Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İyi akşamlar hanımlar

elisim kucağımda laptop uyukluyorum iyi mi
seni de çok özlüyorum ben
daha sık gelin olur mu..

ben gidiyorum ama sabahtan burdayım.. öpüyorum elisim emoşum culyam

Son düzenleme:
Ben saçlarımı kestirdim.Önce bi model kestirdim eskisinden farkı yoktu sadece biraz daha kısaldı sonra gittim katlı kestirdim önler de perçemli oldu çok sevdim ama perçemler biraz uzun kaldı kahkül oldu resmen biraz düzelttirecem onu da.Abim giller dalga geçti ersin ve ddaşlar vardı ya ona benzetti biraz baktım hakket benziyor Ama bi cöle yapıyom hooop şekle giriyor.

elissss güle güle kullannn saçlarını

Sağol canım sevdim valla değişiklik oldu.Aaaa en önemlisini demeyi unuttum ben 60 kilo oldum.Gebe kalınca 64 tüm 3 sene önceki kiloma döndüm çok mutluyum.Ben kaçtım doğu ağlıyor hemen uyursa belkim gene gelirim

Niye bu saatte hiç biriniz olmuyosunuz ondan sonra vay efendim gelmediler:))))
Megim bu arada dünden beri pek iyi sayılmam bunalımdayım zira..

Canım ben ne dıycegımı ınan bılmıyorum cok uzuldum Rabbim sabır versın tez vakıtte tekrar nasıp etsın saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar inş

rosses cnm Rabbim tez zamanda minigini yollasn tkrar ve sımmsıkı tutunsun inşş annecgne umut , sabır ve dua herşeyin anahtarı gerçekten

Son düzenleme:
pericim tebrik ederim canim...
darisi basimiza ins. ama olmuyor iste olmayinca olmuyor..
kusura bakma dogru duzun sevinemedim bile hakkini helal et... Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin..
ben de bi koseye bi kobuga cekileyim ve gunlerce orda aglayayim istiyorum..
ne anneler gunum ne evlilik yildonumum ne dogum gunum hic birinde bana guzel bi hediye olarak gelmedi bebegim..
yillar geciyor benim halim nolcak bilmiyorum...
cok bunaliyorum cok..
Rabbim icimize ferahlik versin.. ins hepiniz cok cok mutlu olursunuz...
ben gelmesem daha iyi olur buraya..

canım kıyamam cok uzuldum yazdıklarını okuyunca
umudunu yıtırme rabbım herkese verıyor evlat ama zamanı var gerçekten sabretmek zor bende bılıyorum uzulme desemde uzuluyor ınsan ımrenıyor
allahım sanada nasıp etsın ınsallah

Tamam ben de gelmeyeyim o zaman..
Madem gebe kalamayan,bebeği olmayanlar gelmeyi tercih etmiyor......

Sizce burda sadece gebe bebe muhabbeti mi yapılıyor.. Dostluklara ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…