Ayy o etraftakiler ve saçma sapan soruları yokmu zaten adamı deli ederler
Hepimiz aynı sorulara mağruz kalıyoruz malesef sanki öğrenseler ne olacak bebek yokmu?hee var hamileyim ama karnım içedoğru büyüyor hiç belli etmiyorum
Sanki hamile olsak haberleri olmayacak bir şekilde bıkmadan usanmadan her gördüklerinde soruyorlar
Şuanda vandamısın hala çok geçmiş olsun.İnşallah rabbim hayırlısı ne zamnsa ozaman nasip etsin hepimize anne olmayı..valla 5 aydır eviyim ben ama eşimlebirlikte olabildiğim 2. ayım. İlk ay denememiştik zaten bakalım bu ay ne olacak. Ama ilk ay olmadığı çok hayırlıymış zaten Ercişte öğretmendim ben depremde düşerdi heralde bebeğim bir de bu acıyı kaldıramazdım.
evet cnm haklısın beklemektense uğraş vermen çok daha iyi ben yumurtlama gunlerimi kestiremiyorum çunku 2 aydır 34 ve 37 gunde bir adet oldum akıntı takibinden fenalık bastı o yuzden adetten itibaren gun asırıyı deniyoruz adet bitimi ve adet haftası yumurtlayan ve gebe kalanda çok okudum
hehehhhhehehehehhehekarnımız içeri doğru büyüyo evettt
kizlar anck geldim eve.. korkuyorum cok ve soktayiim.. iyi sozleriniz , dilekleriniz icin cok cok cok cok samimi, yurekten bir tesekkurum var size.. yalniz bana kal geldi ve daha sonra ya tek cizgi cikarsa yine.. cok degisik bir his inanamiyorum.. yarin ilk idrarla tekrar test yapip doktoru oyle ararim duruma gore yanii
kizlar anck geldim eve.. korkuyorum cok ve soktayiim.. iyi sozleriniz , dilekleriniz icin cok cok cok cok samimi, yurekten bir tesekkurum var size.. yalniz bana kal geldi ve daha sonra ya tek cizgi cikarsa yine.. cok degisik bir his inanamiyorum.. yarin ilk idrarla tekrar test yapip doktoru oyle ararim duruma gore yanii
Bende senin 2. çizgiyi gördüm canım hadi hayırlısı...
Bu ovulasyon testleri ne kadardır acaba?
Ben çıkıyorum herkese iyi geclerYarın görüşürüzzzzzzzz
Ayy bu topikte bu havai fişekleri her gördüğümde heyecanlanıyorum
Megim ben eğer birgün gibeğ kalırsam senin bu havai fişekleri görmeden idrak edemem o yüzden bende isterim bende isterim
Ztar canım inşallah herşey yolunda gider Dualarımız seninle inşallah yarın kan tahlilindende güzel haberlerle geliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?