Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmen arkadaşlarım

Son düzenleme:
megggg ovucanı gördünmü ????????

hilal ovucan koyulaşmış süper..
kopkoyu olunca 2. çizgi gebelik var demek oluyo ya,seninki de bir öncekine göre daha koyu..

kana git kana git kana gitttttttt

merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim,benim bebişim yok ve çok istiyorum RABBİM BÜTÜN İSTEYENLERE versin aminnnnnnnn

hoşgeldin cnm aramıza amiiiiiiin inşallah rabbım tum isteyenlere tez zamanda nasip eder
nezamandır istiyosunuz bebiş

ben 12.19.2010 dan beri evliyim ve çok ama çok bebek istiyorum be bugun regl oldum moralim çok bozuk .arkadaşlar ben siteye yeni geldim kullanmayı pekde bilmiyorum kusuruma bakmayın olurmu

mrb kızlar benden bu sabah açık kahverengi akıntı geldi geçen ay adetim 28 olmuştu bu akıntının nedeni ne olabilir birde bende polikist over var vardımlarınızı bekliyorum

canım yaa ben bir türlü şu ifadeleri nereden yaptığını bulamadım nerden yapıyosunuz

mesaj yazdığın yer var ya,altta ifadeler var büssürü.. üzerlerine tıkla

ben 12.19.2010 dan beri evliyim ve çok ama çok bebek istiyorum be bugun regl oldum moralim çok bozuk .arkadaşlar ben siteye yeni geldim kullanmayı pekde bilmiyorum kusuruma bakmayın olurmu

selam hoşgeldin canım

olucak gelicek bebeğin inşallahhh..
senin gibi beklemede olan o kadar çok kişi var ki.. ben dahil.
umudunu kaybetme..

cnmcım moralini bozma rabbım inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder cümlemize

evlendıgınızden berimi istiyosunuz yanı öyleyse 1 yılı geçmiş bu da dr a gitmenizi gerektirir.

merhaba hoş geldin benimde bugün üçüncü günüm yeni sayılırım yani ama arkadaşlar saolsunlar çabuk alıştım umarım gönlüne göre olur canımm....

maşallah bebekine pufim
benim de sarıkızım var
megin kedileri diye topiğim var evcil hayvanlar-dostlarımızın köşesinde

hemen ümitsizliğe düşmeee.. doktora gidin. etraflıca bir muayene yapsın. hormonlar yumurtalıklar. eşi,nde sperm tahlili yapsın. doktor durumunuza göre bir yol çizer.. sakin ve sabırlı olmak lazım..

mrb kızlar benden bu sabah açık kahverengi akıntı geldi geçen ay adetim 28 olmuştu bu akıntının nedeni ne olabilir birde bende polikist over var vardımlarınızı bekliyorum

bat kaç?
yerleşme lekesidir inşallah..

mrb kızlar benden bu sabah açık kahverengi akıntı geldi geçen ay adetim 28 olmuştu bu akıntının nedeni ne olabilir birde bende polikist over var yardımlarınızı bekliyorum bebek istiyoruz ama olmuyor 8 aylık evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…