aa hilalcim gününmü geçti tatlım??
hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır cnm bnm..
benmde bugün 2.gün geçti ama havesim yok yine heray olan gecikmelerden eminim
kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum
cnm dayanabildiğim kadar çişimi tutup sıvı almıycam çok fazla dayanabilceğimi dayanamıyorum en fazla 2 saat sonraama benim heyecanım gitti adet ağrısı gibi ağrım başladı
birsummmmmmmm nerdesin ya ben salı günü ovucan yaptım çizf çizgi çıktı bende heyecana kapıldım cuma batım test yapımıyım dedim cuma günü gel beraber yapalım??????????
54 gündür adet olmuyorum bugün doktora gittim hamile değilmişi dupaston kullanacağım yoruldum artı ya...
canımm ağrılara kafayı takma o gebelikte de olabilir. Yap bakalım ovucanı bir daha ne çıkacak.
cnm bnm hadi hayırlısııı...çok sevindim inşallah bebiştir yaaa..
yok hayatım ben eminim bende birşey yok zaten bekliyorum sancılarım ara ara vuruyor ama yine 2.gün bugün geçti..sinir oluyorum su gecikmelerede yaaaa
bakalım inş.öyledir çok gelgitler yaşıyorum ay bi öğrensem amuda kalkıcam valla
cnm inş. biliyosun benimde gecikmem olur normalde o yüzden ben hep beklerim adet tarihi geçsin diye daha önce 8 gün gecikmem var yani.ama bu ay bata yakın çift çizgi ne bilim belki bi umut
tatlım geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla adetlerin düzene girince olucaktır umarım seni çok bekletmez bebişin54 gündür adet olmuyorum bugün doktora gittim hamile değilmişi dupaston kullanacağım yoruldum artı ya...
cnm dayanabildiğim kadar çişimi tutup sıvı almıycam çok fazla dayanabilceğimi dayanamıyorum en fazla 2 saat sonraama benim heyecanım gitti adet ağrısı gibi ağrım başladı
Er yada geç olmasın bebiş artık er olsun. Yoksa oynatıcaz kafayı bu gidişle Eki Görüntüle 294471
canım benim bende farkettim genelde hep öyle oluyor ama ne bilim işte sadece 1 gün oldu halvet oda tam yumurtlama zamanına denk geliyorr hesapladığıma göre neyseee ben bir bakayım sonucu bildiririm artık şu düşüncelerdende kurtulmuş olurum.....
kısmet artık canım olacağı varsa 1 kerede de olur hadi hayırlısı bekliyoruz seni
Herkese günaydın bu yeni günde yeni güzel haberler almak dileğiyle
Herkese günaydın bu yeni günde yeni güzel haberler almak dileğiyle
kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum
kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani
günaydın canımmm ,
güne iş yerinde gergin başlamıştım hemen bağlandım siteye biraz moralim yerine geldi ki bir telefon arkadaşım doğum yapmış mislerrr gibi bir kızı olmuş ESİLA onun haberi ile günüm daha da bir güzelleşti valla... Allah bizlerede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu :)
ayyyyyyyyyy nevresin takımını değiştirdimyoruldummm
en sevmediğim ev işlerinden biri nevresim değiştirmek bir de ütü
ütüden nefret ediyoruMMMMMMMMMMMMMMMMM BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖĞĞĞ
:))) bende hiç sevmiyorum canımm ve evlendiğimden bu yana ya iki ya üç kez yapmışımdır eşim saolsun hep o yapıyor zaten çok da beceremiyorum ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?