Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın bu arada
Furkan yarım saat daha uyusa ne güzel olur
yarın asıya göturcem bugun gezmeye gıdecegız oğlumla

moon canım ben ıyı hatırlıyorum furkanın desteksız oturmasını (cok gecmedıya ustunden)
7 buçukken oturuyordu ama arkaya yastık koyuyordum arada denge gıdıyordu
tam 8 aylık olduğunda desteksız düşmeden oturmaya başladı canım
cok cok nadır gerıye doğru dusup kafayı vurduğu oluyordu ama yınede

Slm herkese
dün rose un yazdıklarını okudum ama bişey yazamadım cok zor oldugunu biliyorum ama tekrar gebe kalcagınıda biliyorum bunların hepsi gecicek senden tek arzum buna inanman bizde seni cok seviyoruz arada gel hbr ver roses

beyazkelebek senin yazdıklarını okurkende sanki perinin eski yazdıklarını okur gibi oldum bu bi süreç evt beklemek cok zor ama beklenen cok degerli ve eger bunları bi sınav gibi görürsen gönlünü ferah tutarsan daha kolay zmn geçer

megin dediklerine de ayrıca katılıyorum bizzat bende 2 yıl oldu anca gebeyim diyebiliyorum adam akıllı ama onca zmn azmı kahrımızı çektik,yeri geldi geyik yaptık sabahladık herşey bebek muhabbetinden ibaret degilki burda

çok güzel özetlemişsın

Hilal tam düşündüğümü yazmışsın beyaz kelebek arkadaşı tanımıyorum ama mesajını okuyunca peri de daha 2 hafta önce böyle şeyler yazıyordu, ben de yazıyordum, buradaki pek çok kişi de yazıyordu die düşünmüştüm....Rabbim veriyor ben hala inanamıyorum mesela, ama biz insanoğlu geleceği göremediğimiz için acaba olacak mı die kendimzi yiyip bitiriyoruz..

Valla nasıl oluyor bilmiyorumda bende sizlerde geçtiniz aynı dönemlerden bide biz kadınlar cokmu kişisel alıyoruz bazı şeyleri ben kendimi bahtsız gibi hissediyordum ama rabbim öyle şeyler karşıma cıkardıki ne şanslıyım demeye başladım
daha dün haberlerde vardı bi çift yıllarca cocuk sahibi olamıyor kadına rahim nakli yapılıyor ama bunlar hep cok uzun znm zarfında oluyor sonra tüp bebek yapıyor ama düşük yapıyor o kadın bile tekrar deniycez cok umutluyum diyor yani nasıl zorlu yollardan geçenler var biz hmn yıpranıyoruz
yok arkadaş öyle yılmak pes etmek yok rabbim izin verdigi müddetçe çabalamak var

Canim ne demek hakkini helal et tabiiki
Bende hic olmucak zannediyordum inann ozel gunler gecti ustunden ve ben hepsinde belki surpriz yapar diye heveslenip ne hayal kirikliklari yasadim
Hatirlarsan esim tedavi istemiyor ben asilamavyaptiranla nasil ozeniyordum bir adim ileti gidebildikleri icin
En son bu ay annemin israriyla bi dr a gittim oyle bir konustu ki asilamada sans cok dusuk hadi size tup bebek yapalim ama onada cok heveslenmeyn tarzinda ben ondan sonra 1 hafta uyudum yataktan cikmadi hetssniye abartmiyorum hickira hickira agladim hic ama hic zerre umidim kalmadi
Enim uzuntimden hadi dedik bari asilama yaptiralim
Neyse ben klomen tedavisi gordum 3 ay kilo aldim yemedim icmefim ama resmen coktum
Gozumde enfeksiyon cikti herpes cikti ilac filan dedim hadi kizim spora normalde hamileyimdir diye kipirdamayan ben 10-20 kg agirliklatla calistim egzersizlet yaptim adetim 5 gun gecti ivimde bo heves var ama umudum yok en anneler gununde gercekten hayallerimdeki gibi gercek oldu
Ama hevuk arkadasimkzin ettigi gibi dua ettim elimde Yasin nasil yalvardim allaha bana bu kandilde bebegimle oruc tutmayi nsdpnet dedim inan suanda orucluyum kendim icin kalp atislarini diliyorum sizler icinde tez zamanda bebek diliyorum
Ben 18 ay ne kadat agladim ne.er yadadim seni cok iyi anliyorum Allah a yalvar sakin vazgecme dualarimdasin canim
Hilosum ne guzel yamis iste
Rosessimde en kisa zamanda guzel haberlerle gelicek

Ben hala inanamiyorum hamile olduguma insallah kalbini duyarsam yavrumun o zaman inanicam ve arkadaslar belirti diye bisey yokmus bu erken donemde hatta ben midem bulansin istiyorum :))

Bu arada prolaktin sorunu olanlar baska sorun yoksa haftad 1 yarim dostinex ictim ben yukselmesin diye cunki yukselince adet olamiyordum

anneler gunnde almş guzel hberi bak
bebşini bekleyen diger arkdaslarma da umut olsn ışık olsun umutszlk yokkk er ya da geç gelcek bu bebeler bak perm nasıl umutsuzdu ama Rabbim ol dedi nasıl da oldu
kız peri şimdi dıosndr eşin haklıymş die demi adam dogal olcak deyi duruodu dedgi gibi de oldu kocaman bi maşallah tkrar size

Son düzenleme:
kızlar ya valla benm içime dogyo he blıordm perini az kaldıgını ozlemimi de blmştm
şimdi gairp bi bicmde emineyi hssedıorm ondan da bi kaç ay içinde ii hberler alcz gibime gelıo
sonra da dvm etcek herkes hamiş kalcak arka arkayaaa

Evet diyorum ki boyle guzel guzel gunde boyle jmutsuz bi anda geldi Rabbim almaz onu bende o pitpitlari duyarim
Esim hakliymis ah ama o korkunun tarifi yok
Evett sen demistin :)))
Cok sukur guzel gunler o gozyaslarimi unuttursun bebegim simsiki tutunsun
Allah hetkese en kisa zamanda nasib etsin

beyazkelebek sabırrrrrr bak peri de aynı şeyleri yazıodu umut btti gibi gorunur ama bi kıvlcmla yollar melegini sana umutmaaa

inşallah cnm ya zaten sen hep pozitifsin maşallah..kalbin temizdir kesin senn

blıorm o korkuyu blmezmiym ki beni blrsn poztfmdr falan ama ben bile ters düz olmştm o donemde sabretmedi atlatlması en zor donem Rabbim kmseyi bu yolda oyalamasn
gözyaşlarn kalbinn bi köşesnde kalcak bebgni kucagna her aldgnda kokusunu duydgnda şükretceksn unutmucaksn asla ama deger be diceksn bu guzellk için herşeye degermş ii ki geldi ii ki yanmda diceksn permmm ay gerçekten çok sevndm be

isteyennnn butunnn canlarma nasip et tez zamanda Rabbimmmmmmmmmmm

inşallah cnm ya zaten sen hep pozitifsin maşallah..kalbin temizdir kesin senn

oyle derler cnm saolsnlar kalbm temzdir kmse için asla kötü düşnemem ama eskden saflık da vardı şimdi onn ayarını ii yaptım hayır demeyi blıorm o mesafeyi ii koydm ama herkes için ii şeyler olsn istıorm küçklgmden beri boyleym ben inş kızm da benm gibi hep ii şeyler düşnr ister herkes için ...

öyle olur cnm inş sen merak etme..anasına bak kıznı al demişler

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
bende bugün dualarımı ettim bütün bebek özlemi çekenler için Allah kabul etsin
inşlah bende önümüzdeki miraç kandilini bebeğimle geçiririm ve bütün isteyen arkadaşlarım aynı şekilde
çok umutluyum ama bir yanımda hep buruk değişik bir duygu anlayamıyorum yaa
pericim aynı anda kalırız inşlh diyoduk hep önümüzdeki ay güzel haberler vermeyi çookk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…