ayyyyy insaallah yaaaa heyecan yaptim simddiiiiii
etmem mi dua ya hadi insallah booooyyle gitsin bu ay ne demistik hamilelik patlamasi yasatcaz diye insaallah insaallah
yok canım preeset jeliyle ilk denemesinde hamile kalmış sanırım :26:
Günaydınlar.
Hala gelmeyen adetime benim stres yorumuma karşılık gelen ayy sen kesin hamişsinlere cevap niteliğinde bir test ekliyorum. Artıkın benim ne kaaaaa hisli bi hatun olduğumu anlamışınızdır.
Eki Görüntüle 294452
Canımm hayırlısıııı ama birgün inşallah kesin hamiş olacaksın Rabbimin izniyle .Bendemi yapsam bugün acaba.sonuçta geçmedi ama yarın olmam lazım gerçi hayal kırıklığı olmaz bu sefer çünkü önümüzdeki ay %20 lik bir umut var aşılamaya gidicem hayırlısıyla
Eğer hissediyorsan yap, ama hiç hissetmiyorum dersen boşuna o testte silik çizgi aramak için gözlerini şaşı yapma.Ben sabahtan beri silik çizgi arıyorum testte
Bak ne güzel aşılamaya gidiceksin önümüzdeki ay güzel haberi vericeksin, eğer kendinde farklılık hissediyosan yap.Allah kısmet eder regl olursam histeroskopiye gidicem. Belki bizimde 2 ay sonra aşılama olur.
puffyyyy resmen beni anlattın testte silik çizgi ararken gözleri bozulan vaka bir tek ben olurum herhalde derdimmm ama sende varmışsınnn Neyi hissedeceğimi bilmiyorum kiii ah bir bilsemm sadece gecenin bir yarısııı uykumdan uyandıran kasıklarımda bir sancı olmuştu o kadar ben şimdiye kadar hiç bir zaman hiç bişey hissetmedim hep psikolojikti onları aştım zaten 5 yıldır ya tutarsa modundayım artık.Ne bilimm bu test olayı adrenalin gibi bişeyyy ne çıkacak diye beklerken kalp güp güp güppp fena atıyor....
Daha önce hiç gebeliğin oldumu? ben sizin topikte yeniyim kusura bakma canım.
İnsanı ayakta tutan inançlarıdır ben böyle düşünüyorum. Ve gerçekten yürekten isteyen herkesin bir bebişi olucak. Hatta dün akşam annem diyoki, hele bi olsun bi tadını al ondan sonra bu kadar uğraştığın için kendine kızıcan diyo, sıkılıcan diyo. Dedim o bi olsunda ben sıkılmam. Annem demişti dersin diyor. Sen inancını kaybetme zaten kucağının dolcağı bir vesile çıkıcaktır, hayırlı zamanı olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?