- 12 Ağustos 2011
- 488
- 4
- 96
gittim canım hcg 511 olmuş.akşamda demet hanıma gittim.çok seviyorum o kadını yasaolsun beni çok rahatlattı herşey normal görünüyo şu anda ama ne olur ne olmaz diye progestan başladık.hatta hayal meyal kesem bile göründü ama haftaya tekrar gidicem daha net görebileceğiz o zaman inşallah.
rabbim bu topicte olan olmayan bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguları canım..
gittim canım hcg 511 olmuş.akşamda demet hanıma gittim.çok seviyorum o kadını yasaolsun beni çok rahatlattı herşey normal görünüyo şu anda ama ne olur ne olmaz diye progestan başladık.hatta hayal meyal kesem bile göründü ama haftaya tekrar gidicem daha net görebileceğiz o zaman inşallah.
rabbim bu topicte olan olmayan bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguları canım..
proseed nedır doktor mu verıyor bunu cahılım daha bu konuda cunku daha doktora gıtmedım
canım hayırlı olsun. bu haberleri duymak ne güzel. umarım bizde aynı şeyleri yaşarız.
hayırlı olsun nurdancımm nekadarlık
Çok sevindim canm.İnşallah progestana gerek bir durum olmaz yine de rahatlamanı sağlar.Dr anlaşabilmen kadar güzel bir şey yok.İnşallah böyle devam eder canım darısı ize de inşallah.Nurdan bir şey soracağım senin göğüslerinde hassasiyet var mı, varsa ne zaman başladı?
hayatım regli tarihimden 1 hafta önce göğüslerim ağrımaya başladı ama her ay zaten öyle oluyodu..sonra regli olunca ağrıda geçiyodu..şu anda hala göğüs ağrım var ama öle damar belirgenleşmesi renk koyuluğu filan hiç bişi yok sadece sol koltuk altından gelen tipik adet ağrısı..
Kızlar bizim topikte hayıt hapının bahsi geçmişti diye hatırlıyorum kullananlar kimlerdi biliyormusunuz?:26:
canım bulamazsın çünkü kişiden kişiye değişiyo.kimisinde damar filan belirginleşiyomuş bende hiç bişi olmadı..sen takılma onlaaraAnladım canım.Benim göğüs hassasiyet başladı iki gün önce.Ama kanda hcg çıkmadı.Merak ettiğim hcg salgılanınca mı göğüslerde hassasiyet başlıyor yoksa her an başlayabilir mi?İnt. baktım ama pek bişey bulamıyorum
Kızlar bizim topikte hayıt hapının bahsi geçmişti diye hatırlıyorum kullananlar kimlerdi biliyormusunuz?:26:
canım bulamazsın çünkü kişiden kişiye değişiyo.kimisinde damar filan belirginleşiyomuş bende hiç bişi olmadı..sen takılma onlaara
ben meg ten duymuştum hayatım..sen en iyisi ona sor daha sağlıklı bi sonuç alırsın
Takılmamak elde değil neyse bu günlerde iyice kafayı bozdum, toparlarım batta
Valla elibeses kullanıyordu galiba bir de meg diye hatırlıyorum.Ama meg hayıt tohumu kaynatıp suyunu içiyordu,elibeses de hayıt şurubu muydu? Neyse tam hatırlamıyorum sonuçta hayıt bişeyleri kullanıyorlardı.
Teşekkürler megim gelsin de onada sorarımcanım bulamazsın çünkü kişiden kişiye değişiyo.kimisinde damar filan belirginleşiyomuş bende hiç bişi olmadı..sen takılma onlaara
ben meg ten duymuştum hayatım..sen en iyisi ona sor daha sağlıklı bi sonuç alırsın
hayıt hapını bende kullanıyorum agnucaston dıye bı hap bıtkısel bı ılac zaten eczanelerde satılıo adet agrısı cekıorsan bıde prolaktının yuksekse kullanılıyor dıye bılıorum ben doktoruma sordum klomen yazmıstı bana bu ay agnucaston yazarmısnız dedım klomen var bu ay kullanma onu dedı bende klomenı kullanmadım eczaneden onu aldım onu içiyorum şuan
Merhaba kızlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum yeni üye oldum bende aynı dertten müzdaribim.Bu arada tebrik ederim nurdansr darısı bizim başımıza...
Teşekkür ederim.Ne kadar zaman bekledin bebişini?
6 ay bekledim 7.ayda geldi çok şükür hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?