Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arkadaşlar bundan bir kaç ay önce hormon testime baktırmıştım ve normaldi rahim filmimde normaldi ama yok olmuyor ve ben bunu çok takıyorum çokta üzülüyorum bu benim kaderimdir belkidene olur dua edin

bozma moralini canım benim elbet bir zamanı var olur ama arkadaş haklı 1 yılı geçmiş bencede doktora git bakıl bir bakalım sorun varmı hani rutin kontrolleri yaptır bakalım eğer sorun yoksa doktor tedavisi altında çalışmalara devam edersiniz

listeye batlarını yazdırmak isteyen arkadaşlar varsa...........

arkadaşlar bundan bir kaç ay önce hormon testime baktırmıştım ve normaldi rahim filmimde normaldi ama yok olmuyor ve ben bunu çok takıyorum çokta üzülüyorum bu benim kaderimdir belkidene olur dua edin

cnmcım bukadar cok takar stres yaparsan olcagı varsada olmaz stres en buyuk dusman cnm benım
peki eşine bakıldımı yanı belki ondan kaynaklı bı durum vardır

ama iki gün önce serüm aldım kum döküyorum diye bir sorun olurmu acaba kızlar

hatırladım seni sanırım..
serumun içinde ilaç var mıydı?
yoktur bence,kumu dökmene yardımcı olsun diye sıvı verilmiştir

hatırladım seni sanırım..
serumun içinde ilaç var mıydı?
yoktur bence,kumu dökmene yardımcı olsun diye sıvı verilmiştir

evet senle gene msjlaşmıştık canım şimdi kahverngi lekede gelince korktum ilç varmı bilmiyorum sormadım inşallah sorun olmaz ama geçen ayda böyle olmuştu

Kızlar merhaba off bi heycanlka ff ye üye oldum bilen akadaş var mı bişey sorucam takıldım biyere
bu arada sanırsam yeni gebemiz geliyor inşallahhh
Meg tatlım Bat ı yazmışsın benim ama ben onun adını bbt yaptım bilgin olsun beklenen bebek tarihi

kızlar ben yemek yiycem ıspanaklı makarna yaptım bu bile bir belirti sayılırmı cnm ilk defa çekti

cnmcım bukadar cok takar stres yaparsan olcagı varsada olmaz stres en buyuk dusman cnm benım
peki eşine bakıldımı yanı belki ondan kaynaklı bı durum vardır

yok canım bakılmadı ya nasl anlatsam yazarken titriyorum benim ikinci evliliyim eşimin ilk ve ben bu bebeği çok istiyorum ya inan yazarken gözlerim doluyor ne zor şey bu

mrb hilal19 benimde bugün yarın günüm.ama bişey hissetmiyorum.akıntın oldumu yada hissettiğin farklı bişeyler ........

selamlar herkese
öğretmenler günümüzü kutlayan herkese çok teşekkürler
ben de tüm öğretmenlerin gününü kutlarım

canım seninkiler ondanmış
benim gebelik testlerim de kaset tipiydi
hatta onla öğrendim gebeliğimi
testleri güvenli yani
alırken bakmak lazım gebelik testi de kaset tipini olanından almak lazım
benim satıcım iyiydi ordaki
istersen söylerim adını da

nasil konuluo buraya resim.. daha adetime 2-3 gun olmasina ragmen cizgi cok silikte olsa gorunuyor
canım tebrikler resmen çıkmış çizgi hamilesin sen
doktora geç gidecekmişin heralde
ben sana söyleyim zaten hiçbişi yapmıyolar kalp atışını görene kadar
sen sadece folik asit kullanmaya devam et
vitamine 12den sonra geçiyorsun
ben erken başladım ama halsiz olduğumdan
vitaminin adı elevitti

kızlar çok zor ama yarına kadar sabretmek isityorum cuma günü sabahı yapıcam testimi .yani içimden bi ses öyle yap diyoooo ne bilim işte
canımcım ovulasyon koyulaşmış evet
ama hemen kana gitme canım
bildiğim kadarıyla kopkoyu ikinci çizgi çıkması lazım
moralin bozulsun istemem inşallah bebiş geliyordur
dur şimdi benim ovucanın resmini ekliyim gebelik testinde çıktığı gün onu da yapmıştım
fikir olur herkese
inşallah bebiş geliyodur canım ama bekle kana falan gitme bence

ben yardım edeyim canım sor sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…