Ztarim cokntesekkur ederimm evet zamani simdiymis ama beklemekte ne zordu be :))
Cok sukur bugunlerime insallah saglikla kucagimada alirim
Kizini ve seni opuyorum
Rossedim inan cok uzuldumcanim arkadasim Allahim tez zamanda tekrat nasib etsin kucaginada sahlicakla versin insallah
Hep bekledim gelmeni birakma yine ugra arada
Bende tesekkur ederim insallah hepimizi guzel hunler bekler bundan sonra
Lovely cok gucmis olsun minigine insallah hemencik atlatir
Megim aklim hep burda ama gunduz arkadaslarim ugruyor sonrada azicik dinleniyim diyorum :26:
Tesekkur ederim Megimden izinliyimperim dinlen sen tabii bebeğim
Tesekkurler bluem kizinids senide opuyorumperiprenses hayırlı olsun...senin adına çok sevindim...
megim petshop işi senin için çok iyi olmuş valla...insanın sevdiği işle ilgilenmesi ne güzel olur
Insallah canim hemencik hamis kalip gelirsinhepinize teşekkür ederim megim gamzem lovely moon ütopya iyi dilekleriniz için yine olucak inşalahh seviyom sizleri
Pericim artık gelirim daha sıkça yine hamile kalırım inşlhh hayırlısıyla
Duygummm bir bilsen nasil surptiz geldii Allahima bin sukur cok mutluyum bide pit pitlari duyalim ayaklarim yerden kesilicek ruyada gibiuim evett sen demistin ama beklemek cok zor insallah guzel gunler bekliyordur beni o zor gunleri tamamen unuturumperimmmmmmmmmmmmmmmmmmmdi ayyyyyyyy çok heyecan yaptımmmm cunku şimdi gordummmmmm
sana hep bu durumda sunu demeyi hayal edıodm şimdi dicemm ben sana demedm miiiiiiiiiiiiiii
ay gerçekten çok sevndm cnm arkdsım ya oncelkle saglıklı huzurlu bi hamilelik sonrasında da saglıkla kucagna almanı dlıorm çok opyrm yanaklarndan da
hemn gidip once nasıl vermssn bu hamşlk hberini ona bakaym
selamlarrr gece kuşu varmıııııııııııııııııııı
ben nöbetçi olarak burdayım
napıyosun emoşum
iyiym megilim ancak bu saatte fırsat bulabilyorum
sen neler yapıyosun bakalım
muhteşemi izlemecesenin gibi..
tüm gün burdaydım zaten ben :2:
sen napıyosun bakiim :26:özlüyorum seni he
Ferda bana yüz vermedi bugün :26:
seslendim ama bişey demedi
[sıze=3]beni özlemediniz mi meg ve jaliş[/sıze]
[sıze=3]beni özlemediniz mi meg ve jaliş[/sıze]
muhtemelen görmemiştir megim hatırlarsan bir ara bendee alındıydımm
juliaaaaaaaaaaaaaa
özledik tabi be çatlakım
aşk olsun sen özlenmezmisinnn yaaaa
hoşgeldinnnasılsın bakalımm anlat dinleyelim
canlarım iyiyim ben maşallah diyin çok iyiyim hemdee antonyomla babamın arası düzeldi gibiiii ve her an beni istemeye gelebilirler tatlıya bağlancak sanırım sonunda benim işşşşş sabrettimmmmm mükafatınıda alıorum yavas yavas sanki maşallah diyin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?