok uzun birazda sik acikiyorum ayy Allahim yol goster bana

Ferda bana yüz vermedi bugün :26:
seslendim ama bişey demedi

muhteşemi izlemece senin gibi..
tüm gün burdaydım zaten ben :2:
sen napıyosun bakiim :26:özlüyorum seni he

aynenn muhteşemm gecee
ben gün içinde pc açmaya bile fırsat bulamıyorum çoğu zaman
bugün çarşı pazar dolaştım eve geldim yemek yap ders çalış bu saat oldu
ev hatunu oldum benn:86:bende seni ve sizi özlüyorumm megilim

muhtemelen görmemiştir megim hatırlarsan bir ara bendee alındıydımm

juliaaaaaaaaaaaaaa

özledik tabi be çatlakım

aşk olsun sen özlenmezmisinnn yaaaa
hoşgeldinn nasılsın bakalımm anlat dinleyelim

canlarım iyiyim ben maşallah diyin çok iyiyim hemdee antonyomla babamın arası düzeldi gibiiii ve her an beni istemeye gelebilirler tatlıya bağlancak sanırım sonunda benim işşşşş sabrettimmmmm mükafatınıda alıorum yavas yavas sanki maşallah diyin ne olur

kocaman birr MAŞALLAH diyelim ozaman juliam
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah:123::123::123::123::123::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…