Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyyy insaallah yaaaa heyecan yaptim simddiiiiii
etmem mi dua ya hadi insallah booooyyle gitsin bu ay ne demistik hamilelik patlamasi yasatcaz diye insaallah insaallah

Aminnn...
Allahım inşallah yarabbim isteyen herkese ver bir mis kokulu bebek...

öpüyorum çok ve gidiom ztarım benim..
görüşürüz yarın

yok canım preeset jeliyle ilk denemesinde hamile kalmış sanırım :26:

bu arada kizlar gecmise goz atarken gordum.. korunmasiz 4. ayimdi fakat bebek icin ozel calistigim 3. aydi ve ilk defa preseed kullanmistimm,, hepinize cok cok tesekkur ediyorum.. tez zamanda mutlulugumuz topikce artsin kocaman olsun insaallah

günaydın kızlarrr..bugünde hamilelerimiz çıkar inşallahhhhhhhhhhh..

ateşim sabit 36.7 çıktı bugün de bebiş yok çünkü göğüslerim şişmek yerine indi sanki

dhc senin kaç çıktı kuzummm

3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım..

Son düzenleme:
günaydınnnn...
aysun duygu ferda ve topıgımızde öğretmen oldugunu bılmedıgım arkadaslarım
bu özel gunumuzu kutlarım...

Gunaydin hurremlerim ogretmen arkadaslarim gununuz kutlu olsun daha nicelerini gormek nasip olsun

günaydın canlarım...
topicteki bütün öğretmenlerimizz öğretmenler gününüz kutlu olsun ..allah sizleri başımızdan eksik etmesin.

ferda
aysun
duygu
dhc83
ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum Van da deprem dolayısıyla şehit olan ve bir çoğunun ilk öğretmenler günü olan bu öğretmenlerimizede bu vesileyle allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.Onlara hediye olarak dua gönderirsek ne mutlu bize

Son düzenleme:
normal tarihe göre yarın regl olmam lazım listeye 2 gün geç yazdırdım hadi hayırlısıııı

Günaydınlar.

Hala gelmeyen adetime benim stres yorumuma karşılık gelen ayy sen kesin hamişsinlere cevap niteliğinde bir test ekliyorum. Artıkın benim ne kaaaaa hisli bi hatun olduğumu anlamışınızdır.
Eki Görüntüle 294452

Canımm hayırlısıııı ama birgün inşallah kesin hamiş olacaksın Rabbimin izniyle .Bendemi yapsam bugün acaba.sonuçta geçmedi ama yarın olmam lazım gerçi hayal kırıklığı olmaz bu sefer çünkü önümüzdeki ay %20 lik bir umut var aşılamaya gidicem hayırlısıyla

Eğer hissediyorsan yap, ama hiç hissetmiyorum dersen boşuna o testte silik çizgi aramak için gözlerini şaşı yapma. Ben sabahtan beri silik çizgi arıyorum testte
Bak ne güzel aşılamaya gidiceksin önümüzdeki ay güzel haberi vericeksin, eğer kendinde farklılık hissediyosan yap.Allah kısmet eder regl olursam histeroskopiye gidicem. Belki bizimde 2 ay sonra aşılama olur.

puffyyyy resmen beni anlattın testte silik çizgi ararken gözleri bozulan vaka bir tek ben olurum herhalde derdimmm ama sende varmışsınnn Neyi hissedeceğimi bilmiyorum kiii ah bir bilsemm sadece gecenin bir yarısııı uykumdan uyandıran kasıklarımda bir sancı olmuştu o kadar ben şimdiye kadar hiç bir zaman hiç bişey hissetmedim hep psikolojikti onları aştım zaten 5 yıldır ya tutarsa modundayım artık.Ne bilimm bu test olayı adrenalin gibi bişeyyy ne çıkacak diye beklerken kalp güp güp güppp fena atıyor....

Daha önce hiç gebeliğin oldumu? ben sizin topikte yeniyim kusura bakma canım.
İnsanı ayakta tutan inançlarıdır ben böyle düşünüyorum. Ve gerçekten yürekten isteyen herkesin bir bebişi olucak. Hatta dün akşam annem diyoki, hele bi olsun bi tadını al ondan sonra bu kadar uğraştığın için kendine kızıcan diyo, sıkılıcan diyo. Dedim o bi olsunda ben sıkılmam. Annem demişti dersin diyor. Sen inancını kaybetme zaten kucağının dolcağı bir vesile çıkıcaktır, hayırlı zamanı olucaktır.

malesef puffyccimmm daha önce hiç gebeliğim olmadııı ama her ay umut ediyorummm işte eşim 1 sene yoktu yanımda 5.yılımıza yeni girdik bana göre 3,5 senedir falan deniyoruz diyelim hiç korunmadık ama öyle sayılırrr işte...Bbebekten sıkılınırmı o evladın büyütürken zaman geçer gider bileeee

günaydın kızlar
hilal test yaptın mı tekrar canım
ztar tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah
gülbebek bu kadar umutsuz olma canım ya evde fazla test varsa yap gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…