Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ztar batın gelmeden mi yaptın bu testi eer oyleyse hamılesın kıııııızz hadı bakamm hayırlısı olsun ınsalllah

sen ne zamandır denıodun ya

Adetimin 5 gün gecikmesiyle
bariz ikinci çizgiyi görmüştüm tatlım..
içine ferah tut ve beklemeye al kendini..
neticede hamilesin

cıgılerı goren arkadasları tebrık edıyorum.. ınşallah hayırlısıyla dolar kucakları.. bende cıgı gormek ıcın delırenlerdenım ama yapmıyacam bu ay test felan piskopata bağladım ıyıce olayı beklıycem bu ay

ztar batın gelmeden mi yaptın bu testi eer oyleyse hamılesın kıııııızz hadı bakamm hayırlısı olsun ınsalllah

sen ne zamandır denıodun ya

canim batima cok az kaldi benim.. yarin belki sonraki gun.. tesekkur ederim yaa ya ben 4 aydir korunmuyorum.. ama cocuk icin 3. ayimdi ugrastigim ve ben preseed kullanmistim.. bakalim hayir olsun artik..

Adetimin 5 gün gecikmesiyle
bariz ikinci çizgiyi görmüştüm tatlım..
içine ferah tut ve beklemeye al kendini..
neticede hamilesin

ayy tesekkur ederim canim yaaa dedigin gibi ben artik fazla fazla test yapip evham da yapmim bekleyim.. adetim gecikirse insaallah doktora yollanayim.. tesekkurlerrrrr

en iyisi o canim bekle bencede.. zira her teste insan psikopata bagliyor yaa

tek bır cızgı cıkıyor acaba sılıkmıdır dıe testı evırıp cevırmektende benım hoşafım cıkıyorr.. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olcaksa olcak allahım ol demıyosa ben napsam boş.. yok bacaklarını dık yok yıkanma yok bılmem napp yapmıyorum artık hıç bişey yaa olan nasıl oluyorrrrrrrr

5. ayımızdı yine olmadı endişelenmeye başlayayımmı yoksa daha erkenmi diyeyim

bende senle aynı duyguları paylasıyorum benım ıcımde de hep supheler dolasıyor yoksa bebegımız olmıycakmı ama 6.ayı bıtırıp doktora gıtmeyı dusunuyorum allahım ınsallah bısey cıkmaz ama arkadasımın bebegı oldu 6. aydan sonra olmus yanı bu durumlar oluyor sanırım

ztarcım hamıle gıbı gorunuyorsun ama neden bukadar erken cıktı bu cızgı onu anlamadım bazılarının adetı 6 gun gecıyorda test negatıf verıyor demekkı herkeste degısıyor ama sen yakında bır kan testıne gıt bence hemde rahatlamıs olursun

bilmiyorum canim ben erken gebelik testlerinden aldim.. dijital olan haric digerlerinde cok cok cok silik de olsa ikinci cizgiyi gordum.. bu koyduklarim daha belirgin.. bilmiyorum yanii

bilmiyorum canim ben erken gebelik testlerinden aldim.. dijital olan haric digerlerinde cok cok cok silik de olsa ikinci cizgiyi gordum.. bu koyduklarim daha belirgin.. bilmiyorum yanii

kac yasındasın ve nekadardır denıyorsunuz bır yontemın varmı banyo yapmama gıbı bıze onerıcegın cunku sen basarmısın tebrık ederım ayrıca bebısını saglıkla kucagına alırsın ınsallah

canim 23 yasindayim ben. hep bilindik seyleri uyguladim bilmiyorumki.. ben ilk iki ay ovucan kullandim baktimki 14-15. gunler yumurtluyorum.. iste icinci ayimda 12-14-16 sabah halvetlerim olduu.. yarim saat dizlerim bukuk kaldim bekledim sonra hemen banyo yaptim beklemedim yani.. preseed kullandim bide.. yani nasip bu isler hepsi bahane aslinda.. insaallah isteyen herkese Rabbim aratmadan hayirlisiyla , saglikla nasip etsin..

Herkese merhaba

Kızlar ben bu ay hamiş klamazsam ki büyük ihtimalle kalamadım
Önümüzdeki ay presed kullanıcam eşimede anlattım oda kullanmamı istiyorum yanı sıra dr. da yumurta takibim var ve klomen benzeri ilaç kullanılacak.Bunların yanı sıra birde hayıt hapını denemek istiyorum ama klomenle aynı anda kullanılıyormu bilen varmı?Birde bu hayıt hapıyla agnutasyon hapı nın farkı nedir ikisi aynı şeymi kullanırken korunmak gerekiyormu?:26:

galıba yastan kaynalanıyor ben 32 yasındayım genc olunca hemen tutuyor yaslandıca gec olucak herhalde ınsallah bır sorun cıkmazsa korkuyorum aslında cok, ama ben yurtdısnda yasıyorum tanıdık bır yabancı var 40a yakın oda 2. hamıle anlamıyorum yanı

proseed nedır doktor mu verıyor bunu cahılım daha bu konuda cunku daha doktora gıtmedım

Selam naptın canım dr gidecektin bugün?

gittim canım hcg 511 olmuş.akşamda demet hanıma gittim.çok seviyorum o kadını ya saolsun beni çok rahatlattı herşey normal görünüyo şu anda ama ne olur ne olmaz diye progestan başladık.hatta hayal meyal kesem bile göründü ama haftaya tekrar gidicem daha net görebileceğiz o zaman inşallah.
rabbim bu topicte olan olmayan bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguları canım..

canım hayırlı olsun. bu haberleri duymak ne güzel. umarım bizde aynı şeyleri yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…