inşlh canım çok teşekkür ederim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınherşey ii olcak roseum kısa zmanda gelcek melegn tkrar sabır ve dua ii olcak herşey ...
Herkese merhabaa
Kızalar saçlarım uzadı kurumuyor ve uğraşması zor oluyor kestirmek istiyorum kesitirmişkende değişiklik olsun diye boyamak istiyorum gebelik sürecinde boyamadım hiç şuan kendimi çok bakımsız hissediyorum değişikliğe ihtiyacım var ama emzirirken saç boyanıyormu?bir zararı olurmu?
ben emzirirken saç boyatmanın bir zararı olduğunu düşünmüyorum. zaten sürekli de boyattım :)
Puffym peki organik boya yada bitkisel boyamaı kullandın yoksa bildiğimiz boyalardanmı şimdi kızımla dışarı çıkıcazda eğer boyatılıyor dersen çıkmışken boya alıcam ve dönüştede saçlarımı kesitircem eşime akşam değişik görünmek istiyorum
megilimm tavıklımm nasılsınız bakalım
Dualarimdasin canim yakinda gelicen guzel haberle insallahslm kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun
bende bugün dualarımı ettim bütün bebek özlemi çekenler için Allah kabul etsin
inşlah bende önümüzdeki miraç kandilini bebeğimle geçiririm ve bütün isteyen arkadaşlarım aynı şekilde
çok umutluyum ama bir yanımda hep buruk değişik bir duygu anlayamıyorum yaa
pericim aynı anda kalırız inşlh diyoduk hep önümüzdeki ay güzel haberler vermeyi çookk istiyorum
Duygum valla kalp kalbe karsıymış aynen bende peri her geldiginde heh şimdi gebeyim diycek diye bekliyordum ve şimdik bende emineye taktım sıradaki gebe o olcak bence
perim valla bak bulantı isteme bir geliyo pir geliyo valla saka bi yana bnm azaldı ama hala var özellikle sabahları cok zorluyor
ya bide ben merak ediyom façebukta ne konuşuyonuz
Selam kızlar
Ya ben hiç uykumu alamıyorum bıraksalar 15 gün uyurum
Beste de nasıl başarıyorsa pijamasını çıkarıyor
bende iyimm tavıklımm koşturmaca evimin kadınıiiyiz cnm sen nasılsın, valla benden duymuş olma herkesin içine yakında senden güsel haberler alcakları doğuyomuş..sue hilal filan.. seni çekiştirirlerkene duydum
Dualarimdasin canim yakinda gelicen guzel haberle insallah
Sende benim gibi bebisinle dualar edicen ilk kandilde insallah
Seviyorum seni
Bencede Emine heran hamis kalabilir ayagimi suruyorum kizlar pespese gelin
Biran once bebisimin pit pitlarini duymak istiyorum
Sonra cinsiyetini ogrenmek istiyorum vee alisverisyapmak istiyorum
Allahim bunlari yazan benmiyim sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?