Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hosgeldin canim iyi etmisin kafan dagilmistir hadi bu ay ugurlu gelsin sana isallah sende bebisine kavusucaksin

padutinden vaz mı geçtin ildoşum yaa ben de dıorm acaba klomen mi alsak die ama blmıorm ya dr tavsiyesi olmadan da almak ne kadar dogru die :44:

duygucum sakın klomen falan alma ultrason takibi şart onda kistin falan varsa klomen büyütüyor onu o yüzden sakın alayım falan demee

Hosgeldin canim iyi etmisin kafan dagilmistir hadi bu ay ugurlu gelsin sana isallah sende bebisine kavusucaksin

inşş cnmcmmm dua edıosn blıorm zaten bizim için inşş HEPİMİZİN DUALARI KABUL OLUR hamiş patlaması olurr bu ayyy biz de sizin gibi hamiş kervanına katılırzz inşşş

hoşgeldin duygummmmm canım pressedların gelmiş hadi hayırlısı inşallah bak şimdi adına bende çok umutluyum bu ayyy

saoll cnm benmmm ya içim içime sıgmıo bnm de inşş preseed vesile olurr ii şeyler olur inşş gülümm gelmedi demi kırmızlar dahaa inşş bebişin sennledr gülüm yaa hiç belli olmaz valla hepimzin hakkında hayırlısı olsun inşşş

duygucum sakın klomen falan alma ultrason takibi şart onda kistin falan varsa klomen büyütüyor onu o yüzden sakın alayım falan demee

gülüm klomen hem kadınlarda hem erkerklerde kullanılan bi ilaç erkklerde sperm saysı ve harektliğini arttırıo içip de sayısı artan harektlili artanlara çok rastladım topklede ama urolog bize ilaç falan tavsye etmedi o yuzden emn deglm eşim vitamn falan içıo amino asit içıo ama ilacı ezbere almayayım dıorm du bakalım şu preseedi bi deneylm de belki gelir bebiş gerek ble kalmaz başka ilaçlara falan inşşş

bende heyecanlıyım kuzummm henüz gelmedi kırmızılar şaşkınım bana göre 2 yada 3 gün geçtii bebe-tıme mıydı öyle bir testte bakmıştım adetim geçmeden önce negatif çıkmıştı.O marka teste güvenilir mi kızlar bilen varmı?

ben sormuştum doktora sakın kafana göre kullanma demişti zararları olduğu için söylüyorum kuzuuummmmm benimm hayıt hapını da yanında kullansana canım eşinede keçi boynuızu yap her üçünüde bu ay kullanın bakalım

kaç gün kala yapmştın cnm adete ? du bakalım bi yarın da bekle gelmzse bi daha tekrarla cnmcm testi inşş da bebişin sennledr cnm benm nasılsa aşılamay gtcm die stres de yapmadın bu ay hiç belli olmaz valla bnm umudum varr

bilmiyorum ki duygum bekleyim diyorum birkaç gün daha, gelir herhalde regl benim yine pek umudumda yok ama gelmezse tekrarlarım artık testi:44::44:

Kızlar acaba kasık tam olarak nerde bi tarif etseniz ya, bir yerim ağrıyor da tam kestiremedim kası mı değil mi diye.Malum bat yaklaşıyor nem kapmam lazım

cnm hayıt tohumu hapnı dusundm ama bnm adetler düzenli adet agrım da beş seneden beri hiçç olmuo gerek yok dıorm onu kullanmya ama keçibonuzunu yapıorz cnm incir kürünü yapıorz eşime bi de iki tane vitamn hapı kullanıo evicap ve larginine inşş bunlar da işe yarayack 45 gun falan oldu bulara başlayalı anca etki edermiş kürler spermlere iki üç ayı alrmş o yuzden bundan sonrası için umudm daha fazla cnm inşş 2012ye hamiş gircz hepimz hadi inşşş

süperr duygumm çok sevindimm hepimiz o güzel duyguyu tadarız inşallahh bebişin gelecek Allahın izniyle ben hissediyorummmm
Kızlar acaba kasık tam olarak nerde bi tarif etseniz ya, bir yerim ağrıyor da tam kestiremedim kası mı değil mi diye.Malum bat yaklaşıyor nem kapmam lazım

şimdiiii halvet olunan yer varya şu malum yeronun biraz üst tarafının hemen yanı sağda ve solda batmalar olur genelde nasıl anlattım bilmiyorum ama umarım anlamışsındırrr

Anlattın canım sağol.Ya yerini bilmediğimden değil ama insan belirti kırıntısından bile şüpheleniyor.
Batma gibi bir şey yok da sıcak ağrı var blime de vuruyor.Bebiş yoksa mesanedir ağrıyan yer.Bata 3 var bakalım hayırlısı inşallah.

Canım bende bata yakınken böyle ağrılar hissetmiştim açıkçası ama bende gecikti bat dur bakalım belki bebiştir belkidee geç falanmı yumurtluyorsun yoksaa.Bazen yumurtlamadada aynı şeyler oluyor o yüzden söyledim...

Hayırlısı olsun,sağlıklı olsun.İnşallah bebiştir.

Merhaba ;
1,5 senelik evliyim . Evliliğimin 3.ayında hamile kaldım bebek 2,5 aylıkken düşük yaptım .Dr kürtaj yapmadı tamamen temizlenmiş gerek duymadı 4 ay kadar korunun dedi yaptık . 1 sene geçti , tam 1 sene .. hala deniyoruz ve ben artık her ay baş dönmesi kasık ağrısı zaten iri olan göğüslerimin içine taş doldurmuşcasına ağırlaşması ve acımasından bıktım . Bu ay inanılmaz kasık ağrım var adım atarken oturup kalkerken zorlanıyorum ağır yürümek zorunda kalıyorum . Sanki içi su ve hava dolu gibi sancı sık idrara çıkma vs vs vs .. şu an canım yanıyor artık gelsin bebiş zaten 2-3 çocuk istemiyorum şimdilik 1 çocuk ama ne olsun

Hoşgeldin,Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.Ama yazdıkların o kadar çok gebelik belirtisine benziyor ki.Düşükten önce de adet dönemlerin böyle mi geçiyordu?Bana kalırsa 2,5 aylık bebeğin öyle kendiliğinden gitmesi biraz zor.Doktor ne diyor bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…