Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla çok haklısın ya çevredekiler hep olumsuz. bana da erken diyolar. ya size ne kardeşim hayat benim hayatım. ne istiyosan hep tersi söylernir zaten.istiyosan erken istemiyosan ne zaman olcak diye sorarlar. aman çok da tınn boşver.

hehehhhhehehehehhehe karnımız içeri doğru büyüyo evettt

Bende 5 aylık evliyim, ama herkes geç kalmadan olsun diyor, yaşlarımız yeterliymişmiş bunun için...
Dediğiniz gibi sanki hamile olsak duymayacaklar, hatta bir hamile haberini alamadık diyenler bile var, sanki aradan yıllar geçmiş.
Yıllar geçmiş olsa bile bu muhabbetleri çok yalnış buluyorum ben, herkes ister bir evladı olsun sonuçta, tekrar tekrar sormanın ne alemi var anlamıyorum.

ben görmeyeli 2 hamiş haberi daha var maşallah tebrikler arkadaşlar inşallah sıkıtısız gebelik yaşarsınız tadını çıkarırsınız hatta ve hayırlı sağlıklı evlatlarınızı kucaklarınıza almanız dileğiyle

Şuanda vandamısın hala çok geçmiş olsun.İnşallah rabbim hayırlısı ne zamnsa ozaman nasip etsin hepimize anne olmayı..

Adetten itibarende gün aşırı çok yorucu olmazmıki:26:Bizde ilk zamnlar öyle yapıyordukta bir zamn sonra çok yorucu oluyor.Bence adet tarihlerin düzenli değilse en sağlıklısı ovulasyon takibi için olan testlerden kullanmakMegimde dahil topikte birçok kişi kullanıyor
hehehhhhehehehehhehe karnımız içeri doğru büyüyo evettt

Yani sonuçta karnımız büyüyünce öğrenecekler ne diye sorup dururlarsa

kizlar anck geldim eve.. korkuyorum cok ve soktayiim.. iyi sozleriniz , dilekleriniz icin cok cok cok cok samimi, yurekten bir tesekkurum var size.. yalniz bana kal geldi ve daha sonra ya tek cizgi cikarsa yine.. cok degisik bir his inanamiyorum.. yarin ilk idrarla tekrar test yapip doktoru oyle ararim duruma gore yanii

Bende senin 2. çizgiyi gördüm canım hadi hayırlısı...

Yaşadığın duygular çok normal bence kim olsa hemen inanamaz inşallah yarın kan testine gidip güzel sonuçlarını alınca için rahat edicek.Eveet şimdi gelelim merakla beklenen sorulara ztar canım nekadar zamandır bebiş istiyordunuz.Dr a gitmişmiydiniz.Ve presedi nereden satın aldınız.

Megancım insan hamile olduğunu hissediyormuş doğrumu?
Gerçi ben her ay hissediyorum ama yok, sanırsam hissetmediğim bir ay gelecek

ztaaarrrrrr
çok sevindim çoookkkkk
maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kuzumm

bak kendini de kaldırttırabiliyomuşsun..
o halde sıra bendeeeee

Son düzenleme:
Kızlar preseed 79 tl ye buldumda ben daha uygun fiyatlı başka sitede bulan varsa burada paylaşabilirmi ben 8 aralıkta alıcamda ozamana kadar araştırmaya devam edicem orjinal hologramlı ve tarihi geçmemiş ürün olarak en uygun fiyatlısını bulan buraya fiyatını eklerse almayı düşünen kişilerde oaradan alır

ztaaarrrrrr
çok sevindim çoookkkkk
maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kuzumm

bak kendini de kaldırttırabiliyomuşsun..
o halde sıra bendeeeee

Ayy bu topikte bu havai fişekleri her gördüğümde heyecanlanıyorum

Megim ben eğer birgün gibeğ kalırsam senin bu havai fişekleri görmeden idrak edemem o yüzden bende isterim bende isterim

Ztar canım inşallah herşey yolunda gider Dualarımız seninle inşallah yarın kan tahlilindende güzel haberlerle geliceksin

canımmmm gelcek havai fişeklerin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…