birakimmi ya endiselenmeyi adetime 1-2 gun var .. ne bilim bundan daha silik cikio ikisi bunun gibi falan cikti.. kafayi siyirdim.. denemeyim dimi artik test..
canim daha gecmedi gunum belki onun icin bu kadar az gozukuyordur.. insan emin olamayinca ne yapacagini sasiriyor.. sizin fikirlerinizi istedim onun icin saolun yaaa
ayyy bilgedenizzzhayirlisi olsun her defasinda cok cok cok silikde olsa ikinci cizgi gordum sadece dijital hamile degilsin dedi ama onu pek onemsemiyorum..cunku bu kacini test yani
ztar batın gelmeden mi yaptın bu testi eer oyleyse hamılesın kıııııızz hadı bakamm hayırlısı olsun ınsalllah
sen ne zamandır denıodun ya
Adetimin 5 gün gecikmesiyle
bariz ikinci çizgiyi görmüştüm tatlım..
içine ferah tut ve beklemeye al kendini..
neticede hamilesin
cıgılerı goren arkadasları tebrık edıyorum.. ınşallah hayırlısıyla dolar kucakları.. bende cıgı gormek ıcın delırenlerdenım ama yapmıyacam bu ay test felan piskopata bağladım ıyıce olayı beklıycem bu ay
en iyisi o canim bekle bencede.. zira her teste insan psikopata bagliyor yaa
5. ayımızdı yine olmadı endişelenmeye başlayayımmı yoksa daha erkenmi diyeyim
en iyisi o canim bekle bencede.. zira her teste insan psikopata bagliyor yaa
ztarcım hamıle gıbı gorunuyorsun ama neden bukadar erken cıktı bu cızgı onu anlamadım bazılarının adetı 6 gun gecıyorda test negatıf verıyor demekkı herkeste degısıyor ama sen yakında bır kan testıne gıt bence hemde rahatlamıs olursun
bilmiyorum canim ben erken gebelik testlerinden aldim.. dijital olan haric digerlerinde cok cok cok silik de olsa ikinci cizgiyi gordum.. bu koyduklarim daha belirgin.. bilmiyorum yanii
kac yasındasın ve nekadardır denıyorsunuz bır yontemın varmı banyo yapmama gıbı bıze onerıcegın cunku sen basarmısın tebrık ederım ayrıca bebısını saglıkla kucagına alırsın ınsallah
evettt hamişler nelr yaptınız yöntemlerinizi anlatın bizlereee deee :)
canim 23 yasindayim ben. hep bilindik seyleri uyguladim bilmiyorumki.. ben ilk iki ay ovucan kullandim baktimki 14-15. gunler yumurtluyorum.. iste icinci ayimda 12-14-16 sabah halvetlerim olduu.. yarim saat dizlerim bukuk kaldim bekledim sonra hemen banyo yaptim beklemedim yani.. preseed kullandim bide.. yani nasip bu isler hepsi bahane aslinda.. insaallah isteyen herkese Rabbim aratmadan hayirlisiyla , saglikla nasip etsin..
selamm canlarımmm
Herkese merhaba
Kızlar ben bu ay hamiş klamazsam ki büyük ihtimalle kalamadım
Önümüzdeki ay presed kullanıcam eşimede anlattım oda kullanmamı istiyorum yanı sıra dr. da yumurta takibim var ve klomen benzeri ilaç kullanılacak.Bunların yanı sıra birde hayıt hapını denemek istiyorum ama klomenle aynı anda kullanılıyormu bilen varmı?Birde bu hayıt hapıyla agnutasyon hapı nın farkı nedir ikisi aynı şeymi kullanırken korunmak gerekiyormu?:26:
Selam naptın canım dr gidecektin bugün?
gittim canım hcg 511 olmuş.akşamda demet hanıma gittim.çok seviyorum o kadını yasaolsun beni çok rahatlattı herşey normal görünüyo şu anda ama ne olur ne olmaz diye progestan başladık.hatta hayal meyal kesem bile göründü ama haftaya tekrar gidicem daha net görebileceğiz o zaman inşallah.
rabbim bu topicte olan olmayan bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguları canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?