Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlı olsun nurdancımm nekadarlık

Çok sevindim canm.İnşallah progestana gerek bir durum olmaz yine de rahatlamanı sağlar.Dr anlaşabilmen kadar güzel bir şey yok.İnşallah böyle devam eder canım darısı ize de inşallah.Nurdan bir şey soracağım senin göğüslerinde hassasiyet var mı, varsa ne zaman başladı?

proseed nedır doktor mu verıyor bunu cahılım daha bu konuda cunku daha doktora gıtmedım

Preseed sperm dostu, vajinal nemlendirici bir jel.Serviks tarafından salgılanan bizim yumurta akına benzettiğimz vajinal mukusun yapısına ph dengesi olarak en uygun bu jel.Doğal yoldan gebe kalmaya yardımcı oluyor.DR.vermiyor reçetesiz satılıyor isteyen herkes çok rahat temin edebilir.Bende şansımı denemek istiyorum buay.

canım hayırlı olsun. bu haberleri duymak ne güzel. umarım bizde aynı şeyleri yaşarız.

hayırlı olsun nurdancımm nekadarlık

olacak canlarım isteyen herkese allahım nasip edecek sadece sabır ve duaya ihtiyacımız var..ben 6 ay kastım kendimi incirdi keçiboynuzuydu halvetti yumurtaydı derken bu ay sadece ovulasyon günümde 3 gün halvet oldu ondada öle yarım saat yatmadım en fazla 10 dk yatmışımdır ve sonuç ortada...aleynacım saat 00:00 da 5 hafta olduk ....darısı size inşallah

hayatım regli tarihimden 1 hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı ama her ay zaten öyle oluyodu..sonra regli olunca ağrıda geçiyodu..şu anda hala göğüs ağrım var ama öle damar belirgenleşmesi renk koyuluğu filan hiç bişi yok sadece sol koltuk altından gelen tipik adet ağrısı..

Anladım canım.Benim göğüs hassasiyet başladı iki gün önce.Ama kanda hcg çıkmadı.Merak ettiğim hcg salgılanınca mı göğüslerde hassasiyet başlıyor yoksa her an başlayabilir mi?İnt. baktım ama pek bişey bulamıyorum

Kızlar bizim topikte hayıt hapının bahsi geçmişti diye hatırlıyorum kullananlar kimlerdi biliyormusunuz?:26:

Valla elibeses kullanıyordu galiba bir de meg diye hatırlıyorum.Ama meg hayıt tohumu kaynatıp suyunu içiyordu,elibeses de hayıt şurubu muydu? Neyse tam hatırlamıyorum sonuçta hayıt bişeyleri kullanıyorlardı.

canım bulamazsın çünkü kişiden kişiye değişiyo.kimisinde damar filan belirginleşiyomuş bende hiç bişi olmadı..sen takılma onlaara
Kızlar bizim topikte hayıt hapının bahsi geçmişti diye hatırlıyorum kullananlar kimlerdi biliyormusunuz?:26:

ben meg ten duymuştum hayatım..sen en iyisi ona sor daha sağlıklı bi sonuç alırsın

hayıt hapını bende kullanıyorum agnucaston dıye bı hap bıtkısel bı ılac zaten eczanelerde satılıo adet agrısı cekıorsan bıde prolaktının yuksekse kullanılıyor dıye bılıorum ben doktoruma sordum klomen yazmıstı bana bu ay agnucaston yazarmısnız dedım klomen var bu ay kullanma onu dedı bende klomenı kullanmadım eczaneden onu aldım onu içiyorum şuan

Takılmamak elde değil neyse bu günlerde iyice kafayı bozdum, toparlarım batta

Merhaba kızlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum yeni üye oldum bende aynı dertten müzdaribim.Bu arada tebrik ederim nurdansr darısı bizim başımıza...

Takılmamak elde değil neyse bu günlerde iyice kafayı bozdum, toparlarım batta

haklısınız banada hep annem sen ne zaman bu bebek işini düşünmezsin o ay gebe kalırsın derdi kızardım kadına..sen beni anlamıyosun filan diye.ama öyleymiş gerçekten..yalnız bu bizim elimizde değil..ben çok yoğundum bu ay ablamlar bendeydi..bayram gittiler üzerine bayram telaşı giden gelen filan sonra bayram biter bitmez yengem vefat etti cenaze filan derken son haftada kuzenimin düğünü oldu yanii elimde olmadan bebek olayını hiç düşünmedim bırak düşünmeyi halvet bile edemedik doğru düzgün .....o yüzden böle sakin bi yaşantıda bebek fikri kafadan atılmıyo ama bi yoğunluk olunca insanın aklına bile gelmiyo

Teşekkürler megim gelsin de onada sorarım

Seninle durumlar aynıymış haykolikim bende buay adet olduktan sonra yumurta takibim var normalde klomen benzeri saporhene isimli ilaçı veriyor dr. şimdi ikisi aynı anda kullanılmıyor yanlış anlamadıysam.Bende sarophene yerine hayıt hapını içsem dr. anlarmı yine yumurtalar gelişecek dimi ?Sen gittiinmi kaç yumurta vardı buay?çok soru sordum dimi

Merhaba kızlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum yeni üye oldum bende aynı dertten müzdaribim.Bu arada tebrik ederim nurdansr darısı bizim başımıza...

hoşgeldin canımteşekkür ederim..darısı sizin başınıza olsunn hatta hemen en yakın bat ta allahım nasip etsin hepinize

rahim filmini çektirdim canım sonunda anestezi ile ve çok şükür ki sonuçlarım normal çıktı.. doktor 2 ay sonra gelsin demiş tedaviyee neden 2 ay dedi onu anlamadım yaa. seninde mi öyle olmuştu.. ?

Son düzenleme:
iyi gecelerr kızlar ben gidip yatayım artık allahım hepinizin gönlünde olanı nasip etsin...

6 ay bekledim 7.ayda geldi çok şükür hayatım

Benim eşimde ağustos 22 de sol taraftan varikosel ameliyatı oldu aralıkta (inşallah gerek kalmaz)kontrole gidicek bunların öncesinde çok zaman kaybettik sorunu bilmeden aşılamaya bile gittik ve 1 kerede 5 haftalık düşüğüm olduArtık sabrım kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…