Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar Ali taranın hasta olan eski eşi ölmüş...

yazık kadına çok üzüldüm..o uyuz taran tutamamış mı kendini bak kadıncağız öldü gittti

bende üzüldüm gerçekten nedense kadınlarımız eşlerine ne olursa olsun bakıyolar yanlarında kalıyolar ama erkekler öyle değil malesef

bende üzüldüm gerçekten nedense kadınlarımız eşlerine ne olursa olsun bakıyolar yanlarında kalıyolar ama erkekler öyle değil malesef

bazı erkekler hatta çoğunlukla öyleler cnm haklısın..iradesiz ve vefasız hatta merhametsiz evet evet tamda bu..

en sevmediğim ev işlerinden biri nevresim değiştirmek bir de ütü

ütüden nefret ediyoruMMMMMMMMMMMMMMMMM BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖĞĞĞ

bende nevresimden sonra ütüye başladım bitirdim çok şükür bende sevmiyorum ama

[SUB][/SUB]ben adet oldum megim batım 24 aralık...

cnm hayırlısı olsun gelcek inşallah en kısa zamanda

kızlar bende ovucanı yaptım anca 2-2.30 saat tutabildim sıvıda almadım şimdi dakkasının dolmasını bekliyorum

ya ağlıycam ama gözlerim doldu ovu çizgim koyulaşmış adetime 1 gün varrrrrrr nolur rabbim hamile oliyimmmmmm

Bizde bir aile hekimi var. Ne suya dokunur ne sabuna. Mübarek elinden gelse hiç bir şeye karışmayacak. Geçen hamilelikte ağustos ayında tahlil yaptı kan tahlili. Oda eşimde yanımda o istedi diye yaptı. Sonra hamilelik sonlandı. Bu bi sor yolda falan gördüğünde hiiç. Geçen haftaaa üşüyorum mahfoluyrum. Raynaud sendromu denen romatizmal rahatsızlık var. Damarlarımdan giriyor soğuk adete. Dayan dayan nereye kadar. Eşim bi git baksın. Tahlil yapsın. Hem gecikti dersin dedi. Gittim kadına.. Anlattım. Sana dedi daha 4 ay önce yaptık. Hep öyle tahlil yapılmaz. Bebek için ise bir hafta daha bekle. Hemen ne tahliliymiş. Başka doktorada gitme dedi. Çaprtım kapıyı çıktım. Sinirlendim. Eşim sordu başladım ağlamaya. Yarın doktoruna git dedi. Gittim biliyorsunuz gerisini.. Yaa ben zaten sorunlu yaşıyorum herşeyi. Şimdi bebik var. Ya ben bir hafta beklesem bir sorun olsa ne olacaktı? Yarın doktoruma kontrole gidicem yine. Aile hekimimi değiştircem. Burnumun dibinde sağlık ocağı. Yoksa sağlık ocağını bile değiştirmeyi düşünüyorum.
Eşim gripti bir ara. Gitti. Ona bol bol ıhlamur iç. bide yat demiş.

Eki Görüntüle 294537

ya ağlıycam ama gözlerim doldu ovu çizgim koyulaşmış adetime 1 gün varrrrrrr nolur rabbim hamile oliyimmmmmm

Hilalcim sen bi gebelik testi yapsan diyorum,ovulasyon testinin bu zaman kadar çift çizgi vermesi enteresan,yarın bekliyorsan adetini gebelik testi netice verir.Ben de 1 gün kala öğrenmiştim hemde gecenin 12 sinde:))İnşallah hamilesindir canım.

kızlarrrrrrr çıldırcam yaaa salı günü yaptığımda 12gibi bişey yoktu sonra akşam 6 gibi çöpü atarken fark ettim silikleşmişti bugün 5 dk sonra belirginleşti ayrıca resimde çok net belli değil ama ben gayet görüyorum baya net dimiiiiiiiii

selam anniişşşş

evet sen ,ben, ildailda kaybedenler kulunundeyiz bu ay...
küstüm oynamıyorum

çok bi aglayasaım var bugün aşırı doldum sanırımmm eee aglama aglama nereye kadar

:) selammm. Ama ümidi kesmek yok ya. Yenile yenile yenmeyi öğreneceğiz diye bi söz var. hep beraber kazanacağız inşallah.

tam bir malmısş gerçekten yuh yani ama genelde sağlık ocakları boyle ilgilenmiyolar pek

:) ben görüyorum ikinci çizgiyi. hadi bi cesaret hcg baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…