arkadaşlar bundan bir kaç ay önce hormon testime baktırmıştım ve normaldi rahim filmimde normaldi ama yok olmuyor ve ben bunu çok takıyorum çokta üzülüyorum bu benim kaderimdir belkidene olur dua edin
ama iki gün önce serüm aldım kum döküyorum diye bir sorun olurmu acaba kızlar
evet canımda oradaki ifadeler senin kullandılarından değilki
hatırladım seni sanırım..
serumun içinde ilaç var mıydı?
yoktur bence,kumu dökmene yardımcı olsun diye sıvı verilmiştir
işte bu gelsin bebişkızlar ben yemek yiycem ıspanaklı makarna yaptım bu bile bir belirti sayılırmı cnm ilk defa çekti
kızlar ben yemek yiycem ıspanaklı makarna yaptım bu bile bir belirti sayılırmı cnm ilk defa çekti
cnmcım bukadar cok takar stres yaparsan olcagı varsada olmaz stres en buyuk dusman cnm benım
peki eşine bakıldımı yanı belki ondan kaynaklı bı durum vardır
kızlar ben yemek yiycem ıspanaklı makarna yaptım bu bile bir belirti sayılırmı cnm ilk defa çekti
canım seninkiler ondanmıştmm ovulasyon oyle zaten ben gebeliği dıorm zaten o kaset tipi degl kampanyalılarda ...ovulasyonu adetin 10.günnde yapmaya başladım 11 12 de ddvm etmm cnm üç gün yaptım ardı ardına adet silkusuna göre degşıo dur ben sana bi topik göndereyim ozel msjla orda ovulasyon ile ilgli her bilgi mevcut...
canım tebrikler resmen çıkmış çizgi hamilesin sennasil konuluo buraya resim.. daha adetime 2-3 gun olmasina ragmen cizgi cok silikte olsa gorunuyor
canımcım ovulasyon koyulaşmış evetkızlar çok zor ama yarına kadar sabretmek isityorum cuma günü sabahı yapıcam testimi .yani içimden bi ses öyle yap diyoooo ne bilim işte
ben yardım edeyim canım sor senKızlar merhaba off bi heycanlka ff ye üye oldum bilen akadaş var mı bişey sorucam takıldım biyere
bu arada sanırsam yeni gebemiz geliyor inşallahhh
Meg tatlım Bat ı yazmışsın benim ama ben onun adını bbt yaptım bilgin olsun beklenen bebek tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?