Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aa hilalcim gününmü geçti tatlım??

hadi hayırlısı inşallah bebiş vardır cnm bnm..

benmde bugün 2.gün geçti ama havesim yok yine heray olan gecikmelerden eminim

birsummmmmmmm nerdesin ya ben salı günü ovucan yaptım çizf çizgi çıktı bende heyecana kapıldım cuma batım test yapımıyım dedim cuma günü gel beraber yapalım??????????

kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum

canımm tebrik ederim çok sevindim valla orjinal yazını görmek için gerilere gittim.Testini de gördüm bariz var işte. Hem de akşam yapmışsın yanii sabah yapsan daha koyu bile çıkar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..

cnm dayanabildiğim kadar çişimi tutup sıvı almıycam çok fazla dayanabilceğimi dayanamıyorum en fazla 2 saat sonra ama benim heyecanım gitti adet ağrısı gibi ağrım başladı

canımm ağrılara kafayı takma o gebelikte de olabilir. Yap bakalım ovucanı bir daha ne çıkacak.

birsummmmmmmm nerdesin ya ben salı günü ovucan yaptım çizf çizgi çıktı bende heyecana kapıldım cuma batım test yapımıyım dedim cuma günü gel beraber yapalım??????????

cnm bnm hadi hayırlısııı...çok sevindim inşallah bebiştir yaaa..

yok hayatım ben eminim bende birşey yok zaten bekliyorum sancılarım ara ara vuruyor ama yine 2.gün bugün geçti..sinir oluyorum su gecikmelerede yaaaa

54 gündür adet olmuyorum bugün doktora gittim hamile değilmişi dupaston kullanacağım yoruldum artı ya...

Canım üzme tatlı canını. Zamanını bekliyodur annesi bebişin. Öyle birden zırt diye gelip hayatını olumsuz etkilemek istemiyordur. Zamanını bekliyordur. Lütfen sabret ve üzülme, rabbim hayırlısını versin.

canımm ağrılara kafayı takma o gebelikte de olabilir. Yap bakalım ovucanı bir daha ne çıkacak.

bakalım inş.öyledir çok gelgitler yaşıyorum ay bi öğrensem amuda kalkıcam valla

cnm inş. biliyosun benimde gecikmem olur normalde o yüzden ben hep beklerim adet tarihi geçsin diye daha önce 8 gün gecikmem var yani.ama bu ay bata yakın çift çizgi ne bilim belki bi umut

inşallah cnm iyi haberlerini bekliyorum...

cnm dayanabildiğim kadar çişimi tutup sıvı almıycam çok fazla dayanabilceğimi dayanamıyorum en fazla 2 saat sonra ama benim heyecanım gitti adet ağrısı gibi ağrım başladı

sen o ağrılara takılma canım güzel heberini bekliyorum

Er yada geç olmasın bebiş artık er olsun. Yoksa oynatıcaz kafayı bu gidişle Eki Görüntüle 294471

bence de er gelseler iyi olur ama sanırım bizim ilerde daha çok kıymetlerini bilelim diye biraz bekletmek istiyorlar...

Herkese günaydın bu yeni günde yeni güzel haberler almak dileğiyle

günaydın canımmm ,

güne iş yerinde gergin başlamıştım hemen bağlandım siteye biraz moralim yerine geldi ki bir telefon arkadaşım doğum yapmış mislerrr gibi bir kızı olmuş ESİLA onun haberi ile günüm daha da bir güzelleşti valla... Allah bizlerede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu :)

kizlaaaarrrr elim ayagim titriyor cok heyecanliyim ben ikinci cok silik bir cizgi gordum

kizlar koydum ama oldumu bilmiyorum .. fotoda net cikmamis ben rahat goruyorum yani

süper süperrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam güzel haberler gelmiş topiğimize :)

Allah bizede göstersinnn inşallahhh :)

2 gündür sol kasığım çok fena batıyo :) yumurtlama gününün dışında sadece koca ay 2 halvet oldu :)))
kesin hamileyim

Amin darısı bize inşallah.Arkadaşına da tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah

:))) bende hiç sevmiyorum canımm ve evlendiğimden bu yana ya iki ya üç kez yapmışımdır eşim saolsun hep o yapıyor zaten çok da beceremiyorum ben (

ohhh ne güzel valla
bizimki sadece ben hastaysam yapar okadar :)
ama pazar akşamları çok komik oluyoruz biz
tv nin karşısına kurar her şeyi gömlekleri pantolaonları getiirir
ben ütülerim o yerine asar :)beni oyalar yanii ütü yaparken
1 saatte haldererim hepsini tüm haftanın ütüsünü :)

ama bi başak olarak 2 günde bir nevresim değiştiririm
manyağım ben galiba :))
ona hayatta üşüenmem
annemde bu huyumu bildiğinden dolu nevresim seti almıştı bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…