Günaydın kızlar biz bugün mesaiye erken başladık beste 8 de kalktı
Slm herkese
dün rose un yazdıklarını okudum ama bişey yazamadım cok zor oldugunu biliyorum ama tekrar gebe kalcagınıda biliyorum bunların hepsi gecicek senden tek arzum buna inanman bizde seni cok seviyoruz arada gel hbr ver roses
beyazkelebek senin yazdıklarını okurkende sanki perinin eski yazdıklarını okur gibi oldum bu bi süreç evt beklemek cok zor ama beklenen cok degerli ve eger bunları bi sınav gibi görürsen gönlünü ferah tutarsan daha kolay zmn geçer
megin dediklerine de ayrıca katılıyorum bizzat bende 2 yıl oldu anca gebeyim diyebiliyorum adam akıllı ama onca zmn azmı kahrımızı çektik,yeri geldi geyik yaptık sabahladık herşey bebek muhabbetinden ibaret degilki burda
Slm herkese
dün rose un yazdıklarını okudum ama bişey yazamadım cok zor oldugunu biliyorum ama tekrar gebe kalcagınıda biliyorum bunların hepsi gecicek senden tek arzum buna inanman bizde seni cok seviyoruz arada gel hbr ver roses
beyazkelebek senin yazdıklarını okurkende sanki perinin eski yazdıklarını okur gibi oldum bu bi süreç evt beklemek cok zor ama beklenen cok degerli ve eger bunları bi sınav gibi görürsen gönlünü ferah tutarsan daha kolay zmn geçer
megin dediklerine de ayrıca katılıyorum bizzat bende 2 yıl oldu anca gebeyim diyebiliyorum adam akıllı ama onca zmn azmı kahrımızı çektik,yeri geldi geyik yaptık sabahladık herşey bebek muhabbetinden ibaret degilki burda
Canim ne demek hakkini helal et tabiikipericim tebrik ederim canim...
darisi basimiza ins. ama olmuyor iste olmayinca olmuyor..
kusura bakma dogru duzun sevinemedim bile hakkini helal et... Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin..
ben de bi koseye bi kobuga cekileyim ve gunlerce orda aglayayim istiyorum..
ne anneler gunum ne evlilik yildonumum ne dogum gunum hic birinde bana guzel bi hediye olarak gelmedi bebegim..
yillar geciyor benim halim nolcak bilmiyorum...
cok bunaliyorum cok..
Rabbim icimize ferahlik versin.. ins hepiniz cok cok mutlu olursunuz...
ben gelmesem daha iyi olur buraya..
Hilosum ne guzel yamis isteSlm herkese
Kizlar hepinize sevgiler
Tum annelerin hamilelerin ve her ay bebegine umutla yaklasan anne adaylarinin anneler gununu kutlarim
Gunler okuyor ama hicbisey yazamiyordum
Biliyorsunuz umudum cok kirilmisti spora baslamistim hic aklina gelmezdi ama 5 gunluk gecikmenin uzerine bugun test yaptim sanirim hayatimda alabilicegim en guzel anneler gunu hediyesini aldim Rabbim tamamina erdirsin hamileyim cok sukur bende bugunu gordum
Bu yolda hemen hepinizin bende cok manevi emegi var esimle once anneme sonra size haber veriyorum
İdrarla koyu cizgi gorduk simdi kan verdim
Suan cok saskin ve heycanliyim aslinda komik bi hikayemde var yoldayiz İstanbula kv gidiyoruz hepinizi opuyorum
Rabbim isteyen herkese anneligi yasatsin
anneler gunnde almş guzel hberi bak
bebşini bekleyen diger arkdaslarma da umut olsn ışık olsun umutszlk yokkk er ya da geç gelcek bu bebeler bak perm nasıl umutsuzdu ama Rabbim ol dedi nasıl da oldu
kız peri şimdi dıosndr eşi haklıymş die demi adam dogal olcak deyi duruodu dedgi gibi de oldu kocaman bi maşallah tkrar size
kızlar ya valla benm içime dogyo he blıordm perini az kaldıgını ozlemimi de blmştm
şimdi gairp bi bicmde emineyi hssedıorm ondan da bi kaç ay içinde ii hberler alcz gibime gelıo
sonra da dvm etcek herkes hamiş kalcak arka arkayaaa
Evet diyorum ki boyle guzel guzel gunde boyle jmutsuz bi anda geldi Rabbim almaz onu bende o pitpitlari duyarim
Esim hakliymis ah ama o korkunun tarifi yok
Evett sen demistin :)))
Cok sukur guzel gunler o gozyaslarimi unuttursun bebegim simsiki tutunsun
Allah hetkese en kisa zamanda nasib etsin
inşallah cnm yazaten sen hep pozitifsin maşallah..kalbin temizdir kesin senn
öyle olur cnm inş sen merak etme..anasına bak kıznı al demişleroyle derler cnm saolsnlar kalbm temzdir kmse için asla kötü düşnemem ama eskden saflık da vardı şimdi onn ayarını ii yaptım hayır demeyi blıorm o mesafeyi ii koydm ama herkes için ii şeyler olsn istıorm küçklgmden beri boyleym ben inş kızm da benm gibi hep ii şeyler düşnr ister herkes için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?