megggg ovucanı gördünmü ????????
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim,benim bebişim yok ve çok istiyorum RABBİM BÜTÜN İSTEYENLERE versin aminnnnnnnn
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim,benim bebişim yok ve çok istiyorum RABBİM BÜTÜN İSTEYENLERE versin aminnnnnnnn
Anammmm Meg im gelmiş.
canım yaa ben bir türlü şu ifadeleri nereden yaptığını bulamadım nerden yapıyosunuz
ben 12.19.2010 dan beri evliyim ve çok ama çok bebek istiyorum be bugun regl oldum moralim çok bozuk .arkadaşlar ben siteye yeni geldim kullanmayı pekde bilmiyorum kusuruma bakmayın olurmu
ben 12.19.2010 dan beri evliyim ve çok ama çok bebek istiyorum be bugun regl oldum moralim çok bozuk .arkadaşlar ben siteye yeni geldim kullanmayı pekde bilmiyorum kusuruma bakmayın olurmu
pufim miyabademek senin de pisin var
megim yarın sabah gebelik testinde göreyim o çift çizgiyi jet hızıyla gidicemmmmm
mrb kızlar benden bu sabah açık kahverengi akıntı geldi geçen ay adetim 28 olmuştu bu akıntının nedeni ne olabilir birde bende polikist over var vardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?