Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tmm canım sağaolasın

bide mesela kime cevap yazmak istiyosan,o kişiden alıntı yaparsan daha iyi anlaşılır kime yazdığın..
o kişinin yazdığı mesajın sağ altında alıntı ile cevapla yazıyo ya,önce ona tıklayıp,sonra kendi cevabını yazıyosun..
benim şimdi yaptığım gibi yani

Son düzenleme:
slm kızlar tripcan ve hüzüncandan sonra burdayım
ne var ne yok nasılsınız
meg nasılsın
ben hüzüncandan sonra şimdi iyiyim çok şükür
yeni hamileler varmış
maşallah
ztar hamileymiş ya
çok sevindim
offlu da...
darısı başımıza inşşllh

mrb hilal19 benimde bugün yarın günüm.ama bişey hissetmiyorum.akıntın oldumu yada hissettiğin farklı bişeyler ........

merhaba cnm hoşgeldin bende öyle aman aman çok şiddetli bi belirti yok daha önceki aylarda ne ararsan vardı.şimdi
ara ara kasıklarımda böyle sancı gibi bişey oluyo gögüsler normal mide normal heee bide dışkılamam arttı bu ara

yok canım bakılmadı ya nasl anlatsam yazarken titriyorum benim ikinci evliliyim eşimin ilk ve ben bu bebeği çok istiyorum ya inan yazarken gözlerim doluyor ne zor şey bu

cnm benımmm dolmasın gözlerinnn sıkma kendını içini dök rahatça
anladıgım kadarıyla senın ıcın tahlıller yapıldı eşin için yapılmadı ve
sende bi sorun yok bu durumda aklıma gelen tek şey eşinden kaynaklı
bişey olabılecegı umarım yoktur ama 1 yıldır deneyıpde olmuyosa
bi sorun vardır cnmcım. peki eşini götürsen dr a onada bakılsa
bi sorun varsada çözüme kavusur elbet cnmcım

yok canım bakılmadı ya nasl anlatsam yazarken titriyorum benim ikinci evliliyim eşimin ilk ve ben bu bebeği çok istiyorum ya inan yazarken gözlerim doluyor ne zor şey bu

peki senin çocuğun var mı?
yani varsa zaten gene olucaktır diye sordum..
üzülme nolur canımmsınn

olucak bebeğiniz kuzum.. bak burayı takip et.. burda gebeliğe ulaşmak için biçok yöntem deniyoruz..

kuru incir yemekle başla..
eşin de keçi boynuzu pekmezi içsin hergün..

Son düzenleme:

test yaptım fakat hemen 2. çizgi çıkmadı.bikaçsaat sonra çok hafif çıktı.ama inanmıyorum çünkü ilk anda bişey yoktu.umutsuzum.

kızlar öncelıkle hamişleri teeek tek tebrık edıyorum öğretmenler gunumuz kutlu olsun dıyorum.. birde şu ayaklarını üşütme ağır kaldırma sözlerinin haklılık payı ne kadardır merak ediyorum..

test yaptım fakat hemen 2. çizgi çıkmadı.bikaçsaat sonra çok hafif çıktı.ama inanmıyorum çünkü ilk anda bişey yoktu.umutsuzum.

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

tatlım ben böyle çizelgemi oluşturdum ama ben adet döngümü 31 gün olarak yazdım fakat çizelgemde neden 16 gün görünüyor onu anlamadım birde sanırım kırmızı çizgi çekiyormuş yumurtlayınca öylemi

kizlaarrr acaba ZTAR in gebelik testinin markasini bilen var mi biri soylesin ya erken sonuc vermis bende ondan istiyorummmm yahuu

eşim daha erken sorun yoktur üzülme diyor bizim için bebek değil sen ben önemliyiz diyor haklıda kendince kendi kendime konuşmak kafamda kurmak çok sıkıldım.inan canım çok fazla tedavide görüm bundan önceki evliliğimde artık gitmekte istemiyorum bazen diyorumki ya boş ve bebeği mutlumusun- evet- sonra bir bebek görüyorum içim eriyor.neden bukadar uğraşıyorum neden olanlar oluyor demekten kendime bıktım her adet sanki ömrümü çalıyor bir bebek bir bebek yapmak bukadar zormu inan topluma bile çıkmak istemiyorum

he çıktın mı hüzüncandan,efferim
şimdi ovucan evresine geçiş yapıyosun..

gitme bi yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…