Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben bekarken de ütü yapmadım çok iyi bilmem bir keresinde annem öğrenmem için babama yeni aldığı pantolonu verdi ütüleyeyim diye ama ütü bittiğinde ütü izlerinin olduğu yerler erimişti pantolonun bu da ilk ve son pantolon ütülemem oldu ki benim eşim subay ütü onlar için çok önemli bu yüzden garibim kendisi yapıyor saolsun benimkileri de yapıyor :)) nevresimi de 2 günde bir değiştiremem yaaa ben hafta sonları değiştiriyorum tabi kirli falan olursa bekletmem ama ...annem bana almamış öyle çok kadın neolduğunu anlamamış zaten ben beni istemeye geliyorlar dedim dememin üstünden 3 ay geçmedi evlendim o acele ile çok bişi almamış ben kendim tamamlıyorum eksiklerimi :)))

kızlar çok zor ama yarına kadar sabretmek isityorum cuma günü sabahı yapıcam testimi .yani içimden bi ses öyle yap diyoooo ne bilim işte

sakin ol cnmcım bence gebelık testi al ve yap böyle içini ymektense inşalllahh gebişsindir
test yap ve bize müjdeyi ver cnm

kızlar evde var gebelik testim hatta ovucanın yanında duruyordu ama kendime işkence etmekmi dersiniz bilmiyorum meraktan içim içimi yesede cuma günü yani yarın yapmak istiyorum ne bilim batımı hesapladığımda daha önceden cumaya denk gelmesi ve o gün öğrencek olmam fln gibi hayaller kurmuştum cumarteside eşim gidiyor seminere süprizde hazırlarım hazır yokken ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Eki Görüntüle 294537

ya ağlıycam ama gözlerim doldu ovu çizgim koyulaşmış adetime 1 gün varrrrrrr nolur rabbim hamile oliyimmmmmm

inşallah beiş vardır canımmmmmmm

ben bu kocaya kzımıyımda napıyım
dün akşam diyorum gir nete ovucan al bana diye tutturmuş güveni diil,ben iş yerinden girerim orada bilgisayar güvenliği var falan

diyorum bütün millet buradan alıyor yok efendim bulan bizi bulurmuş netten olmazmış alışveriş
şimdi iş yerinden arıyo linki istedi verdim
ee şimdi buna bide üye mi olucaz diyo :)
evet dedim
tamam sen ol beni ara diyo
kızdım kalsın aman kalsın dedim
sinir etti beni yaaaaaa

slm canım ilkinde çıkan çizgiye pek aldırma derim ben bendede 3 kere yaptım çıktı ama malesef kanda çıkmadı

valla anlatırken bende çok heycanlandım canım inş hamiledindir hayal ettıklerini gerçekleştirirsin

hadiii hayırlısııııı...... :). bendee test yapmasını sevmem. hatta iki seferdirr doktora gitmemek için yapmadığım şey kalmamıştı eşime.. :) amaaa ikna olmadı inatçı. gideceksin dedi hcg bakılack dedi başka bişey demedi
umarımm bebik vardırrrrr hadi inşallahh. bu akşamdaaa dua edelimmmm.

slm canım ilkinde çıkan çizgiye pek aldırma derim ben bendede 3 kere yaptım çıktı ama malesef kanda çıkmadı

cnm bende bundaN korkuyorum zaten .senin neden öyle oldu hcg içeren ilaçmı almıştın öncesinde yada hamilelikten yenimi çıkmıştın araştırıldımı neden böyle olmuş yani

madem diğerinde çıktı
bunda niye yapmıyosun anlamış değil
senin kararın tabii
ama ben erken öğrenmek için 10 takla bile atmaya razıyım valla :)

kızlar bu gg deki ovucan izmirden mi geliyo
nette öle yaıyoda
yani şimdi alısak anca yarın elimize ulaşıcak ozaman
üfff

madem diğerinde çıktı
bunda niye yapmıyosun anlamış değil
senin kararın tabii
ama ben erken öğrenmek için 10 takla bile atmaya razıyım valla :)

cnm işte ne bilim bende tam açıklıyamıyorum ama işte içimden öyle olması gerekiyormuş gibi geliyor .daha önceleri erken gebelik testleri alıpta yapmışlığımda var hayal kırıklıklarım var sanki beklesem daha iyi olcakmış gibi hisssediyorum

canım öncelikle inş Allahım gönlüne göre versin inş hamilesindir ama eğerki değilsen üzülme diye diyorum bak bendede öyle oldu 3 kerede çıktı ama sonuç bebek yok üstelik 2 ayı geçiyor adet olmadım bunlar hep söylüyorum çünkü kendimizi kaptırıyoruz sonra üzülüp sıkıntıya giriyoruz inş yardımcı olabilmişimdir

merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim,benim bebişim yok ve çok istiyorum RABBİM BÜTÜN İSTEYENLERE versin aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…