evet ben de tam yazmıştım...
şu an kendimi aptal gibi hissediyrm
çok güldüm ya
yeter ki bişi duyayım hemen kendime yakıştırıyrm
töbe ya rabbi...
artık sıyırmadan hamile kalsam iyi olacak
ne işe yarıyormuş canım ilk defa duyuyorum adını
sperm sayısını ve hareketliliği arttırıyormuş canım
birde bu bizim için bi jel varya pre-seed diye acaba o tek kullanımlık mı ?
tüp şeklinde ama nekadarlık olduğu yazmıyo hepsini sıkacak değiliz herhalde
sperm sayısını ve hareketliliği arttırıyormuş canım
birde bu bizim için bi jel varya pre-seed diye acaba o tek kullanımlık mı ?
tüp şeklinde ama nekadarlık olduğu yazmıyo hepsini sıkacak değiliz herhalde
canım yaaa hiç bilmiyorum bak bunları öğrendiğim iyi oldu pre-seed o ne için sorabilirmiyim
saol canım benim :)yok canim tek kullanimlik degil.. mesela ben bir ayda koca tupun ucte birini kullandim.. 3 ay gider yani bir paketii
canım yaaa hiç bilmiyorum bak bunları öğrendiğim iyi oldu pre-seed o ne için sorabilirmiyim
canim o da hem iliski esnasinda kurulugu gideren hem de kaliteli spermleri koruyup rahime kolayca ulasmasini saglayan bir jel..
saol canım benim :)
canım bende yeni öğrendim
kayganlaştırıcı bir jel
ama bu spermleri ölfdürmüyor bizim sıvımızla birebirmiş
sıvı ii olacakki spermler daha hızlı hareket etsin ölmesinler hele benim gib 3 aydır kuruluk yaşayanlar için çok ii
ahh ahh bende yeni öğrendim
yarın hemen alıcam canım
kızlar digiturk 12 .yılını kutluyormuş
eşiminde 7 yılı olduğu için tüm paketleri 2 ay süreyle açmışlar :)=
ben film izlemey gidiyorum şimdi
akşamda sinemaya gidelim mi dicektimne şanslı bu adam ya
sağol canım yaaa şimdi baktım netten gayet iyi bir jelmiş burada olmak çok faydalı yaa hergün birşeyler öğreniyoruz iyiki varsınız kızlar
beni de inanılmaz bir korku sarıyor ya
neticede bebeği hissetmiyoruz
acaba kalbi atıyor mu falan diye
sende de oluyor mu yoksa ben paranoyak mı oldum iyice
off mesela bana kan pıhtılaşma sorunum var mı hiç tahlil yapılmadı
senin yapıldı mı
kan pıhtılaşma sorunu olanlarda oluyormuş genelde
istesek yaparlar mı acaba tahlili
senin randevu perşembe benim de cuma
inşallah ters bir durum olmaz
12. haftadan sonra risk azalıyormuş ama olmaz diye bişey yok
işin kötüsü 3 gündür bulantım da yok
şüphelenmeye başladım ya ters bişey mi var acaba(((
valla canim ben kullandim bu ay zaten bebek icin bir araya gelince ayiptir soylemesi kuruluk problemim oluyordu ve cok rahatsiz oluyordum.. ama bu jeli kullaninca baya rahatlamistim burdaki kizlara yazmistim zaten.. tavsiye ederimm
iyi seyirler canım birşey sorucam bu ifadeleri nasıl yapıyorsun bulamıyorum bir türlü
canımya şu ifadeleri nereden yapıyorsun kaç kişiye sordum ama anlayamadım tam olarak ayrıntılı tarif edebilirmisin
valla canim ben kullandim bu ay zaten bebek icin bir araya gelince ayiptir soylemesi kuruluk problemim oluyordu ve cok rahatsiz oluyordum.. ama bu jeli kullaninca baya rahatlamistim burdaki kizlara yazmistim zaten.. tavsiye ederimm
kızlar merhaba
eşine porxseed plus içiren oldu mu bu topikte :)
okudumda acayip bi ialçmış ben nasıl atlamışım bunu
bu ay kesin almalıyız
canlarımmm ben geldim sizi çok ozledm iki gun yoktm evde annemler yakın otruo onları gördm geldm ii geldi valla değşklk oldu ilaaç gibi geldibu arada preseedim geldi erken gebelik testlerim de geldi kırmızılar da yarın gider çokk azaldılarr sonra ver elini ovulasyon ve çalşmalar umutluyum bu ay için hadi inşş Allah nasip etsin bu ay gelsin bebişim inşş bakalımm... siz naslsnzz var mı haberler geçmişi okuyamadım ama en son haamişimz ztar onu gördmm ztarcım kana gttn mi tatlım tekrar tebrkler cncmm Allah sağlıcakla kucagına da almayı nasip etsin inşşş darısı başımıza inşş bakalm preseed ugur getrsn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?