Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar hepinize günaydınlarrrrr bikaç gündür giremiyordum çünki evlendiğimden beri 1 yıldır malesef yurtdışında yaşıyorduk vee mutlu son 1 ay sonra ülkeme vatanıma Türkiyeme dönüyorum malum yoğunluktan giremiyorum.Umarım 1 ay sonra karnımda bebeğimle dönerim güzel şeyler gelmişken üstüste gelsinde bende mutluluktan dört köşe olıyım dimi ama :)
nagi_han82
OfLu
ztar
canlarım hepinizi ayrı ayrı kutlarım Allah sağlıcakla kucağınıza almayıda nasib etsin
bu ay bi heycanla ateş ölçemeye başladım şu adet dönemi bitsin disiplinli bir şekilde halvetler beni bekliyor Allahım bu ay umutlarımı boşa çıkartmasın inşallah aminn

canım yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu
sanki ben evdeyim bebeğimle ilgileniyormuşum hissi doğdu içime nasıl bir şeyse bu da
ve bir an hiç gerçek olmayacak diye korktum

günaydın kızlar
hilal test yaptın mı tekrar canım
ztar tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah
gülbebek bu kadar umutsuz olma canım ya evde fazla test varsa yap gitsin
yok kuzum umutsuz değilim dee çıkarmı çıkmazmı psikolojisi yokk yani bu konuda bişey düşünemiyorum demek istedim fazla test yokta alıcam gelirken çarşıya gidicem şimdiii.Hazır çıkmışken alır gelirim...
inşallahh canım Rabbim bebişinle birlikte gelmeyi nasip etsin inşallah....

inşallah canım en büyük dileğim bu şuan elime dünyalarıda verseler ben bebek istiyorum yalnızca ...
bu arada bence bugün ve yarın test yapma ertesi sabaha ertele ki gün geçmeden yapılan gebelik testi farketmeden umutları kırıyor ama zamanında gelen kırmızılar hiç değilse vücudun bu ay olmadığını ama yeni bir aya hazırlandığını söylüyor yinede sen bilirsin tatlım

günaydın kızlar
hilal test yaptın mı tekrar canım
ztar tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah
gülbebek bu kadar umutsuz olma canım ya evde fazla test varsa yap gitsin

günaydın kızlar bende tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım

uumutcum yeni kalktım çişimi tutup bugün gene ovulasyon yapıcam yarında gebelik testi yapıcam ama gece ağrım vardı biraz sanırım adet geliyor birde bağırsaklarım bozuldu kalkalı yarım saat olmadı 3 kere lavvaboya çıktıım

inşallah periprensesim Rabbim sana anneliği nasip etsin inşallahhh bu sefer üzülmem diyee yapayım dedimm aşılama olucam inşallah bu ay o yüzden üzülmeyeceğimi tahmin ettiğim için yapayım dedimmm öyle iştee nasılsa yine tek çizgii alışkınım ben

Günaydın tatlım umarım herşey gönlünce olur ve bu ay mutlu haberi alırsın

Herşeyin bir zamanı var güzelim, belkide aşılama sana vesile olucak. Hep hayırlısını dile. Bide unutmayınki bizler kolay sahip olmadığımız için öyle doğurup sokağa atanlardan olmıycaz. Biz zor bulduk o yüzden benim çocuğum en güzeline layık diyenler olucaz. Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah.

canım yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu
sanki ben evdeyim bebeğimle ilgileniyormuşum hissi doğdu içime nasıl bir şeyse bu da
ve bir an hiç gerçek olmayacak diye korktum

Dün annem öyle söyledi, bir zaman sonra sıkılıcan. Düşündüm o cennet kokusundan nasıl sıkılır insan diye. Ama bi bildiği vardır dedim, neticede 3 çocuk annesi. Benim evde kedim var. Daha gözleri açılmamıştı aldık. Şimdi 8 aylık oldu hatta babasının tabiriyle dişipisidişipisi istiycek konuma bile geldi
Kolumda uyutuyorum. Kucağımdan indiremiyorum. Bebişim olursada onunla güzel güzel ilgilenirim biliyorum. Demem o ki bir kediye bile annelik yapabilcek kadar merhametliyiz bizler, rabbim bizlerin yüreğindeki evlat hasretini görüp kucaklarımızı doldurucak. Sakın endişeye kapılma

inşallah bebiş vardır canım bir havayi fişekte senin için patlatır megggg ben burda çok okudum hep tedaviye başlayacakları ay hamile kalan inşallah sende onlardan biri olursun canım

amin aminnn canım benim sana bana isteyen herkese nasip olur inşallah

canım o ağrı yerleşme ağrısıdır merak etme saat kaçta yapıcaksın ben çok merak ediyorum ben ama
bağırsaklarım bozuldu çünkü hamilesin artık herşeti belirtiden sayıyoruz ya bu da öyle olsun

biz hiç ama hiç bu durumdan şikayetci olmıcaz çünkü biz dört gözle olmalarını istiyoruz
arasıra oluyor tabi canım umutsuzluk ama öyle bir an gelip geçiyor işte
inşallah bizde annelik duygusunu yaşayacağız er yada geç

cnm dayanabildiğim kadar çişimi tutup sıvı almıycam çok fazla dayanabilceğimi dayanamıyorum en fazla 2 saat sonra ama benim heyecanım gitti adet ağrısı gibi ağrım başladı

Er yada geç olmasın bebiş artık er olsun. Yoksa oynatıcaz kafayı bu gidişle Eki Görüntüle 294471

günaydın kızlarrr..nasılsınız?

tüm öğretmen arkadaşlarımın 24 kasım öğretmenler günü kutlu olsun..

oflu ve ztar hamileymiş..çok çok kutluyorum..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallahh...

inşallah bebiş vardır canım bir havayi fişekte senin için patlatır megggg ben burda çok okudum hep tedaviye başlayacakları ay hamile kalan inşallah sende onlardan biri olursun canım
canım benim bende farkettim genelde hep öyle oluyor ama ne bilim işte sadece 1 gün oldu halvet oda tam yumurtlama zamanına denk geliyorr hesapladığıma göre neyseee ben bir bakayım sonucu bildiririm artık şu düşüncelerdende kurtulmuş olurum.....

Puffymmm benimmm kediye bile annelik duygusuyla yaklaşan bizler bebişlerimize nasıl yaklaışırız kim bilir.Rabbim merhametimizi elimizden almasın inşallahhh dişipisi dişipisi isteyen kediciğine iyi bakkk ben hazırlanayım artıkkk dışarı ççıkmam lazım geç olmadan

Rabbim çok bekletmeden artık kucağını doldursun tatlım. Hava çok soğuk sıkı giyin.

cnm dayanabildiğim kadar çişimi tutup sıvı almıycam çok fazla dayanabilceğimi dayanamıyorum en fazla 2 saat sonra ama benim heyecanım gitti adet ağrısı gibi ağrım başladı

aa hilalcim gününmü geçti tatlım??

hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır cnm bnm..

benmde bugün 2.gün geçti ama havesim yok yine heray olan gecikmelerden eminim

Rabbim çok bekletmeden artık kucağını doldursun tatlım. Hava çok soğuk sıkı giyin.

aminnn canım senin ve bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah.puffymmm biz daha o soğuğu göremedikkii aslında pekte görmek istemiyorummSuriye sınırındayım ben buralar pek soğuk olmuyor hatta dışarda güneş var şuandaa

Son düzenleme:

Ohhh misss. Sabah donuma kadar ıslandım ben soğuk nasılmış bugün öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…