Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

rahim filmini çektirdim canım sonunda anestezi ile ve çok şükür ki sonuçlarım normal çıktı.. doktor 2 ay sonra gelsin demiş tedaviyee neden 2 ay dedi onu anlamadım yaa. seninde mi öyle olmuştu.. ?

Hadi geçmiş olsunSonucunun iyi çıkmasına çok sevindim.2 ay sonra gel demesinin nedeni belki film sonrası doğal yoldan gebe kalırsın diyedir.Benim dr. umda istersen filmden sonra birkaç ay bekle dedi sonrasında benim böbreğimde taş çıktı ve ben 6-7 ay ara verdim dr. takibine ama doğal yoldanda olmadı bu süreçte.İnşallah sen doğal yoldan hamiş kalırsın.Peki buay için korunun veya korunmayın birşey dedimi?

iyi geceler kızlarrr..

rahim filmini çektirdim canım sonunda anestezi ile ve çok şükür ki sonuçlarım normal çıktı.. doktor 2 ay sonra gelsin demiş tedaviyee neden 2 ay dedi onu anlamadım yaa. seninde mi öyle olmuştu.. ?

cnm geçmiş olsun bende mayıs ayında çektirmiştim filmi..banada 2 ay ara demişti..çünkü bu film sayesinde eğer varsa küçük yapışıklıklar açılıyor ve hamile kalma olasılığı yükseliyor doğal olarak..bu yüzden ara veriliyor..inşallah bebişin gelir cnm

benim zaten yumurtalarda tembellik var gec oluo yumurtlamam.. ben gitmedim eşim göstermişti.. korunmayın gibi bi şey dememiş. 2 ay sonra adetin 3. günü gelsin demiş.. ben adetin 9 . günü hemen çektirdim filmi en azından yumurlama döneminde ilişki olsun die.. sen in kaç sene oldu canım bebk isteyeli?

benim pek ümidim yok ama inşalh olur.. çünkü azda olsa yumurtalarda tembellik varmışş.. inşalh canım cok saol..

ssuperisii bende çektirdim rahim filmi banada 2 ay demişti azda olsa bi yapışıklık varsa açılıyormuş ve doğal yolla hamile kalınabiliyormuş bende öyle olmadı bendeki problem farklı ama inşallah sen en kısa zamanda hamiş olursun:)

Ben 6 yıllık evliyim.İlk 3 yıl istemedik.3 yılın sonunda korunmayı bıraktık.İlk iki yıl bekledik doğal yoldan olur belki diye ki şimdi çok pişmanım neden o kadar bekledim diyeSonra eşimle birlikte gitik yapılması gereken tüm tahlilleri yaptırdık bir sorun çıkmadı.3 ay yumurta takibi yapıldı.Sonra rahim filmi çekildi.Rahim filmi sonrası bekleme sürecinde bende böbrek taşı çıktı çok ağrılarım olduğundan bebek düşünemedik o dönem tam iyileştim derken tekrar böbrek taşı tekrarladıvs.

Şimdi yeniden tedaviye başlama kararı aldık tüm tahliler yeniden yapıldı yine bir sorun çıkmadı.Sadece hipotroidim var onun içinde ilaç kullanıyorum.Geçtiğimiz ay yine yumurta takibi yapıldı.Bu ay boş geçti bitkisel bir ilaç denedim.Adet olursam eğer önümüzdeki ay yine yumurta takibi yapılacak devlet hastanesi olduğu için toplamda 6 ay yumurta takibi olmadan aşılamaya geçilmiyor.Yine sonuç alınamazsa ocakta son yumurta takibini deneyip aşılamaya geçilecek.Biraz uzun ve karışık oldu sanırım :26:

çok geçmiş olsun canım.. umarım bu ay adet gösrmezsin.. Allah tan ben erken başladım 16 aylık ewliyim bende ama 10 aydır istiyoruz bebek.. eşim hemen olacak sandı ve korunmak istedi ve sonuç ortada.. neyse bunada şükür.. bitkisel ilaç ne denedin incir falan mı.. tavsiye edebilecegin bi şey varmı ?

Geçmişi okuyayım dedim kaç zamandır okuyamıyordum içinden çıkamadım valla.Uyku da bastırdı kızlar ben gideyim herkese iyi geceler

Bu ay kullandığım bitkisel ilaç sadece romanyada satılıyor tavsiye etmek dersen henüz ben olumlu bir sonuç alamadığım için ve her bünyede aynı etkiyi gösterip göstermeyeceği belli olmadığı için tavsiye edemem ilaç sonuçta ama karar senin eğer romanyada tanıdığın biri varsa ve denemek istersen adını yazarım

Ztar var buay hamile kaldı preseed ile ben onu önümüzdeki ay denemek istiyorum istersen bir araştır internetten birte hayıt hapı varmış ama henüz bende fazla bilgi sahibi değilim onuda araştırıcam kafama yatarsa denemek istiyorum....

İnşallah bu denediklerimizden biri vesile olurda geliverir bebelerimiz

Kızlar herkse iyi geceler benim sperm nakli çalışmaları henüz bitmedi 3 gün daha devam

Hepinizi öpüyorum

megann bundan boyle senı kaderdaşım ilan ediyorumm bende 2.5 yıllık evlıyım 1 yıl hemen hemen korunduk sayılır 1.5 yıldır ıstıyroum olmuyor ama ben hemen tedavıye baskadım sukur kı hıpertroid var benım de levotıron kullanıom onun için rahım fılmım cekıldı temız habıre doktor deiştirmekten bir doktor bulamadım kendıme bu ay bıtkısele sardım olmazsa ki olmucak biliorum bundan bole bıtkıselı bırakı direkt aşılama yaptırıcam inş.

ztar mrb canım nasılsın hamilesin sanırım geçmişi çok ii okuyamdım bugün gittinmi doktoraa tebrik ederimmm

ya semsercim bilemiyorum hamileyim sanirim :)) daha doktora gitmedim canim biraz daha beklemek istiyorum adetim gecmedi ya daha.. yarin ya da sonraki gun benim batim.. gelmeyecek gibi gozukuyoor kirmizilar sanirim pazartesi falan hastaneye gidicem canim.. hayirlisi artik.. sen nasilsin.. cok tesekkur ederimm ilgilendigin icin

nedmek canım ben burda hamile hbrlerini alınca kendimmiş gibi seviniyorum valla inş.sorun çıkmaz canım güzel hbrler alırsın doktorundan belirtilerin neler şuanda nasılsın benimde eşimin babanesi yoğun bakıma aldılar gece yeni geldim eve bakınıyım dedim bi

gecmis olsun canim..
ya su an normalde gecmesi gereken gogus acim suruyor ve belim de bir agirlik var.. popo ve bel kismim sanki spor yaparsin da et kesigi olur ya belli yerlerde oyle bir aci var.. bilmiyorumki bunlar hamilelik belirtisi mi yoksa ben cift cizgiyi gorunce kendi kendime mi yasiyorum
ama gigus agrim var.. ve belimdede bir agirlik ve agri oluyor.. oyle yani canim.. ben daha doktora gotmeden kendimi hamile gibi goremiyorum.. insaallah herkeslerden guzel guzel haberler alirim bu ay canim benimm... senden de

arkadaslar merhaba esım kecıboynuzu pekmezı kullanıyor agaca cıkacak nerdeyse bıde ben hasta olunca ılıskıde olmuyor ben de hayıt otunu kullanmak ıstıyorum ben yurtdısında yasadıgım ıcın bulamam sanırım otunu ama arastırdım netten vıtamın olarak hapı varmıs onu alıp kullanıcam

hadi bakalim insaallah guzel sonuclar alirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…