Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet ben de tam yazmıştım...
şu an kendimi aptal gibi hissediyrm
çok güldüm ya
yeter ki bişi duyayım hemen kendime yakıştırıyrm
töbe ya rabbi...
artık sıyırmadan hamile kalsam iyi olacak

canımya şu ifadeleri nereden yapıyorsun kaç kişiye sordum ama anlayamadım tam olarak ayrıntılı tarif edebilirmisin

ne işe yarıyormuş canım ilk defa duyuyorum adını

sperm sayısını ve hareketliliği arttırıyormuş canım

birde bu bizim için bi jel varya pre-seed diye acaba o tek kullanımlık mı ?
tüp şeklinde ama nekadarlık olduğu yazmıyo hepsini sıkacak değiliz herhalde

yok canim tek kullanimlik degil.. mesela ben bir ayda koca tupun ucte birini kullandim.. 3 ay gider yani bir paketii

canım yaaa hiç bilmiyorum bak bunları öğrendiğim iyi oldu pre-seed o ne için sorabilirmiyim

yok canim tek kullanimlik degil.. mesela ben bir ayda koca tupun ucte birini kullandim.. 3 ay gider yani bir paketii
saol canım benim :)

canım yaaa hiç bilmiyorum bak bunları öğrendiğim iyi oldu pre-seed o ne için sorabilirmiyim

canım bende yeni öğrendim
kayganlaştırıcı bir jel
ama bu spermleri ölfdürmüyor bizim sıvımızla birebirmiş
sıvı ii olacakki spermler daha hızlı hareket etsin ölmesinler hele benim gib 3 aydır kuruluk yaşayanlar için çok ii
ahh ahh bende yeni öğrendim
yarın hemen alıcam canım

canim o da hem iliski esnasinda kurulugu gideren hem de kaliteli spermleri koruyup rahime kolayca ulasmasini saglayan bir jel..

sağol canım yaaa şimdi baktım netten gayet iyi bir jelmiş burada olmak çok faydalı yaa hergün birşeyler öğreniyoruz iyiki varsınız kızlar

peki neden oluyor kuruluk canım son 3 aydır mı var kuruluk

kızlar digiturk 12 .yılını kutluyormuş
eşiminde 7 yılı olduğu için tüm paketleri 2 ay süreyle açmışlar :)=
ben film izlemey gidiyorum şimdi

akşamda sinemaya gidelim mi dicektim ne şanslı bu adam ya

iyi seyirler canım birşey sorucam bu ifadeleri nasıl yapıyorsun bulamıyorum bir türlü

sağol canım yaaa şimdi baktım netten gayet iyi bir jelmiş burada olmak çok faydalı yaa hergün birşeyler öğreniyoruz iyiki varsınız kızlar

valla canim ben kullandim bu ay zaten bebek icin bir araya gelince ayiptir soylemesi kuruluk problemim oluyordu ve cok rahatsiz oluyordum.. ama bu jeli kullaninca baya rahatlamistim burdaki kizlara yazmistim zaten.. tavsiye ederimm

fetdat cım diğer arkadaşların durumu seni etkiliyor bencee bulantı sürekli olmak zorunda değil yolunda gitmese zaten allah korusun kanaman gelirdi aklına getirme öyle seylerrr kan fıhtısından komşumun bebişi düştü kanama ile geldiii..ken.ii bakk. iii düşün iilik olsunn..

valla canim ben kullandim bu ay zaten bebek icin bir araya gelince ayiptir soylemesi kuruluk problemim oluyordu ve cok rahatsiz oluyordum.. ama bu jeli kullaninca baya rahatlamistim burdaki kizlara yazmistim zaten.. tavsiye ederimm

senin adına sevindim canım kuruluk kötü olsa gerek ben hiç yaşamadım ama neyse kızlar artık yarın devam ederiz olur mu eşim geldi çıkıyorum ben AEO kendinize iyi bakın öpüyorum görüşmek ğzere

sana 18. günde yap yetmez diyordum
ben üst üste kaç gün çalıştım
sen 12 14 16
allah nasip etti....
maşallh sana ve bebeğine...
yani bu işin azı çoğu yok bebek gelecekse 1seferde bile geliyor
bu ay ben de çift gideceğim 12-14-16-18 şeklinde
daha önce olmayacak çünkü eşim sperm testine gidecek
öncesinde 4gün olmaması gerekiyor ya
bakalım bu ay ne olacak
hayırlısı allahtan

Ztar bu jel hamiskende kullaniliyomu ya ben gibeyim diye cok kasiyom kuruluk yasamaya basladim canim yaniyo bide tahris olmaya basladim artik

canlarımmm ben geldim sizi çok ozledm iki gun yoktm evde annemler yakın otruo onları gördm geldm ii geldi valla değşklk oldu ilaaç gibi geldi bu arada preseedim geldi erken gebelik testlerim de geldi kırmızılar da yarın gider çokk azaldılarr sonra ver elini ovulasyon ve çalşmalar umutluyum bu ay için hadi inşş Allah nasip etsin bu ay gelsin bebişim inşş bakalımm... siz naslsnzz var mı haberler geçmişi okuyamadım ama en son haamişimz ztar onu gördmm ztarcım kana gttn mi tatlım tekrar tebrkler cncmm Allah sağlıcakla kucagına da almayı nasip etsin inşşş darısı başımıza inşş bakalm preseed ugur getrsn inşşş

Son düzenleme:
kızlar merhaba

eşine porxseed plus içiren oldu mu bu topikte :)
okudumda acayip bi ialçmış ben nasıl atlamışım bunu
bu ay kesin almalıyız

padutinden vaz mı geçtin ildoşum yaa ben de dıorm acaba klomen mi alsak die ama blmıorm ya dr tavsiyesi olmadan da almak ne kadar dogru die :44:

hoşgeldin duygummmmm canım pressedların gelmiş hadi hayırlısı inşallah bak şimdi adına bende çok umutluyum bu ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…