ohhh ne güzel valla
bizimki sadece ben hastaysam yapar okadar :)
ama pazar akşamları çok komik oluyoruz biz
tv nin karşısına kurar her şeyi gömlekleri pantolaonları getiirir
ben ütülerim o yerine asar :)beni oyalar yanii ütü yaparken
1 saatte haldererim hepsini tüm haftanın ütüsünü :)
ama bi başak olarak 2 günde bir nevresim değiştiririm
manyağım ben galiba :))
ona hayatta üşüenmem
annemde bu huyumu bildiğinden dolu nevresim seti almıştı bana :)
kızlarrrrrrr çıldırcam yaaa salı günü yaptığımda 12gibi bişey yoktu sonra akşam 6 gibi çöpü atarken fark ettim silikleşmişti bugün 5 dk sonra belirginleşti ayrıca resimde çok net belli değil ama ben gayet görüyorum baya net dimiiiiiiiii
sanırsan hamile patlaması olucak kızlar öyle hissediyorumm
ben hariç tabiiiii
sanırsan hamile patlaması olucak kızlar öyle hissediyorumm
ben hariç tabiiiii
Eki Görüntüle 294537
ya ağlıycam ama gözlerim doldu ovu çizgim koyulaşmış adetime 1 gün varrrrrrr nolur rabbim hamile oliyimmmmmm
kızlar evde var gebelik testim hatta ovucanın yanında duruyordu ama kendime işkence etmekmi dersiniz bilmiyorum meraktan içim içimi yesede cuma günü yani yarın yapmak istiyorum ne bilim batımı hesapladığımda daha önceden cumaya denk gelmesi ve o gün öğrencek olmam fln gibi hayaller kurmuştum cumarteside eşim gidiyor seminere süprizde hazırlarım hazır yokken ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar evde var gebelik testim hatta ovucanın yanında duruyordu ama kendime işkence etmekmi dersiniz bilmiyorum meraktan içim içimi yesede cuma günü yani yarın yapmak istiyorum ne bilim batımı hesapladığımda daha önceden cumaya denk gelmesi ve o gün öğrencek olmam fln gibi hayaller kurmuştum cumarteside eşim gidiyor seminere süprizde hazırlarım hazır yokken ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
slm canım ilkinde çıkan çizgiye pek aldırma derim ben bendede 3 kere yaptım çıktı ama malesef kanda çıkmadı
madem diğerinde çıktı
bunda niye yapmıyosun anlamış değil
senin kararın tabii
ama ben erken öğrenmek için 10 takla bile atmaya razıyım valla :)
kızlar bu gg deki ovucan izmirden mi geliyo
nette öle yaıyoda
yani şimdi alısak anca yarın elimize ulaşıcak ozaman
üfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?