Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ztaaarrrrrr
çok sevindim çoookkkkk
maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kuzumm

bak kendini de kaldırttırabiliyomuşsun..
o halde sıra bendeeeee

ayyy megim saol canim benim .. az once cisim vardi yine yaptim test hafif de olsa yine gordum ikinci cizgiyi yarin bi de ilk idrarla yapayim da arayim doktor..havai fisekler patladi insaallah devami da guzel olur kizlar yaa... simdiden aklimda elli tane sey var.. dua edelim birbirimizee..

meganim hepimiz tez zamanda super haberlerle topigimizi senlendiririz insaallah.. cok saol

Ben çıkıyorum herkese iyi gecler Yarın görüşürüzzzzzzzz

iyi geceler

Herkese iyi geceler kızlar...

iyi gecelerrr

preesed alcaz topikçenek ztar
kocana söyledin mi???

preesed alcaz topikçenek ztar
kocana söyledin mi???

eveeettt
bu ayin 30 u bizim evlilik yildonumumuz ben zaten beraber almistik testi.. ben ilk gorunce cok heyecanlandim elim ayagim titredi epey bir sure hala daha da kendime gelemedim.. beyimi de aradim dedim ki bu sene evlilik yildonumumuz icin epey afilli bir hediye geliyor sanirim dedim.. ciddi mi dedi cok sevindi.. ama ben salak gibiyim su andaa.. doktora gitmden kesin bisey diyesim gelmiyor megim..
preseed i de zevkine bile olsa kullanin ya.. benim preseed li ilk ayimdii

ay ne güzel yaa ne mutlu

kana ne zaman gidiceksin peki?

ay ne güzel yaa ne mutlu

kana ne zaman gidiceksin peki?

iste meg ben yarin sabah ilk idrarla yine test yapcam ins. ordada gorursem yine silik te olsa ikinci cizgi.. aricam hastaneyi ins randevu alicam.. burda isler nasil oluyor onu da bilmiyorumki :26:

iste meg ben yarin sabah ilk idrarla yine test yapcam ins. ordada gorursem yine silik te olsa ikinci cizgi.. aricam hastaneyi ins randevu alicam.. burda isler nasil oluyor onu da bilmiyorumki :26:

hayatım sen gün ortasında yapmadın mı bu testleri?
sabahki idrarla zaten çıkar hem daha bile koyu çıkar..

en yakınındaki lokal hastanenin aciline git yada sağlık ocağı benzeri yerler oluyo ya her mahallede,oraya da gidebilirsin..

Son düzenleme:

canim burasi cok degisik oluyor.. az once okudum mesela dioki 8-10 haftaya kadar randevu alamazsiniz doktordan diyor. hatta testte pozitif ciktiysa kan testi bile almak zorunda degilsiniz eger isterseniz olur ama diyor. yani dusunsene ben 8 haftalik olana kadar gidemicem doktora vermiolar randevu ama kan testi yaptirabildigimi biliyorum onu yapicam insaallah.. 6-8 hafta arasi dusuk riski cok oldugundan vermiolarmis randevuyu hamileligin daha kesinlesene kadar yani.. hayirlisi ama yarin gider bir yerde kan testi yaptiririm insaallah..

aslında annem de der ki,
kan tahlili de neymiş,testte gördüysen pozitifi tamamdır..
dinlenilicek ve beklenilicek..
1-2 hafta sonra doktora gidilir der..

aslında annem de der ki,
kan tahlili de neymiş,testte gördüysen pozitifi tamamdır..
dinlenilicek ve beklenilicek..
1-2 hafta sonra doktora gidilir der..

evet sana dedigim internet sitesinden okuyordum iste ne yapmaliyim diye.. zaten ben 3 aydir kullaniyordum ya folik asit bunun yerine hamilelik vitaminine gecin diyor. kan testi hasta cok isterse yapilir cunku idrar testleri yeteri kadar kesin sonuc veriyor diyor. bulanti, yorgunluk, kramplar falan olursa sasirma diyor ve bulantilar iyiye isarettir diyor.. sadece bekleyip 8 hafta olunca doktordan randevu alirim sanirim dimi meg.. gideyim mi yine de kana ??

türkiyede olsaydın giderdin..
neden diye mantık arama,burda insanlar panik ve doktorlar da para peşinde..
düzen meselesi..
eskiden bu şekilde değilmiş ama artık hcg bakılıyo 2 günde bir.. saçma sapan işler..

sakince beklemek yani 1-2 hafta.. sonra doktora gitmek ve direkt keseyi görmek şeklindeki plan bence oldukça mantıklı..

ne dersin ???

haklisin bencede.. son adet tarihini baz aldiklarina gore bunlar.. benim son adet tarihim 29 ekim.. zaten burda iki haftaya heryer tatil olacak o zaman istesemde doktor yok .. bizde sehir disinda olcazz o sure icerisinde ve ozak basi gibi donecek.. Rabbim nasip ederse tam 8 hafta olur o zaman donunce giderim doktora.. anlastik :13:

ay anneme nasil dicem ya.. hep bana kizicak gibi geliyor.. simdi okulum da baslicak ya.. firca yermiyim.. nasil soylemeliyim ay meg kafani sisirdim.. Rabbim sana da tez zamanda hayrlisiyla bunlari dusunmeyi nasip etsin

delirme yok kafa şişirmek falan

annene planlı bir gebelik olmadığını söylersin..
ama sıcak baktığını söylersin..

sora daha sonraki telde çok alıştığını ve çok istediğini ve doğurucanı söylersin..
çocuk da yaparım okurum da dersin..

ayyy neysee yaaa olmadi kardesime derim o der ya da kisa yoldan mesaj atarim

cok saol canim benim..

ayyy neysee yaaa olmadi kardesime derim o der ya da kisa yoldan mesaj atarim

cok saol canim benim..

sende sağol kuzum ztarcım

hadi ben uyuyayım şimdi,burda saat sabah 4e geliyo..

yarın görüşürüz en taze gebişim benim

sende sağol kuzum ztarcım

hadi ben uyuyayım şimdi,burda saat sabah 4e geliyo..

yarın görüşürüz en taze gebişim benim

iyi geceler megimm sen beni bu en heyecanli anlarimda dinledin akil verdin yureklendirdin ya Rabbim de seni en kisa zamanda sevindirsin insaallah.. hayirlisiyla..

iyi geceler megimm sen beni bu en heyecanli anlarimda dinledin akil verdin yureklendirdin ya Rabbim de seni en kisa zamanda sevindirsin insaallah.. hayirlisiyla..

aminnn...
inşallah canım ztarcımm çok teşekkürler güzel dua için

benim bebem de gelicek inanıyorum ben..
peşpeşe inşallahhh...

hadi gittim bebemm

Son düzenleme:
ztar ateşimi ölçtüm şimdi koltuka altından;
37.1

ne demek o anlamiom ben iyimi yuksek mi

ya yüksek tabii..
millet dil altı ölçüyo,hem dil altı daha yüksek çıkar normalde..
37.1 baya bir hararet demek..

bende de var sanırım bişey
dua etmeye devam et bana yavru kuşum

ya yüksek tabii..
millet dil altı ölçüyo,hem dil altı daha yüksek çıkar normalde..
37.1 baya bir hararet demek..

bende de var sanırım bişey
dua etmeye devam et bana yavru kuşum

ayyyyy insaallah yaaaa heyecan yaptim simddiiiiii
etmem mi dua ya hadi insallah booooyyle gitsin bu ay ne demistik hamilelik patlamasi yasatcaz diye insaallah insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…