Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende grip oldum kesssiin hamileyimmm

[SUB][/SUB]ben adet oldum megim batım 24 aralık...

gecmiş olsun bırsum uzulme sakın bak en azından bu ay cok gecıkmedı inş gelıcek bebişlerımız bı bakıcaz 9 ay gelmıcek o pıs kırmızılar benımde 7 8 gunum var ama sımdıden basladı belırtıler umudum bıttı bı an once gelsede obur aya gecse dıyorum hayırlısı hakkımızda

kızlar tum ögretmenlerımızın bu guzel gununu kutluyorum

bütün öğretmen arkadaşlarımızın günü kutluu olsun
inşallah hakettiğiniz maaşları bi gün bu devlet verir de bizde görürüz

cnm bnm yok üzülmüyorum artık..bu duruma o kadar alıştım ki..artık gecikme olsun istemiyorum..sabırla bekliyoruz miniğimizi..gelecek hayırlısıyla inşallah..

desteğin için çok teşekkür ederim balımmm..

Allahım hayırlısıyla hepimize nasib eder inşallahh

elisizmit izmitte oturuyorsunuz sanırım bende izmitteyim. dr.unuz kim acaba ? ben ikinci doğumumu yaptım daha çok yeni.. kan pıhtılaşması forumda da gördüm sizi pıhtılaşma probleminiz var sanırım bende de vardı iğne olarak bebişlerimi dünyaya getirdim.. darısı tüm bebiş isteyenlerein başına olsun..

eşimle mesajlaştık ona akşam preseed jeli anlatıcam. gerçi biz tedavi başlıycaz regl olursam ama ne biliyim denesemmi diyorum. Akşam kocişiminde fikrini alıyım. Onay verirse alıcam bende artık

sanırsan hamile patlaması olucak kızlar öyle hissediyorumm
ben hariç tabiiiii

kızlar Ali taranın hasta olan eski eşi ölmüş...

yazık kadına çok üzüldüm..o uyuz taran tutamamış mı kendini bak kadıncağız öldü gittti

kızlar Ali taranın hasta olan eski eşi ölmüş...

yazık kadına çok üzüldüm..o uyuz taran tutamamış mı kendini bak kadıncağız öldü gittti

evet canım bende okudum üzüldüm kadıncağıza ali taranda çıtır karısıyla gününü gün edyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…